KICSINÁLJÁK A DEVIZÁSOKAT VÉDŐ ÜGYVÉDEKET?

KICSINÁLJÁK A DEVIZÁSOKAT VÉDŐ ÜGYVÉDEKET?

KICSINÁLJÁK A DEVIZÁSOKAT VÉDŐ ÜGYVÉDEKET?

[good_old_share]


Dr. Marczingós László ügyvéd úr neve nem ismeretlen a „deviza”-károsultak számára.

 

Felkészült ügyvéd, aki határozottan és tántoríthatatlanul védi ügyfeleit. Vélhetően erre rájöttek azok is, akik viszont nem az igazságot, jogszabályokat és a banki kifosztások Magyar áldozatait, hanem a bankok érdekeit tartják fontosabbnak.A „jól bevált recept” egyszerű: minden módon támadni kell az ilyen ügyvédet…nehogy még a végén a károsultak nyerjenek…Mi lenne akkor a szegény bankokkal?

Dr. Marczingós László ügyvéd úr néhány napja a következő bejegyzést tette közzé Facebook oldalán:

 

Dr. Marczingós: Az EUB C-51/17. meghozatalának napján egy adott ügyben tárgyalást tartott a Fővárosi Tövrényszék Gazdasági Kollégiuma.

Az EUB ítéletek negligálása mentén lefolytatott eljárása kapcsán 2 FB bejegyzést tettem a jogi tények kapcsán. A meghozott határozatok elleni jogorvoslatom nem elbírált.

Ma, a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként vontak felelősségre a per korlátai közül ki nem lépő tartalommal bíró tárgyalási beszámolók és érveim kapcsán.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Bűnügyi nyilvántartásba vettek.

A rendőrség dönti el, hogy szakmai álláspontom alapos vagy sem. Nem kellenek ide bíróságok.

Nem sokkal később pedig ez a bejegyzés született az ügyvéd úrtól:

Holnap reggel a Fővárosi Ítélőtáblán járok el egy fellebbezés ügyében. Korrekt tanács, miként az elsőfokon eljáró bíró is az volt.Képzeljük el a helyzetet, amikor az első fokon eljárt bíró szakmai munkáját súlyos kritikával illetem – mert így is lesz – és akkor betör a tárgyalóba a rendőrség, majd bilincsben elvisznek. Ugyanis önmagában az a szakmai munka, mellyel értékelem a törvénysértést, a bírót rossz színben tünteti fel, így rágalmazás lehet.

Szóval, a rendőrök elvisznek, rabosítanak. Közben a másodfokú bíróság helyt ad fellebbezésemnek, és hozzám hasonló jogi érvek mentén mondják ki az elsőfokú ítélet jogszabályba ütközését.

Erre betont az ügyészség és elviszi bilincsben a táblabírókat rágalmazás miatt.

NCK: hát kérem, 2019-ben itt tartunk a NAGY MAGYAR JOGÁLLAMBAN….Ilyen körülmények között milyen esélyei vannak a jogkereső „deviza”-károsultnak? Lehet, hogy az ügyvédek nagy része ezért nem vállalja a devizás ügyeket?

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM