2019 HOGY ÁLL A “DEVIZA”-KÁROSULTAK ÜGYE?

2019 HOGY ÁLL A "DEVIZA"-KÁROSULTAK ÜGYE?

2019 HOGY ÁLL A "DEVIZA"-KÁROSULTAK ÜGYE?

[good_old_share]


loading...

Hazai jogorvoslat?

Minél több ítélet születik, annál kaotikusabb a hazai „deviza”-károsultak helyzete.

 

A hazai bíróságokon is egymásnak ellentmondó ítéletek születnek, az Európai Bíróság döntéseit pedig sok hazai bíró nem hajlandó figyelembe venni.Az Európai Uniós bírósági ítéletek alapján már rég meg lehetett volna oldani a hazai károsultak helyzetét. Érdemes elgondolkodni azon, hogy bár hazánk az Európai Unió tagja, a Magyar állampolgárok szintén uniós állampolgárok, néhány bíró mégsem hajlandó ezt az alapvető tényt figyelembe venni.

Vajon kik gyakorolnak nyomást ezekre a bírákra? És azért, hogy ez megtörténhet a fő kérdés: EZÉRT KIK A FELELŐSÖK? HÁNY EMBERNEK KELL MÉG MEGHALNIA, HÁNY CSALÁDNAK KELL MÉG FÖLDÖNFUTÓVÁ VÁLNIA?

Iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
32 EZER DEVIZAKÁROSULT FELLÉLEGEZHET!
32 EZER DEVIZAKÁROSULT FELLÉLEGEZHET!

32 EZER DEVIZAKÁROSULT FELLÉLEGEZHET! [good_old_share] Az továbbra sem derül ki, hogy mi lesz azokkal a károsultakkal, akik rendben fizetik hiteleiket….Elvégre...

A DEVIZAKÁROSULTAK KÁRTALANÍTÁSÁÉRT.
A DEVIZAKÁROSULTAK KÁRTALANÍTÁSÁÉRT.

A DEVIZAKÁROSULTAK KÁRTALANÍTÁSÁÉRT. [good_old_share] ÚJRA BŰNCSELEKMÉNY LESZ A BANKTITOKSÉRTÉS ?   Mi Hazánk: Legyen újra bűncselekmény a banktitoksértés. A Mi...

Close