A PEREKBEN FELFÜGGESZTIK A VÉGREHAJTÁSOKAT! OSZD MEG!

A PEREKBEN FELFÜGGESZTIK A VÉGREHAJTÁSOKAT! OSZD MEG!

A PEREKBEN FELFÜGGESZTIK A VÉGREHAJTÁSOKAT! OSZD MEG!

[good_old_share]


Most érkezett (2017-07-17)  O S Z D   M E G !!!

 

A végzés és annak magyarázata alább található!

Kerekasztalozóknak és más haszontalanoknak címezve Utalva Póka László július 7-i alábbi közlésének helyességére

Tisztelt Léhmann György Úr! Tisztelt levelő társak!

Tökéletesen egyetértek Dr.Léhmann Györggyel.
Cselekedni kell!
Sokkal fontosabb tenni, mint azokkal a kérdésekkel foglalkozni, és ezzel sok értékes időt pazarolni, hogy mit, kivel, hogyan, mikor.
Mert aki ezekre a kérdésekre nem tudja a választ, azokkal nincs miről beszélni.

Mit?

–          Bármi ami eszedbe jut.

–          Bármi, ami felhívja a figyelmet erre a súlyos társadalmi problémára.

–          Bármi, ami másokat is valódi cselekvésre ösztönöz.

–          Bármi, ami gyengíti a népnyúzó politikai és-vagy pénzhatalmat.

Kivel?

–          Akár egyedül is.

–          Bárkivel aki cselekszik, és nem csak dumál a cselekvésről.

Hogyan?

–          Úgy ahogyan a hatalomnak nem tetszik.

–          Rendszeresen.

–          Példamutatóan, követhetően.

Mikor?

–          Most.

Legfeljebb a valóban cselekvők – de nem a pótcselekvők – majd tudnak miről beszélgetni. De lehet, hogy nekik nem is kell, hiszen már az egymásra figyelésből is sok tudást meríthetnek, és ezt újabb cselekvésekre tudják használni. Ha csak egy embert eltérítettem a levelezőlistán lévők közül a kerekasztalozásról a valódi cselekvés felé, már örülök, hogy megírtam.

Velem ezt a beszélgetést szóban lehet folytatni valamelyik politikus, vagy bankvezér háza elé kiülve, és magunkat körülvéve jó sok figyelemfelhívó táblával.

(Jelenleg kicsit be vagyok korlátozva, mert még mindig ki vagyok tiltva Budapestről, és 17 megyéből. Sebaj, még így is itt van kövér háza Szigetszentmiklóson, és orbán szülőháza Felcsúton. 22-étől bóna képviselő házától való távoltartásom is lejár, Így mehetek Dunavarsányba is.)

Még egy kérdés, hátha valakit felébreszt.

A kerekasztalok szervezésének kényszere miért mindig választások előtt többszöröződik meg?

A cselekvőknek jó egészséget, erőt, kitartást, a kerekasztalozóknak mielőbbi kijózanódást kívánok. Hajrá! Póka Laci

ide másolom a fél órával ezelőtt postán érkezett, végrehajtás megszüntetése iránti perben hozott per tárgyalását felfüggesztő végzést a Budai Központi Kerületi Bíróságtól.
loading…


[good_old_share]

Ebből a végzésből következően eljutottunk oda, hogy nem kell végrehajtás megszüntetése iránti perben külön kérni azt, ami a bíró kötelessége – európai bírósági eljárás figyelembevételével az eljárás felfüggesztése – mert a bíró kérelem nélkül is felfüggeszti ilyen perben a végrehajtást, majd ezt követően a tárgyalást.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Szerénytelenül, de nagyon nagy sikeremnek tartom ezt az eredményt és igazán boldog vagyok. Őszintén szólva nem hittem volna azt, hogy a jelenlegi magyar állapotok között egyszer ide eljutok.

Budapesti bírósági a végzés és mível a Fővárosi Törvényszék és Fővárosi Ítélőtábla bírójának kérelmére indultak meg a végzésben írt Európai Bírósági eljárások – ezek a bírók érdemelnek örök hálát a magyar néptől – szerintem ezek után a végrehajtás alatt álló tisztességes adósoknak az egész országban nincs a továbbiakban félnivalójuk.

A bankok pedig szerintem fenti bírósági hozzáállásról tudnak, és kezdik belátni azt, hogy kifosztási tervük meghiúsult. Ezt példázza az ebben a percben ügyféltől kapott alábbi levél:

loading…


—–Original Message—–
From: Cs………………… [mailto:cs………………@t-online.hu]
Sent: Monday, July 17, 2017 10:52 AM
To: Dr. Léhmann György
Subject: Köszönő levél Ügyvéd Úrnak

Tisztelt Dr LÉHMANN GYÖRGY Ügyvéd Úr részére!

Ezúton  szeretném megköszönni munkáját.

Több levélváltás és személyes egyeztetés után sikerült megegyeznünk az OTP Faktoringal  amit szinte a mai napig el sem hiszek.

A Faktoring álltal  követelt  21.841.937 Ft -al szemben 8.614.473-Ft kifizetése  után  további követelése nincs  a banknak.

Mivel az ügyünk a Kúrián van igy kérem      Ügyvéd Úrat  mondja meg  mi a teendőnk  kell-e irnunk a Kúriának levelet  melyben kérjük  a perünk megszüntetését.

Kúriai ügyszámunk:  Pfv.V.20.557/2017/2

Cs………………..  és társa felperes

OTP Jelzálogbank Zrt. alperes

Szeretném   megköszönni Ügyvéd Úrnak  az áldozatos munkáját és további sok sikert  jó egészséget kívánunk.

 

2017.07 17.                         Tisztelettel

loading…


                                  C……………….. és  Cs……………..né

FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Nem tudom megállni azt, hogy a fenti, Póka Lászlói levélre küldött Dr. Fórizs Eszter féle válaszlevelet ne másoljam ide:

Tisztelt Póka Laci! Tisztelt Mindenki!

Összefogva. Szövetségben. Összhangban. Koncentráltan. Irányítottan. Szakmailag irányítottan, nem  az adott kérdéshez nem megfelelően értők által vezetetten.

Ez adja a hatékonyságot.  Lehet jó szándékkal másképpen is harcolni,  de  a legnagyobb eredményt a legkisebb befektetéssel fent leírt módon lehet elérni.

 A kerekasztal ötlete nem azért fogalmazódott meg mert közelednek a választások.  Hanem azért, mert eddig olyan kerekasztal nem valósult meg, mely tömegében meg tudta volna védeni a magyar embereket az ellenük elkövetett  csalástól.

Üdvözlettel:    Eszter.

Ha valaki meg tudja állapítani ebből azt, hogy végül is mi a konkrét célja Dr. Fórizs Eszternek arra, hogy a devizaadósokat mentse, kérem közölje velem is.

Én mindösszesen annyit tudtam megállapítani a válaszból jó hasonlattal élve, hogy azért akarja az eddig még minden alkalommal eredménytelen kerekasztalozást folytatni, amiért a magasugró azért akar minden áron három métert átugorni, mert eddig még soha nem sikerült neki.

Siófokon 2017. július 17. napján. Léhmann György.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM