“DEVIZÁSOK”! MÉG ÜRESEK A LÁMPAVASAK!

"DEVIZÁSOK"! MÉG ÜRESEK A LÁMPAVASAK!

Ónodi Zsolt – Facebook

A jog nyelvén ez a probléma már nem megoldható.
Hiszen a devizahitelesek egyszer már erőt, maradék pénzt nem kímélve kitapostak egy utat, melynek nyomán semmissé váltak a hitelszerződések. Az árfolyamrés tisztességtelenségén sok szerződés elhasalt.Nyilvánvaló volt a bankok jogsértő magatartása, és jogegységi határozattal az összes szerződést semmissé lehetett volna nyilvánítani. Ehelyett a törvényhozás legitimálta a sorozatos jogsértéseket, és új törvényt alkotott ezekre. Az adósmentés valójában bankmentés volt, hiszen minden eddig feltárt eszközt kivettek a devizások kezéből. Tették ezt arra hivatkozva, hogy gazdasági csőd fenyeget, ha minden hitel semmissé válik. Pedig a bankoknak csak azt a pénzt kellene visszaadni, amit jogtalanul, csalás árán vettek el tőlünk.

Ennek analógiájára holnap elmehetek bankot rabolni, és számíthatok rá, hogy a törvényalkotás azt mondja: "Igen, törvénytelen cselekmény volt a bankrablás, de most írunk gyorsan egy törvényt, melynek értelmében a zsákmány egy részét visszaadva szabadon távozhat az elkövető, nehogy csődbe menjen szegény."

Ez a korábbi interjú Varga Istvánnal készült. "Kötelező" anyag azoknak, akik esetleg még nem hallották! Kattints a lejátszóra! A hanganyag után a cikk folytaródik!Ha most új semmisségi indokokat tárunk fel, majd azokra is hoznak egy törvényt, mely legitimálja azokat. A törvény nem segít már, hiszen nyilvánvaló, hogy kilóra adott el a Tisztelt Ház a bankoknak egymillió megnyomorított magyar családot. Sajnos nem látok más kiutat, mint – szakítva az eddigi életmódommal – törvénytelen módon szerzek bevételeket, és csak a magam törvénye szerint élek.
Ez viszont egyenesen oda vezet, hogy a Tisztelt Ház tagjait egy fagyos reggelen lámpavasra húzva fogják megtalálni. – Ónodi Zsolt


Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Szólj hozzá

Hozzászólás