ISMÉT BUKOTT AZ AXA BANK!

ISMÉT BUKOTT AZ AXA BANK!
loading...

ISMÉT BUKOTT AZ AXA BANK!

[good_old_share]

Alább nagy örömmel közöljük a devizahitel vége cikkét!

 

Az Axa beégett

András február elején keresett meg minket, hogy nagy a baj,végrehajtás indult ellene. Tudta, hogy most már minden perc számít, így azonnal megbízta a szakértőink által ajánlott  ügyvédet, akinek sikeres végrehajtás megszüntetési pereit már sokszor látta a neten.
András ott volt a tárgyaláson, így mesél róla:

loading...

„Most jöttünk ki a tárgyalóteremből. Az ügyvédem földbe döngölte a bank ügyvédjét. Már a tárgyalás előtt mondta, hogy a bank mire fog hivatkozni, így eleve nyugalom öntött el a felkészültsége és hozzáértése miatt.

Az ügyvédem elmondott vagy 3 semmisségi okot, majd feltette az i-re a pontot, hogy gyakorlatilag az AXA Bank fióktelepe nem is írhatta alá a szerződést, mert nem volt jogosultsága, ráadásul az ügyvezetők, akiknek együttes aláírása volt csak érvényes, csak egy személynek adtak meghatalmazást. Mivel két meghatalmazott kellett volna megfelelő aláíráshoz, így tulajdonképpen a szerződés LÉTRE SEM JÖTT.”

5  perc szünet következett…

“majd a bírónő kérdezte a bank ügyvédjét, hogy is volt ez az aláírás, ki írta alá és volt-e hozzá jogosultsága? A banki ügyvéd is időt kért, hogy tanulmányozza a bank üzletszabályzatát, mire az ügyvédem azt válaszolta, hogy ez fölösleges időhúzás, az üzletszabályzat irreleváns a kérdésben, illetve ha kérik, ő fejből elmondja azt, a bank szervezeti felépítésével együtt.”

Az AXA ügyvédje beégett
“Felállt, nem tudott szóhoz jutni csak hebegett-habogott, szinte már sajnáltam is. Csak annyit tudott a végén hajtogatni, hogy kéri a végrehajtás érvényben tartását.”

Megint 5 perc szünet…

és a  bírónő meghozta az ítéletet, hogy a végrehajtást megszünteti, mert a szerződés létre sem jött.

Nagyon boldog vagyok. Köszönöm szépen a csapatnak a  tényleges segítségét,egyedül nem boldogultam volna.”

Az ítélet ide kattintva is elérhető!

Forrás

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Read previous post:
A BANK CSELEZ! CSELEZZ TE IS!
A BANK CSELEZ! CSELEZZ TE IS!

A BANK CSELEZ! CSELEZZ TE IS! [good_old_share] Hasznos tanácsok! Erzsebet Szalagyi- A Budapest Bank még mindig CSELEZ!   Jártam egy...

EU.KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁS A DEVIZAHITELEK MIATT.
EU.KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁS A DEVIZAHITELEK MIATT

EU.KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁS A DEVIZAHITELEK MIATT [good_old_share] Az Európai Unió védi a bankokat. Közbelépett a szomszédban.   A "deviza"-károsultak abban reménykednek,...

Close