NYOMOZÁST RENDELTEK EL A BANKOK ELLEN.

NYOMOZÁST RENDELTEK EL A BANKOK ELLEN.

NYOMOZÁST RENDELTEK EL A BANKOK ELLEN.

[good_old_share]


loading...

Mégiscsak történik valami "devizahiteles" ügyben?

 

A Magyar Idők elemzi a viszonylag friss fejleményeket, amelyek a Mi Hazánk Mozgalom által kerültek a rendőrség látókörébe, és  talán ez indíthatja el azt a lavinát, melyet a "deviza"-károsultak már rég várnak.VOLT DEVIZAHITELESEKEN AKAR SEGÍTENI A MI HAZÁNK.

A Mi Hazánk olyan megoldást talált, amellyel minden banki végrehajtás azonnal leállítható lenne, ez ügyben meg is tettük a lépéseket – írta ki közösségi oldalára Toroczkai László.

A párt elnöke közölte azt is, képviselőik az Országgyűlésben kezdeményezik, hogy a büntető törvénykönyvbe kerüljön vissza a Gyurcsány-kormány által 2005-ben törölt, a banktitokra vonatkozó tényállás. Így ugyanis a pénzintézetek nem adhatnák ki az egykori devizahitelesek és ingatlanjaik adatait a végrehajtóknak.

loading...

A dolog egyáltalán nem légből kapott.

Egyrészt a devizahiteleseknél számos olyan bírói ítélet született, amely kimondta, hogy a hitelszerződés felmondása érvénytelen, mert a bank a banktitok megsértésével állította ki az adott felmondásokat.Márpedig a felmondás elengedhetetlen feltétele annak, hogy a bank végrehajtási eljárást tudjon kezdeményezni.

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ha a törvényalkotó a banktitokra vonatkozó részt megtartja, minden devizahiteles védve lenne – derül ki a pártelnök honlapján található összeállításból.

Másrészt a Mi Hazánk Mozgalom tavaly decemberben 460 büntetőfeljelentést tett devizahitelesek ügyében, a fővárosi rendőrkapitányság pedig személyes adattal való visszaélés miatt ezekben nyomozást rendelt el – írta Toroczkai László.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KICSINÁLJÁK A DEVIZÁSOKAT VÉDŐ ÜGYVÉDEKET?
KICSINÁLJÁK A DEVIZÁSOKAT VÉDŐ ÜGYVÉDEKET?

KICSINÁLJÁK A DEVIZÁSOKAT VÉDŐ ÜGYVÉDEKET? [good_old_share] Dr. Marczingós László ügyvéd úr neve nem ismeretlen a „deviza”-károsultak számára.   Felkészült ügyvéd,...

A VALÓDI VÁLTOZÁS A NÉP KEZÉBEN VAN! EGY 15 ÉVES LÁNY KEMÉNY ÜZENETE!
A VALÓDI VÁLTOZÁS A NÉP KEZÉBEN VAN! EGY 15 ÉVES LÁNY KEMÉNY ÜZENETE!

A VALÓDI VÁLTOZÁS A NÉP KEZÉBEN VAN! EGY 15 ÉVES LÁNY KEMÉNY ÜZENETE! [good_old_share] Üzenet a világnak, üzenet a politikusoknak....

Close