MÉRFÖLDKŐ A DEVIZAHITELEZÉSBEN!

MÉRFÖLDKŐ A DEVIZAHITELEZÉSBEN!

MÉRFÖLDKŐ A DEVIZAHITELEZÉSBEN!

[good_old_share]

loading...

Horváth Rudolf -Fantasztikus ítélet született a Fővárosi Törvényszéken, mely alapjaiban igazolja tevékenységünket.A kötelezettségvállalást visszavonó okirat és a felmondás ellentmondás okirat, továbbá annak védelmében beadott indokolásaink alapján a bíróság olyan ítéletet hozott, mely szerint a bank okirati dokumentumai teljesen alkalmatlanok a végrehajtásra, és nem bizonyítják a kötelezettség összegét.

A végrehajtási záradékot törölték!! Az ítélet után a bank még fizetési meghagyást vagy más peres eljárást sem tud kezdeni a követelésére, mert "az okiratokból nem olvasható ki a kötelezettség összege".

Ezt kiabálom évek óta, sehol Európában nem lehetne ilyen okiratokra végrehajtást elrendelni.
Ha van visszavonó okiratod, és mégis elrendelik ellened a végrehajtást, mindössze 10 000 forintos illetékért fellebbezheted a közjegyző döntését, és az rögtön másodfokra kerül, ahol három fős bírói tanács zárt tárgyaláson csak az okiratokból és a beadott iratokból hoz döntést.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Okiratokkal a bíróság sem vitatkozhat. Fontos, hogy ez a peres eljárás általában 3 hónap alatt lefut.
Az ítélet végleges lesz és megfellebbezhetetlen. ( Mivel a közjegyző ellen még ügyészségi nyomozás is folyamatban van és az ítélet felhasználható további bizonyítékként, ezért az jelenleg nem publikus. ) – Horváth Rudolf.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MAGYARORSZÁG 2017. REKORDSZÁMÚ KILAKOLTATÁS!
MAGYARORSZÁG 2017. REKORDSZÁMÚ KILAKOLTATÁS!

MAGYARORSZÁG 2017. REKORDSZÁMÚ KILAKOLTATÁS! [good_old_share] "Nagyságrenddel több ember lehet érintett a lakáskiürítésekben" Ebben az évben tovább emelkedett a kilakoltatások száma....

BUKTA A BANKNAK! MÁSODFOKÚ, JOGERŐS ÍTÉLET!
BUKTA A BANKNAK! MÁSODFOKÚ, JOGERŐS ÍTÉLET!

BUKTA A BANKNAK! MÁSODFOKÚ, JOGERŐS ÍTÉLET! [good_old_share] Kedves Érintettek! Kapusi Adrienn - Itt egy friss, ropogós, másodfokú, jogerős itélet az...

Close