2019 HOGY ÁLL A “DEVIZA”-KÁROSULTAK ÜGYE?

2019 HOGY ÁLL A "DEVIZA"-KÁROSULTAK ÜGYE?

2019 HOGY ÁLL A "DEVIZA"-KÁROSULTAK ÜGYE?

[good_old_share]


Hazai jogorvoslat?

Minél több ítélet születik, annál kaotikusabb a hazai „deviza”-károsultak helyzete.

 

A hazai bíróságokon is egymásnak ellentmondó ítéletek születnek, az Európai Bíróság döntéseit pedig sok hazai bíró nem hajlandó figyelembe venni.Az Európai Uniós bírósági ítéletek alapján már rég meg lehetett volna oldani a hazai károsultak helyzetét. Érdemes elgondolkodni azon, hogy bár hazánk az Európai Unió tagja, a Magyar állampolgárok szintén uniós állampolgárok, néhány bíró mégsem hajlandó ezt az alapvető tényt figyelembe venni.

Vajon kik gyakorolnak nyomást ezekre a bírákra? És azért, hogy ez megtörténhet a fő kérdés: EZÉRT KIK A FELELŐSÖK? HÁNY EMBERNEK KELL MÉG MEGHALNIA, HÁNY CSALÁDNAK KELL MÉG FÖLDÖNFUTÓVÁ VÁLNIA?

Iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM