GYURCSÁNYT VONNÁK FELELŐSSÉGRE A DEVIZÁSOK.

GYURCSÁNYT VONNÁK FELELŐSSÉGRE A DEVIZÁSOK.

GYURCSÁNYT VONNÁK FELELŐSSÉGRE A DEVIZÁSOK.

[good_old_share]


Összefogtak a devizahitel-károsultakat képviselő szervezetek, hogy a jövőben közösen lépjenek fel az „ősbűnösök” felelősségre vonásáért és a tisztességes, méltányos kárrendezésért – közölte a Magyar Időkkel Falus Zsolt, a Bankcsapda Egyesület elnöke.
Fotók: Teknős Miklós

Az immár összehangoltan működő érdekképviseletek első lépésként csütörtökön az egyik legfőbb felelősnek tartott Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, illetve a Raiffeisen és az Erste Bank vezérigazgatóinak háza előtt tüntettek.

A DK elnökének háza előtti demonstráción felszólalt Gaudi-Nagy Tamás is.– Terhelő bizonyítékok sora támasztja alá Gyurcsány Ferenc elsődleges felelősségét abban, hogy a 2002 után kibontakozó úgynevezett fiktív devizacsomaggal és módszerrel több százezer tisztességes magyar embert csaltak csapdába és ejtettek adósrabszolgaságba – mondta a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője. Szerinte a fő felelősöknek szembesülniük kell azzal, hogy bár eddig sikerült, mégsem úszhatják meg a felelősségre vonást.
– Ha Észak-Írországra gondolunk, látjuk, hogy negyvennégy év után számoltatták el a véres vasárnap elkövetőit, míg a bukaresti bányászjárás elkövetőit közel harminc év után.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Addig nem nyugszunk, amíg Gyurcsány és társai ezekért a bűncselekményekért börtönbe nem kerülnek – fogalmazott Gaudi-Nagy Tamás.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM