MEGMENEKÜLTEK A KILAKOLTATÁSTÓL.MÁSOKNAK NEM VOLT SZERENCSÉJÜK.

MEGMENEKÜLTEK A KILAKOLTATÁSTÓL.MÁSOKNAK NEM VOLT SZERENCSÉJÜK.

MEGMENEKÜLTEK A KILAKOLTATÁSTÓL.MÁSOKNAK NEM VOLT SZERENCSÉJÜK.

[good_old_share]


Megúszta a kilakoltatást az a szegedi idős házaspár, amely hiába fizette ki új lakása árát, a bank mégis több milliót követelt tőle.
A család vélhetőleg ügyvédi és egy ingatlanépítő vállalkozás kitervelt csalásának károsultja lett. Az átverteket képviselő cég vezetője feljelentést tesz.

A Biharvári házaspár 2009-ben vásárolta a szegedi társasházi lakást. A teljes vételárat kifizette a vállalkozónak, aki nem saját tőkéből finanszírozta az építkezést, hanem jelzáloghitelt vett fel rá a Raiffeisen Banktól. Ilyen esetben a pénzintézet a vevők lakásaira is bejegyeztethet jelzálogot, ha a vállalkozó nem fizet. A szegedi vállalkozó pedig nem fizetett.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
„A bank a Lengyel Gábor építési vállalkozó előzetes letartóztatását követő napon elfogadta a Biharvári házaspár egyoldalú ajánlatát, a korábban kért 11 millió forint helyett 1,8 millió forint megfizetése mellett kiengedte a 400 milliós keretjelzálog terhe alól a házaspár ingatlanát” – mondja Szabó Bálint, a károsultakat képviselő cég vezetője.

Biharváriék megmenekültek a kilakoltatástól.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM