ORBÁN ALÁÍRJA A DEVIZAKÁROSULTAK HALÁLOS ÍTÉLETÉT.

ORBÁN ALÁÍRJA A DEVIZAKÁROSULTAK HALÁLOS ÍTÉLETÉT.

ORBÁN ALÁÍRJA A DEVIZAKÁROSULTAK HALÁLOS ÍTÉLETÉT.

[good_old_share]


Vezér-Szörényi László – A képen Orbán Viktor éppen aláírja a devizahitelesek halálos ítéletét. (2015.02.09)

 

A Sztárklikk cikke bemutatja annak a szerzödésnek a magyar fordítását, amelyet a magyar miniszterelnök az EBRD Bankkal kötött. A dokumentum a magyar kormány honlapján is elérhető. Valódiságához kétség nem férhet.

loading...Véleményem szerint egy ilyen szerződést inkább feltétel nélküli kapitulációnak kellene nevezni. A dokumentum felér egy pénzügyi "Trianonnal" Magyarország számára.

Nem tudom, hogy mivel vették rá Orbánt egy ilyen mocsok aláírására, de valami nagyon nagy gaztettnek kell lennie a a háttérben. A bank valamit tudhatott, amit mi nem. – Vezér-Szörényi László.

Egy olvasónk így látja a "deviza"-károsultak helyzetét: Magyarországon ma nyílt népirtás folyik. Az évszázad legnagyobb csalásának célja az volt, hogy az emberek tulajdonát előre kitervelve elvegyék.

 

A"devizások csőbehúzásával sikerült kimenteni az országot a csőd széléről több alkalommal az aljas törvénytelen banki terhelésekkel.Minden diktatúrának vége lesz egyszer. A népirtás áldozatait a történelembe a 21.század magyar mártírjaiként, hőseiként fogják beírni.

Bár elnehezült sorsú vezetőink mindent megtesznek, hogy a valóságot félremagyarázzák, hiába minden titkosítás, egyszer minden aljas ember elleni bűncselekmény napvilágra kerül. Senki nem úszhatja még a felelősségre vonást.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
SZABAD A RABLÁS - SZABADON ADHATJÁK, VEHETIK A BEDŐLT HITELEKET.
SZABAD A RABLÁS – SZABADON ADHATJÁK, VEHETIK A BEDŐLT HITELEKET.

SZABAD A RABLÁS - SZABADON ADHATJÁK, VEHETIK A BEDŐLT HITELEKET. [good_old_share] Itthon (is) üzleti titokként kezelik a bankok és a...

OSZD MEG! MAGYARORSZÁG NEM A KILAKOLTATOTT EMBEREK ORSZÁGA.
OSZD MEG! MAGYARORSZÁG NEM A KILAKOLTATOTT EMBEREK ORSZÁGA.

OSZD MEG! MAGYARORSZÁG NEM A KILAKOLTATOTT EMBEREK ORSZÁGA. [good_old_share] Oszd meg, hogy minél többen láthassák a valóságot!   Egy olvasó...

Close