ORBÁN ALÁÍRJA A DEVIZAKÁROSULTAK HALÁLOS ÍTÉLETÉT.

ORBÁN ALÁÍRJA A DEVIZAKÁROSULTAK HALÁLOS ÍTÉLETÉT.

ORBÁN ALÁÍRJA A DEVIZAKÁROSULTAK HALÁLOS ÍTÉLETÉT.

[good_old_share]


Vezér-Szörényi László – A képen Orbán Viktor éppen aláírja a devizahitelesek halálos ítéletét. (2015.02.09)

 

A Sztárklikk cikke bemutatja annak a szerzödésnek a magyar fordítását, amelyet a magyar miniszterelnök az EBRD Bankkal kötött. A dokumentum a magyar kormány honlapján is elérhető. Valódiságához kétség nem férhet.Véleményem szerint egy ilyen szerződést inkább feltétel nélküli kapitulációnak kellene nevezni. A dokumentum felér egy pénzügyi "Trianonnal" Magyarország számára.

Nem tudom, hogy mivel vették rá Orbánt egy ilyen mocsok aláírására, de valami nagyon nagy gaztettnek kell lennie a a háttérben. A bank valamit tudhatott, amit mi nem. – Vezér-Szörényi László.

Egy olvasónk így látja a "deviza"-károsultak helyzetét: Magyarországon ma nyílt népirtás folyik. Az évszázad legnagyobb csalásának célja az volt, hogy az emberek tulajdonát előre kitervelve elvegyék.

 

A"devizások csőbehúzásával sikerült kimenteni az országot a csőd széléről több alkalommal az aljas törvénytelen banki terhelésekkel.Minden diktatúrának vége lesz egyszer. A népirtás áldozatait a történelembe a 21.század magyar mártírjaiként, hőseiként fogják beírni.

Bár elnehezült sorsú vezetőink mindent megtesznek, hogy a valóságot félremagyarázzák, hiába minden titkosítás, egyszer minden aljas ember elleni bűncselekmény napvilágra kerül. Senki nem úszhatja még a felelősségre vonást.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM