ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL-KI CSINÁL VÉGRE RENDET AZ ORSZÁGBAN?

ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL-KI CSINÁL VÉGRE RENDET AZ ORSZÁGBAN?

ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL – KI CSINÁL VÉGRE RENDET AZ ORSZÁGBAN?


[good_old_share]

Úgy tűnik, hogy ebben az országban vannak egyenlők – és egyenlőbbek. Vannak olyanok, akiknek mindent meg lehet tenni, még másoknak semmit. (Okirat az oldal alján).
Az alábbi „bicskanyitogató” írás Gulya Tibor oldalán jelent meg. Ezek után tényleg fel kell tenni a kérdést: Ki csinál már végre rendet ebben az országban? Jogállam van még, vagy már nincs, csak még nem közölték velünk?

loading...

Kik irányítják valójában az országot és az adófizetők pénzén fenntartott állami szerveket?

Ha nem a jogalkotó politikusok, akkor mi szükség rájuk? Mi van az alkotmánnyal? (alaptörvény?) és mennyire lehet komolyan venni azt ezek után?

Íme Gulya úr írása:

Ime az igazság. Ha elállsz a szerződésedtől és a bank megpróbálja azt felmondani, bizony van olyan közjegyző, aki ki merte jelenteni, hogy az bizony megkérdőjelezhető.
Azt gondolom, hogy itt az ideje, hogy a rendőrség ezen belül is a XIV. Kerületi kapitányság számot vessen munkája tekintetében, hogy miért hazudta a feljelentések elutasításakor, hogy a bank nem hamisított okiratot, ha a közjegyzők, már kezdenek helyén valóan gondolkozni és cselekedni és le is merik már írni, hogy bizony a bank az, aki bűncselekményeket követ el, ha egy elállt szerződés megpróbál felmondani.

loading...

A most közzé tett okirat melyben a közjegyzőnek a banki magatartás vonatkozásában közölt megállapítása a jó példa arra, hogy bizony a bank annak ellenére, hogy a közjegyző jelzi, hogy kérése a felmonás vonatkozásában törvénytelen és aggályos, a bank telibe szarja azt és akkor is rákényszeríti a közjegyzőre az akaratát, mert tudja, hogy a közjegyző csak jelezheti a visszaélést, de nem mondhat ellent, az okiratba foglalás tekintetében.

Most alkossatok véleményt, hogy a rendőrség valójában kit véd Ténylegesen. Van képe a rendőrségnek leírni, hogy a bank nem követhet el bűncselekményt, mert azt csak természetes személy (ember) követheti el és a bank nem természetes személy, hanem jogi személy így nem is bűnözhet. Hát ez nem semmi. És mi ezekbe a rendőrökbe fektetünk bizalmat és forduljunk hozzájuk bizalommal, de nem baj, mert ha valaki az elállást követően arról kapna értesítést, hogy a bank által elkövetett közokirat hamisításba a nyomozást elutasítanák, vigye magával a most közzé tett dokumentumot és kérdezze meg a rendőrtől, aki elutasította a feljelentését, hogy akkor most valójában ki kinek az érdekét védi.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A közjegyző védelmében töröltem ki a nevét a közjegyzőnek, de így is a kiemelt rész kellően tanúságos, és mindenki eldöntheti, hogy most a bank hazudik, amikor azt mondja nem állhatsz el, vagy a közjegyző mond igazat aki járásbírósági hatáskörrel bíró hivatalos személyként arról ad ki közokiratot, hogy ha a bank az elállásotok után a szerződés felmondását kezdeményezi, az bizony aggályos és visszaélésen alapuló intézkedés a részéről. Döntsétek el, hogy a banknak vagy egy bírónak hisztek És így nekünk.
Én a bírónak hiszek, aki fel merte vállalni ezt a mocskot. Kíváncsi vagyok, meddig megy el a rendőrség, mit enged még meg a bankoknak és meddig bírnak azok a rendőrök tükörbe nézni akik szemrebbenés nélkül döntik el, hogy a bank egy szende szűz és mi vagyunk a mocskok, hogy azt a szeretetre méltó bankot csúnya módon támadjuk.

Mentsétek le és nyomtassátok ki ezt a dokumentumot és vigyétek be a rendőrségre ahol a feljelentéseket tettétek, hogy itt a bizonyíték arra, hogy akik elindították a nyomozást közokirat hamisítás okán, azt bizony megalapozottan tették.

A rendőrök sem vonhatják kétségbe a bíróság döntését. Kíváncsian várom a fejleményeket, hogy a most közzé tett közjegyzői okirat mit fog kiváltani a rendőrök gondolkodásába És végre belátják, hogy nekem volt végig igazam az elállást illetően és a bank az utolsókat rúgja ebben a kérdésben. Osszátok meg, hogy mindenkihez eljusson a hír. Ez az igazság. Lehet hazudni, de meddig?

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
CSÁNYI MÉGSEM TALÁLKOZIK A "DEVIZA"-KÁROSULTAKKAL.
CSÁNYI MÉGSEM TALÁLKOZIK A “DEVIZA”-KÁROSULTAKKAL

CSÁNYI MÉGSEM TALÁLKOZIK A "DEVIZA"-KÁROSULTAKKAL [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Már harmadszor futamodott meg az első számú uzsorás a Ságapólósok...

"DEVIZAHITEL"-FRISS, NYERTES JOGERŐS ÍTÉLET-OLVASS ÉS ÉRTELMEZZ! VAN KIÚT!
“DEVIZAHITEL”-FRISS, NYERTES JOGERŐS ÍTÉLET-OLVASS ÉS ÉRTELMEZZ! VAN KIÚT!

"DEVIZAHITEL"-FRISS, NYERTES JOGERŐS ÍTÉLET-OLVASS ÉS ÉRTELMEZZ! VAN KIÚT! [good_old_share] A Segitség Devizahiteleseknek Facebook oldalán jelent meg a következő bejegyzés, illetve...

Close