KICSINÁLJÁK A DEVIZÁSOKAT VÉDŐ ÜGYVÉDEKET?

KICSINÁLJÁK A DEVIZÁSOKAT VÉDŐ ÜGYVÉDEKET?

KICSINÁLJÁK A DEVIZÁSOKAT VÉDŐ ÜGYVÉDEKET?

[good_old_share]


Dr. Marczingós László ügyvéd úr neve nem ismeretlen a „deviza”-károsultak számára.

 

Felkészült ügyvéd, aki határozottan és tántoríthatatlanul védi ügyfeleit. Vélhetően erre rájöttek azok is, akik viszont nem az igazságot, jogszabályokat és a banki kifosztások Magyar áldozatait, hanem a bankok érdekeit tartják fontosabbnak.A „jól bevált recept” egyszerű: minden módon támadni kell az ilyen ügyvédet…nehogy még a végén a károsultak nyerjenek…Mi lenne akkor a szegény bankokkal?

Dr. Marczingós László ügyvéd úr néhány napja a következő bejegyzést tette közzé Facebook oldalán:

 

Dr. Marczingós: Az EUB C-51/17. meghozatalának napján egy adott ügyben tárgyalást tartott a Fővárosi Tövrényszék Gazdasági Kollégiuma.

Az EUB ítéletek negligálása mentén lefolytatott eljárása kapcsán 2 FB bejegyzést tettem a jogi tények kapcsán. A meghozott határozatok elleni jogorvoslatom nem elbírált.

Ma, a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként vontak felelősségre a per korlátai közül ki nem lépő tartalommal bíró tárgyalási beszámolók és érveim kapcsán.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Bűnügyi nyilvántartásba vettek.

loading...

A rendőrség dönti el, hogy szakmai álláspontom alapos vagy sem. Nem kellenek ide bíróságok.

Nem sokkal később pedig ez a bejegyzés született az ügyvéd úrtól:

Holnap reggel a Fővárosi Ítélőtáblán járok el egy fellebbezés ügyében. Korrekt tanács, miként az elsőfokon eljáró bíró is az volt.Képzeljük el a helyzetet, amikor az első fokon eljárt bíró szakmai munkáját súlyos kritikával illetem – mert így is lesz – és akkor betör a tárgyalóba a rendőrség, majd bilincsben elvisznek. Ugyanis önmagában az a szakmai munka, mellyel értékelem a törvénysértést, a bírót rossz színben tünteti fel, így rágalmazás lehet.

Szóval, a rendőrök elvisznek, rabosítanak. Közben a másodfokú bíróság helyt ad fellebbezésemnek, és hozzám hasonló jogi érvek mentén mondják ki az elsőfokú ítélet jogszabályba ütközését.

Erre betont az ügyészség és elviszi bilincsben a táblabírókat rágalmazás miatt.

NCK: hát kérem, 2019-ben itt tartunk a NAGY MAGYAR JOGÁLLAMBAN….Ilyen körülmények között milyen esélyei vannak a jogkereső „deviza”-károsultnak? Lehet, hogy az ügyvédek nagy része ezért nem vállalja a devizás ügyeket?

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A VALÓDI VÁLTOZÁS A NÉP KEZÉBEN VAN! EGY 15 ÉVES LÁNY KEMÉNY ÜZENETE!
A VALÓDI VÁLTOZÁS A NÉP KEZÉBEN VAN! EGY 15 ÉVES LÁNY KEMÉNY ÜZENETE!

A VALÓDI VÁLTOZÁS A NÉP KEZÉBEN VAN! EGY 15 ÉVES LÁNY KEMÉNY ÜZENETE! [good_old_share] Üzenet a világnak, üzenet a politikusoknak....

KÉT NAGYVÁROSNYI EMBERT DOBHATNAK UTCÁRA!
KÉT NAGYVÁROSNYI EMBERT DOBHATNAK UTCÁRA!

KÉT NAGYVÁROSNYI EMBERT DOBHATNAK UTCÁRA! [good_old_share] HAMAROSAN MEGKEZDŐDHETNEK A KILAKOLTATÁSOK!   ÁLLÍTÓLAG VÉGET ÉRT AZ ADÓSMENTÉS-HOGYAN TOVÁBB? Nagyon nagy a...

Close