“DEVIZÁSOK”! MÉG ÜRESEK A LÁMPAVASAK!

"DEVIZÁSOK"! MÉG ÜRESEK A LÁMPAVASAK!

"DEVIZÁSOK"! MÉG ÜRESEK A LÁMPAVASAK!

Ónodi Zsolt – Facebook

A jog nyelvén ez a probléma már nem megoldható.
Hiszen a devizahitelesek egyszer már erőt, maradék pénzt nem kímélve kitapostak egy utat, melynek nyomán semmissé váltak a hitelszerződések. Az árfolyamrés tisztességtelenségén sok szerződés elhasalt.Nyilvánvaló volt a bankok jogsértő magatartása, és jogegységi határozattal az összes szerződést semmissé lehetett volna nyilvánítani. Ehelyett a törvényhozás legitimálta a sorozatos jogsértéseket, és új törvényt alkotott ezekre. Az adósmentés valójában bankmentés volt, hiszen minden eddig feltárt eszközt kivettek a devizások kezéből. Tették ezt arra hivatkozva, hogy gazdasági csőd fenyeget, ha minden hitel semmissé válik. Pedig a bankoknak csak azt a pénzt kellene visszaadni, amit jogtalanul, csalás árán vettek el tőlünk.

Ennek analógiájára holnap elmehetek bankot rabolni, és számíthatok rá, hogy a törvényalkotás azt mondja: "Igen, törvénytelen cselekmény volt a bankrablás, de most írunk gyorsan egy törvényt, melynek értelmében a zsákmány egy részét visszaadva szabadon távozhat az elkövető, nehogy csődbe menjen szegény."

Ez a korábbi interjú Varga Istvánnal készült. "Kötelező" anyag azoknak, akik esetleg még nem hallották! Kattints a lejátszóra! A hanganyag után a cikk folytaródik!Ha most új semmisségi indokokat tárunk fel, majd azokra is hoznak egy törvényt, mely legitimálja azokat. A törvény nem segít már, hiszen nyilvánvaló, hogy kilóra adott el a Tisztelt Ház a bankoknak egymillió megnyomorított magyar családot. Sajnos nem látok más kiutat, mint – szakítva az eddigi életmódommal – törvénytelen módon szerzek bevételeket, és csak a magam törvénye szerint élek.
Ez viszont egyenesen oda vezet, hogy a Tisztelt Ház tagjait egy fagyos reggelen lámpavasra húzva fogják megtalálni. – Ónodi Zsolt


Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM