KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁST VISSZAVONÓ OKIRAT TULAJDONOSOK FIGYELEM!

loading...

KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁST VISSZAVONÓ OKIRAT TULAJDONOSOK FIGYELEM!

Email


Kötelezettségvállalást visszavonó okirat tulajdonosok figyelem! – Horváth Rudolf.

 

A bankok tovább trükköznek, ezért kérek mindenkit, hogy az eredeti okiratot készítő közjegyzőjének mindképpen juttassa el a visszavonó okiratát, illetve annak a bank által átvett másolatát.
Majd kérdezzen rá, hogy a bank kezdeményezett-e mostanában valamilyen eljárást a közjegyzőnél, és kérje meg, hogy a továbbiakban bármilyen banki megkeresés történne ügyében, értesítse XXX címen.

Ezt hivatalosan tértis levélben és mailen is megerősítve kellene megírni a közjegyzőnek.

loading...

Kizárólag az eredeti okirat hatalmazza fel a közjegyzőt a közvetlen végrehajtás elrendelésére, és ez a joga az okirati visszavonással megszűnt.

A nem tudtam róla hivatkozás nem mentesíti a közjegyzőt, mert ha nem tudott róla, akkor a bank okirati dokumentumokat hallgatott el az eljárásban és az elsőfokú járásbíróságnak számító közjegyzőt, mint hivatalos személyt szándékosan megtévesztette, félrevezette. A közjegyzőnek ilyen esetben saját hatáskörben vissza kell vonnia határozatát.

FIGYELEM: A TARTOZÁSELISMERŐ NYILATKOZAT VISSZAVONÁSÁVAL KAPCSOLATOS CIKKEK ITT ÉS ITT!
Természetesen ez a kérés azokra az okirat tulajdonosokra nem vonatkozik, akik eleve már elrendelt végrehajtás alatt készítették el az okiratukat. – Horváth Rudolf.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás