MAGYAROK! TARTSATOK KI, NE ÁLDOZZÁTOK FEL MAGATOKAT!-DR. LÉHMANN

MAGYAROK! TARTSATOK KI, NE ÁLDOZZÁTOK FEL MAGATOKAT!-DR. LÉHMANN

Naponta találkozom olyan írásokkal, melyekhez hasonló szinvonalon történő elkészítésére alkalmatlan vagyok. Elegendő felkészültség hiján. Többek között az alábbi, ma reggel közzétett írásomra küldött alábbi levélnél is ez a meggyőződésem.

Köszönöm. Léhmann György


"Tisztelt Dr Léhmann úr!

Levele kordokomentum. Mint ahogyan az előzőek is. Egyenlőre figyelembe nem vett, de már soha el nem tüntethető vádiratok, melyekben megfogalmazott állításait soha ez a kollaboráns banda cáfolni még csak meg sem kísérelte. Gazdáik nem ezért tartják őket. Ezek dolga mindössze annyi, hogy félrebeszéljenek, újabb és újabb hónapokkal húzzák az időt, azaz újabb és újabb hónapokkal tovább biztosítsák a paraziták extraprofitját.

 


Erre a célra ma már a legmegfelelőbb politikai erő a talpig piros-fehér-zöldben tocsogó un. polgári oldal – jól tudják ezt a bankokat birtokló, névtelenségbe burkolózott emberszerű parazita létformák is. A nyíltan kozmopolita és nemzetben gondolkodni képtelen (nem is tudják mit jelent a szó) un. baloldal tagjait nagyjából 2 perccel azután, hogy csak megkísérelnének megint a bankárok érdekében tenni valamit a nemzet ellenében, nos lábuknál fogva lennének felaggatva. Nem nem, a bankárok tudják, hogy érdekeiket ez a magát teljesen, sokszorosan lejáratott, a nemzetet megszólítani képtelen (mivel is szólítanának meg, teljesen idegen érdekek és értékrend. Szanyi számára az egyetlen dolog, amit ő igenis felvállal az Horn Gyula öröksége. Úr Isten, ettől nincsen lejjebb. Hát ez az értékrend egy kicsit messze van őseink Isten, haza, család szemléletétől. Persze a Szanyi fajta magát európainak tartja. Szerintem meg nem olvasta József Attila Thomas Mann üdvözlése c. versét, és egyébként sincs fogalma róla, mit jelentett valamikor európainak lenni. Hát nem azt, mint most)  

Szóval valóban úgy tűnik, hogy az ismét 2/3 -os nemzeti kormány megkísérli eljátszani azt, amit én őszíntén szólva már a tavaszi választások előtt is nagy bátorságnak gondoltam részükről. Valahogy ki kell húzni a választásokig úgy, hogy ne kelljen – bármíly nagy is már a várakozás és elégedetlenség – a devizaadósok érdekében kormányzati lépéseket tenni, azaz a paraziták extraprofitjának akár egy kis részét is veszélyeztetni. Akkor erre a célra a legmegfelelőbb – a lényegi kérdésekről való figyelemelterelés és időhúzás megvalósítására szolgáló – hazugságnak, ill. műbalhénak a Kúriára való mutogatás, a felelősség áthártása bizonyult. Így döntöttek a Széchenyi lábújjkörménél is alávalóbbak. Mert csuda rafkósak ám!  

Azt viszont azért már tényleg nem gondoltam, hogy meg merik kockáztatni, hogy megint valami kamu, ócska időhúzó indokkal és dumával megpróbálják kihúzni őszig, hogy az önkormányzati választásokon is túllegyenek, sikerrel abszolválják  akképpen, hogy – akkor majd már 5 éve – úgy tudják adósmentőként feltüntetni magukat, hogy közben valójában az a néhány dolog, amit egyáltalán tettek devizahitel ügyben az egyrészt tovább súlyosbította az Adósok kiszolgáltatottságát, megvalósította azt, hogy az állam részéről – az adósko helyett álítólag – közpénzből garantálva van továbbra is a bankárok extraprofitja, a saját maguk számára megalkotott végtöréesztési akcióban részt vetteken kívül senkin ez a gyáva, nyomorult banda nem segített, maximum időben eltolta az öngyilkosságukat. Még annyit sem tettek meg ezek a piros-fehér-zöldbe öltözött zombik, mint a lengyelek, vagy éppen a horvátok. 

És miközben még a legutóbbi teljes lerablást sem orvosolták, vagy legalább a nemzet túlélése szempontjából valamiféle kárenyhítést véghez vittek volna (tudom, majd ősszel…), eközben már a következő generáció becserkészése zajlik. Megint szaporodnak a hitelfelvételre buzdító reklámok, mint a régi szép időkben. Új varázsszavak vannak, meg tuti csak neked ajánlatok. Most a forint alapú a menő szlogen. Persze a parazita közben nem lett szent, így a célja ezekkel a legújabban ajánlott hitelkonstrukciókkal is vélhetően ugyanaz, mint volt a devizaalapú esetén. A totális lerablás. Egy biztos. Sem én, sem a gyerekem, de ha rajtam múlik még az unokám sem fogja soha többet még a lábát sem betennik egyik nyomorult bankba sem, amelyik annak idején devizaalapú hitelt nyújtott. Még akkor sem, ha most forint alapon akar majd évek múlva – a pénzügyi felügyeleti szervek vélhetőleg most is aktív közreműködésével – kisemmizni. Ezek tőlem soha többet 1 ft -ot el nem vesznek, de én ott fogok beléjük rúgni, ahol érem őket. És jól mondja az ügyvéd úr: jó lesz, ha a bankok elkezdik a kártérítések kifizetését majdan biztosító tartalék képzését. 


Maradok tisztelettel, jó egészséget kívánva

                                                              G ………….  L …………. 

Ui: A leveléhez mellékelt erstés törvényszéki ítélet után – ami példaértékű, és még egy laikusnak is, mint én vagyok érthető – felszóltom a közhatalmat ideiglenesen gyakorló, a Szent Korona mellett nap mint nap fizikai közelségben (méltatlanul) tartózkodó politikusokat, akik továbbra is a bíróságokra mutogatunk című ócska színjátékkal próbálkoznak időt nyerni maguknak, és bankár gazdáiknak: Minden percet meg fogtok bánni, amit nem a hazátoknak való szent szolgálattal töltetek el. A haza Magyarországot jelenti (a félreértések elkerülése végett)  

Magyarok! Tartsatok ki, ne áldozzátok fel magatokat, de legyetek okos, ravasz, nyakas magyarok! Nem kell lelövetni, meg agymosott rendőreinkkel eltiportatni magatokat! Az nem használ. El fog jönni a mi időnk, de addig védjétek érdekeiteket, és vigyázzatok a családotokra. És ne hagyjátok soha szó nélkül, ha egy másik magyart kisemmiznek, mert ti is sorra kerültök. A parazita egyedüli hathatós fegyvere ellenünk a saját közönyünk egymás iránt. Ezt jól jegyezze meg mindenki! 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM