MILYEN ÁRFOLYAMKOCKÁZATRÓL BESZÉLÜNK A NEMLÉTEZŐ DEVIZAHITEL ESETÉN?

MILYEN ÁRFOLYAMKOCKÁZATRÓL BESZÉLÜNK A NEMLÉTEZŐ DEVIZAHITEL ESETÉN?

MILYEN ÁRFOLYAMKOCKÁZATRÓL BESZÉLÜNK A NEMLÉTEZŐ DEVIZAHITEL ESETÉN?


Ti küldtétek – Olvasói vélemény

Több sebből vérzik ez az egész, de sajnos még mindig itt tartunk, mint pl: az árfolyamkockázat!

Gondoljuk végig mi is történt valójában. Bement az emberünk a bankba, mert lakást, házat, szeretett volna vásárolni, de hát ugye hitel nélkül ez nem igazán megy. S lakni csak kell valahol, főleg manapság, hisz hajléktalannak lenni is bűncselekmény!Emberünk szépen kivárta a sorát, mire odakerült az ügyintéző kisasszonyhoz, akinek előadta szándékait, és céljait. Miután meghallgatást nyert közlendője, az ügyintéző két lehetőséget ajánlott, egy Ft. hitelt, amiről abban a pillanatban le is beszélt, hisz az nagyon rossz, magasak a törlesztők stb.stb.stb. Hát ugye maradt a devizahitel (?), s csupa jó lehetőségek, max, havi 100-200 Ft-al több a részlet, ha változik az árfolyam, de ennél biztos, hogy nem lesz több, de még így is jóval kevesebb a havi törlesztő, mint a Forint hitel esetében!

loading...

Mit csinál erre a jól megfizetett egyszeri ember? Hát választja a devizahitelt, így legalább a családra is marad valamennyi!

Na, elkezdődik a procedúra, s a kedvesen mosolygó ügyintéző, közli, hogy a hitelbírálathoz ilyen, meg olyan papírokra lesz szükség, s lassan már ott tartunk, hogy az alsógatya, s cipő méretet is kérik.

Megtörtént a bírálat! Milyen bírálat? Milyen szakemberek bírálták el a hitelkérelmet? A bank számára jók! Ugyanis nagyon jól tudták, hogy válság lesz, s nekik az a jó, ha minél többen bebuknak!

Na, de húrrá megvan a hitel, de hát ez a kedves, ótvaros, ügyintéző, a nagy segíteni akarásában elfelejtette közölni az egyszeri emberrel, hogy nincs is deviza fedezet, a felvételre igényelt devizahitel mögött. S ez csalás, amely a BTK 373§-ba ütköző bűncselekmény elkövetése! Ráadásul előre megfontol szándékkal, több embere sérelmére elkövetve folytatólagosan.

Ugye bár ezt el is ismerték a bankok, miután a Svájci Nemzeti Bank közölte, hogy a Magyarországi bankoknak nem utaltak ki semmilyen devizát! S ráadásul a hitel összegét is devizában kellett volna a rendelkezésre bocsájtania a banknak, s nem az ingatlant eladónak utalva, hanem a hitelt felvevőnek, vagy számlára, vagy kp-be. Szóval milyen árfolyam-kockázatról is beszélünk, egy nem létező devizahitel esetén? Mi az, hogy még mindig nem indítottak eljárást a bankokkal szemben csalás bűncselekményének elkövetése miatt?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezt a bcs. elkövetést a hatóságok is tudják, s ez hivatalból üldözendő, nem igényel feljelentést! Mi az, hogy a bcs. sértettjét lakoltatják ki, zárolják számláját stb.?

loading...

Ja, hogy a mindenkori kormányok is bűnsegédek, s nem engedték, illetve a mai napig nem engedik az ügyészségnek a nyomozást!

Hát igen, s mit tesz az egyszeri ember? Semmit, ül a babérjain, várja a csodát, s néz ki a fejéből, ha megjelenik a végrehajtó, s a gyermekeivel együtt az utcára penderíti. Tényleg ez kell nekünk?

Mitől félünk? Ébresztő honfitársaim, mert ezek a saját szemünk láttára ölik meg gyermekeinket! Ha mi nem segítünk magunkon összefogva, akkor a kutya sem segít rajtunk! Bognár László.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL - A BANKOK MÁR KÉSZÜLNEK A VERESÉGRE?
DEVIZAHITEL – A BANKOK MÁR KÉSZÜLNEK A VERESÉGRE?

DEVIZAHITEL - A BANKOK MÁR KÉSZÜLNEK A VERESÉGRE? [good_old_share] "...A bankok oldaláról mérhetetlen kapzsiság valamint a már meglévő nemzeti fogyasztóvédelmi...

A DEVIZÁS PROBLÉMÁT EGYETLEN CSAPÁSSAL MEG LEHET OLDANI!
A DEVIZÁS PROBLÉMÁT EGYETLEN CSAPÁSSAL MEG LEHET OLDANI!

A DEVIZÁS PROBLÉMÁT EGYETLEN CSAPÁSSAL MEG LEHET OLDANI! [good_old_share] Ti küldtétek: "A Kúra elnöke megígérte, hogy árgus szemekkel figyeli a...

Close