MÉRFÖLDKŐ A DEVIZAHITELEZÉSBEN!

MÉRFÖLDKŐ A DEVIZAHITELEZÉSBEN!

MÉRFÖLDKŐ A DEVIZAHITELEZÉSBEN!

[good_old_share]

Horváth Rudolf -Fantasztikus ítélet született a Fővárosi Törvényszéken, mely alapjaiban igazolja tevékenységünket.A kötelezettségvállalást visszavonó okirat és a felmondás ellentmondás okirat, továbbá annak védelmében beadott indokolásaink alapján a bíróság olyan ítéletet hozott, mely szerint a bank okirati dokumentumai teljesen alkalmatlanok a végrehajtásra, és nem bizonyítják a kötelezettség összegét.

A végrehajtási záradékot törölték!! Az ítélet után a bank még fizetési meghagyást vagy más peres eljárást sem tud kezdeni a követelésére, mert "az okiratokból nem olvasható ki a kötelezettség összege".

Ezt kiabálom évek óta, sehol Európában nem lehetne ilyen okiratokra végrehajtást elrendelni.
Ha van visszavonó okiratod, és mégis elrendelik ellened a végrehajtást, mindössze 10 000 forintos illetékért fellebbezheted a közjegyző döntését, és az rögtön másodfokra kerül, ahol három fős bírói tanács zárt tárgyaláson csak az okiratokból és a beadott iratokból hoz döntést.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Okiratokkal a bíróság sem vitatkozhat. Fontos, hogy ez a peres eljárás általában 3 hónap alatt lefut.
Az ítélet végleges lesz és megfellebbezhetetlen. ( Mivel a közjegyző ellen még ügyészségi nyomozás is folyamatban van és az ítélet felhasználható további bizonyítékként, ezért az jelenleg nem publikus. ) – Horváth Rudolf.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM