ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉS-PERT NYERT, MÉGIS VESZTETT!

ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉS-PERT NYERT, MÉGIS VESZTETT!

ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉS-PERT NYERT, MÉGIS VESZTETT!

[good_old_share]


OSZD MEG! Kedves ismerősök! Szeretnélek meginvitálni a Kúriára 2019. február 5-én 11 órakor tartandó ( 2. számú tárgyalóterem fszt.2. ) tárgyalásomra, a magyar igazságszolgáltatás záró vizsgájára.

 

2013. december 31. napjával jogerősen pert nyertem a bankkal szemben "devizahiteles" ügyben, érvénytelen lett a szerződésem.A Bank pert újított ( pedig a Kúria honlapja szerint : A jogerős ítéletet igazságként kell elfogadni, ítélt dolog! ) és három évvel később, az előző jogerős döntést hozó Törvényszék érvényessé nyilvánította a szerződést.

Keresetében csak vételi és eladási árfolyammal kérte kiegészíteni a szerződést. Kezemben volt és van egy levél, amiben Orosz András leírta a Kúria részéről, hogy utóbb hozott jogegységire hivatkozással perújításnak helye nincsen. Vagyis konkréten ez az én esetem!

Mégis érvényes lett a korábban jogerősen érvénytelennek kimondott szerződés 2016 októberében, köszönhetően Dr. Gál Marianna bírónőnek. Aki egyértelműen elfogult volt, megtagadta a legalapvetőbb bizonyításokat, semmi kérdése nem volt a Bank képviselője felé, hogy is lett volna, hiszen a szerződésem egyértelműen fogalmazott: " A kölcsön tőkeösszegét 20 év múlva egy életbiztosítás lejárati összegéből fogom kifizetni.

 

Ezt mondta az üzletkötő, ezt nyilatkozta Patai Mihály az Allianz Biztosító akkori elnöke egy újságcikkben, amit be is csatoltam.

Persze, ha megnézitek a Kovács Leventével készült Hív tv-s riportot, ott, erre a kérdésre nem válaszol, megkerüli a kérdést. Mindannyian tudjuk miért! Ja a kölcsönöm számítása üzleti titok, azt nem kaphattam meg!

Nem rendeltek ki szakértőt, pedig számviteli egyenleghamisítással van dolgunk, ez számszakilag le is vezettem, hiszen NAV-os múlttal mérlegképes könyvelő lennék.Persze II. fokon is pert vesztettem, mert Dr. Szeghő Katalint semmi nem érdekelte, csak az, hogy "megmentse a bankot". A tárgyalásról felvételem is van, egyszer még talán jól fog jönni, ha elkezdjük, amit már régen meg kellett volna tennünk.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

….. Ha ráérsz, gyere el, az sem baj, ha hozol sajtóst is. Töltsük meg a termet! A bírák a volt bíróval fognak szembenézni: dr. Ravasz László képvisel. Kérem a megosztásokat is Tőletek! Szécsi István.

NCK: Szécsi Istvánnal IDE KATTINTVA vehetitek fel a kapcsolatot.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM