HOL A PÉNZEM ?

HOL A PÉNZEM ?

Erzsebet Szalagyi – HOL A PÉNZEM ?

Elkezdtek ébredezni az Emberek Magyarországon és most már nincs kibúvó az alól, hogy mindenki fellépjen az igazáért a Bíróságon!

Nagyon kíváncsi leszek arra az időszakra amikor megtörténik az elszámolás (amikor megkapja a levelet mindenki) és a forintosítás és meglátják az emberek, hogy az elmúlt évek alatt nem fizettek be egy buznyákot sem a bankba törlesztőként…Felébrednek, hogy eltűnt a pénzük.  Na és akkor, amikor bemennek a bankokba és verik az asztalt az ügyintézőkre, teli torokból üvöltve, hogy HOL A PÉNZEM akkor a kisasszonyok mit fognak nekik mondani?

BE FOG KÖVETKEZNI és meglátják, hogy nem kell összefogásra szólítani az Embereket, jön az magától!!!

Na, azért jönnek a kifogások ismét! 
Jókat lehet ezeken nevetni… Minek pereljek ha úgyis felfüggeszti a Bíróság a pereket? meg a hasonló dilettáns kérdés! 

-Azért perelj, hogy ne kelljen tovább fizetni az évszázad csalását! (úgyis hiába fizeted a tőke nem csökken hanem növekszik…)

-Azért perelj, mert minden szerződés semmis és 2015-ben a perek el fognak indulni!

-Azért perelj mert akkor nem tudnak végrehajtást indítani ellened!-Azért perelj mert ellopták a pénzed és vissza akarod szerezni

-Azért perelj, hogy ilyen senkiházi orbáncok ne tudjanak bennünket többé hülyének nézni! (a szerző írthatta volna az összes korábbi kollaboráns miniszterelnököt, illetve döntéshozó politikust is. szek.)

És olvasd végig ezt…SZEREZZÜK MEG AZ ADÓSOK INGATLANJAIT: BÉRLAKÁS PROGRAM


Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM