GYURCSÁNYT VONNÁK FELELŐSSÉGRE A DEVIZÁSOK.

loading...

GYURCSÁNYT VONNÁK FELELŐSSÉGRE A DEVIZÁSOK.

Email


Összefogtak a devizahitel-károsultakat képviselő szervezetek, hogy a jövőben közösen lépjenek fel az „ősbűnösök” felelősségre vonásáért és a tisztességes, méltányos kárrendezésért – közölte a Magyar Időkkel Falus Zsolt, a Bankcsapda Egyesület elnöke.
Fotók: Teknős Miklós

Az immár összehangoltan működő érdekképviseletek első lépésként csütörtökön az egyik legfőbb felelősnek tartott Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, illetve a Raiffeisen és az Erste Bank vezérigazgatóinak háza előtt tüntettek.

A DK elnökének háza előtti demonstráción felszólalt Gaudi-Nagy Tamás is.– Terhelő bizonyítékok sora támasztja alá Gyurcsány Ferenc elsődleges felelősségét abban, hogy a 2002 után kibontakozó úgynevezett fiktív devizacsomaggal és módszerrel több százezer tisztességes magyar embert csaltak csapdába és ejtettek adósrabszolgaságba – mondta a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője. Szerinte a fő felelősöknek szembesülniük kell azzal, hogy bár eddig sikerült, mégsem úszhatják meg a felelősségre vonást.
– Ha Észak-Írországra gondolunk, látjuk, hogy negyvennégy év után számoltatták el a véres vasárnap elkövetőit, míg a bukaresti bányászjárás elkövetőit közel harminc év után.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Addig nem nyugszunk, amíg Gyurcsány és társai ezekért a bűncselekményekért börtönbe nem kerülnek – fogalmazott Gaudi-Nagy Tamás.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás