BÍRÓ ICA-ÍGY ÖL A DEPRESSZIÓ.

BÍRÓ ICA-ÍGY ÖL A DEPRESSZIÓ.


A Bankárkormány által elkövetett álldeviza csalás, a végrehajtások és kilakoltatások, otthonaiktól fosztják meg a családokat, így néptömegeket kergetnek lelki, testi traumába!

 

4600 „deviza”-öngyilkos …! 😭
A deviza hitelek 256-on való forintosítása a jogtalan tripla terhek, reménytelenségbe, kilátástalanságba sodornak közel 4millió magyar embert! Mi ez, ha nem szándékos NÉPIRTÁS???

Alapjogokat védő törvényeket, a végrehajtások és kilakoltatások azonnali felfüggesztését követelni kell minden felületen, a TÜNTETÉSEKEN is!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Dr. Bagdy Emőke, a pszichológiai tudományok kandidátusa így vélekedik a depresszióról: A depresszió szó szinte nem hiányzik egyetlen beszélgetésből sem. Akár két barát, akár anya és fia cseveg, ez a fogalom mindenhol jelen van. Az elreménytelenedés, az elbizonytalanodás mögött álló anómia elidegenedést jelent, a hit és remény elvesztését, a jövőkép hiányát. A betegségek megnyilvánulhatnak testi formákban is, ezeket nevezzük pszichoszomatikus stressz-betegségeknek.

– Van visszaút?
– A reményt kell táplálni minden erővel és minden módon. Még akkor is, ha reménytelennek tűnik a helyzet. A remény ugyanis olyan, mint a hit: hiszek, mivel lehetetlen. Ha átadjuk magunkat a negatív hatásoknak, összeomlik az immunrendszer. Ha lélek feladja, a test aláveti magát a léleknek.  –Bíró Ica.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás