KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁST VISSZAVONÓ OKIRAT TULAJDONOSOK FIGYELEM!

KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁST VISSZAVONÓ OKIRAT TULAJDONOSOK FIGYELEM!

KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁST VISSZAVONÓ OKIRAT TULAJDONOSOK FIGYELEM!

[good_old_share]


Kötelezettségvállalást visszavonó okirat tulajdonosok figyelem! – Horváth Rudolf.

 

A bankok tovább trükköznek, ezért kérek mindenkit, hogy az eredeti okiratot készítő közjegyzőjének mindképpen juttassa el a visszavonó okiratát, illetve annak a bank által átvett másolatát.
Majd kérdezzen rá, hogy a bank kezdeményezett-e mostanában valamilyen eljárást a közjegyzőnél, és kérje meg, hogy a továbbiakban bármilyen banki megkeresés történne ügyében, értesítse XXX címen.

Ezt hivatalosan tértis levélben és mailen is megerősítve kellene megírni a közjegyzőnek.

Kizárólag az eredeti okirat hatalmazza fel a közjegyzőt a közvetlen végrehajtás elrendelésére, és ez a joga az okirati visszavonással megszűnt.

A nem tudtam róla hivatkozás nem mentesíti a közjegyzőt, mert ha nem tudott róla, akkor a bank okirati dokumentumokat hallgatott el az eljárásban és az elsőfokú járásbíróságnak számító közjegyzőt, mint hivatalos személyt szándékosan megtévesztette, félrevezette. A közjegyzőnek ilyen esetben saját hatáskörben vissza kell vonnia határozatát.

FIGYELEM: A TARTOZÁSELISMERŐ NYILATKOZAT VISSZAVONÁSÁVAL KAPCSOLATOS CIKKEK ITT ÉS ITT!
Természetesen ez a kérés azokra az okirat tulajdonosokra nem vonatkozik, akik eleve már elrendelt végrehajtás alatt készítették el az okiratukat. – Horváth Rudolf.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM