“DEVIZAHITELES” KÖZÖS NEVEZŐ! VALÓBAN AKARJÁTOK?

"DEVIZAHITELES" KÖZÖS NEVEZŐ! VALÓBAN AKARJÁTOK?

"DEVIZAHITELES" KÖZÖS NEVEZŐ! VALÓBAN AKARJÁTOK?

Egymillióan a devizaadósok igazságáért

Amíg nem tanulunk meg konkrét problémák mentén – mint például a devizahiteles tragédia – egy minimális KÖZÖS NEVEZŐRE alapozva, az ELFOGADHATÓ megoldás kiharcolásáig KITARTÓAN, és nem passzívan, nem mindig másokra várva, de fegyelmezetten cselekedni, addig mindig MÁSOK fognak dönteni a mi életünkről, a mi vagyonunkról, a mi családjainkról.



A devizaadósok jelenleg azt nyögik, hogy a magyar társadalomban a civil érdekérvényesítési képesség a nullához konvergál. Devizaadós ügyben két véglet van: szakemberek, és önjelölt szakemberek "szétjogászkodták", szétokoskodták, és szétfilozofálták a témát, persze egymást elküldve a sunyiba, mert a "másik rosszul tudja". A gond itt az, hogy a hatalmat egyikük sem érdekelte, az meghozta a maga döntését tőlük teljesen függetlenül, mintha a világon sem lettek volna. Biztos helyről származó információk vannak róla, hogy a piaci árfolyamon forintosítás sok bankárt is meglepett, és némi aggodalommal is eltöltött, mert tisztában vannak vele, hogy ennek a hitelek további, sorozatos bedőlése lesz az eredménye. Vagyis kipukkadhat a kisgömböc, de az milyen lenne már, ha ők maguk tiltakoznának, mert túl sokat pakoltak a tányérukra?.

A másik véglet pedig a forrófejűeké, akik már harcolnának, de nem akarják tudomásul venni, hogy a visszaálló, és harcos devizaadósok aránya az összeshez képest jelenleg az 5%-ot sem éri el.



Mintegy 21-22 000-nél nem több azok száma, akik VALAMILYEN FORMÁBAN már kifejezték a tiltakozásukat, beleértve a 12 000 bírósági pert, az utcai demonstrációkat, és a kapcsolódó választási részvételt is. Ennyivel semmiféle csata nem nyerhető meg, tehát a elsődleges feladat a felvilágosítás, és a toborzás. Küzdelemről csak utána lehet szó.

A magyar társadalom óriási, és drága leckét kapott. Ennek a vizsgának családok százezreinek élete a tétje. Nagyon hamar, hónapok alatt kellene megtanulnunk azt, amit az elmúlt 25 évben nem sikerült: következetes, passzívizástól, vagy romboló túlzásoktól mentes, hatékony civil érdekvédelmet és önvédelmet. Egymillióan a devizaadósok igazságáért


Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM