Devizahitel-nincs az az Isten és nincs az a bíróság aki az adós ellen döntene

Isten, Nemzeti Civil Kontroll, Devizahitel-nincs az az Isten és nincs az a bíróság aki az adós ellen döntene

Devizahitel-nincs az az Isten és nincs az a bíróság aki az adós ellen döntene

„ Soha nem volt még olyan jó helyzetben a devizaadósok ügye, mint most.” Az utóbbi napokban több ügyvédtől jelent meg jogi szakvélemény a frissen kialakult devizakárosulti helyzettel kapcsolatban.Dr. Budaházi János ügyvéd elemezte a C-470/20. EUB ítéletet IDE KATTINTVA olvashatod az ügyvédi iroda véleményét

Valamint Dr. Csikász Levente az ítélettel kapcsolatban fogalmazta meg az érvénytelenség további jogkövetkezményeit, (eredeti állapotot kell helyreállítani) melyet IDE KATTINTVA találsz meg.

Most pedig Dr. Szabó V. László ügyvéd írását olvashatod alább:

Dr. Szabó V. László ügyvéd – Fel a fejjel emberek! Nem kell csüggedni!

Én utálom a sárgaborsó főzeléket de ha választani kell hogy azt eszem meg  vagy a két hónapja rothadó, penészes párizsit akkor bizony az előbbit választom.

Az élet nem áll meg.

Soha nem volt még olyan jó helyzetben a devizaadósok ügye mint most. Nincs elévülés, lehet eredeti állapotot kérni, rengeteg uniós döntés van arról, hogy a bankok szerződései kukába valók.

Egy nincs. Az,hogy az öletekbe hulljon a szabadság. A szabadságot változatlanul ki kell harcolni a bíróságon.
Rajtatok a felelősség,hogy tesztek-e valamit magatokért. A pénz tényleg az utcán hever csak le kell hajolni érte.Nem számít semmilyen politikai esemény, hiszen eddig is lehetett nyerni az árfolyamkockázattal. 
Csak tudni kell a tárgyalóteremben kérdezni, és tudni kell az adóst felkészíteni.
Ha a banki alkalmazottat sarokba szorítom és kénytelen nekünk jót nyilatkozni akkor nincs az az Isten és nincs az a bíróság aki az adós ellen döntene.  Azért nincs mert nincs mire.

Tehát fel a fejjel, sok bíró van aki szintén csalódott.
Érzi mindenki, hogy kizökkent az idő. De a penészes párizsi nem alternatíva, nem enyhíti az éhséget.
Olyan ez mint amikor két autó áll a rajtvonalnál, a rajtzászló felemelkedik, az egyik autó elszáguld a másik csak füstöl és erőlködik.
Aztán kiderül, hogy nincsenek kerekei csak a tengelyek forognak.

A kerék az ami előre visz, a tiszta szándék,  a jellem és a becsület.
Ha minden egyes megnyilatkozásból az árad, hogy valaki nem adni akar hanem csak kapni (hatalmat) akkor nincs hitele a penészes párizsinak.
Nem úgy mint az adósnak. De a PP (Penészes Párizsi) kevésbé barátja az adósnak mint a Pp (polgári perrendtartás) és a felkészült, bátor szakember.

Szóval ne csüggedj adós, az élet nem áll meg, harcolni kell mert van még ennél lejjebb is. Mentsük a menthetőt . Aztán egyszer lesz majd ebédre frissensült is. Akkor pedig felejtős a sárgaborsó.
Csapataink harcban állnak. Dr. Szabó V. László ügyvéd 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM