EGYMILLIÓAN A “DEVIZAADÓSOK” IGAZSÁGÁÉRT – KÖZLEMÉNY

EGYMILLIÓAN A "DEVIZAADÓSOK" IGAZSÁGÁÉRT - KÖZLEMÉNY.

EGYMILLIÓAN A "DEVIZAADÓSOK" IGAZSÁGÁÉRT – KÖZLEMÉNY

Oszd meg!

1. A devizakövetelést jogtalannak tartjuk az elmúlt évek során feltárt bizonyítékok alapján. Csak a ténylegesen felvett és felhasznált forintösszeg alapján vagyunk hajlandók elszámolni.
2. Bírósági végrehajtóknak, és kényszerintézkedéseknek a rendezésben helye nincs. Követeljük minden bírósági végrehajtás leállítását.
3. Követeljük, hogy azonnal töröljenek el minden követelést az ingatlanukat már elvesztett adósokkal szemben, valamint vagyonvesztés esetén a kártérítés lehetőségét hagyják nyitva számukra.
4. A devizahiteles pert vesztett adósoknak adjanak felmentést a NAV-nak fizetendő perilleték, és az ellenfélenk fizetendő perköltség alól, melyek súlyos, milliós plusz terhek lehetnek.
5. Bankkorlátozó hiteltörvényt követelünk, melynek része az elsétálási jog, és a magáncsőd is.
6. Mindezekről nyilvános, és háromoldalú tárgyalásokat (adósok delegált képviselői, kormány, Bankszövetség) követelünk!
De főleg azt követeljük, hogy akik kitalálták ezt az innovatív pénzügyi terméket, jó hosszú életet éljenek. Lehetőleg rácsok mögött.

Közlemény!
A december 19.-i devizaadós demonstráció résztvevőitől az alábbiakat kérjük:

A demonstráció jelképét, a szalaggal átkötött zsinórt jelenítsük meg jól láthatóan (kabátra kitűzve, transzparensre rajzolva, stb..)

-Táblát, transzparenst, aki tud, hozzon magával. Javasolt feliratok:
"Igazságot a devizaadósoknak!"
"Nem tartozunk devizával, csak a felvett forinttal!"
"Le a devizás végrehajtásokkal"
"Elsétálást a devizás végrehajtási károsultaknak!"
"Kártérítést a devizás végrehajtási károsultaknak!
"Le a devizás forintosítási törvénnyel!"

Az esetleges nemzetközi sajtóérdeklődés kedvéért mindenképp javasolt legalább a következő angol felirat megjelenítése is:
"Justice for foreing currency debtors!" (igazságot a devizaadósoknak!)

Minden résztvevő hozzon magával elemlámpát, ledes lámpát, vagy mobilfénnyel rendelkező mobiltelefont. A vonulás alatt világítsuk meg a transzparenseinket!

Figyelem!
-TILOS bármiféle pártszimbólumot, vagy egyéb, politikai töltetű, megosztó szimbólumot hozni a rendezvényre!
-TILOS a szervezőkön kívül előzetes egyeztetés nélkül bárkinek is a rendezvényen megafonnal, vagy egyéb hangosító berendezéssel megjelenni!
-TILOS, és a gyülekezési törvény értelmében törtvénytelen is elfedett arccal a rendezvényen megjelenni!
.
A szervezők a rendezvényen történtekért felelnek, a fent felsorolt, és egyéb, a rendezvényhez nem illő magatartási formák ellen fel kell, hogy lépjenek, akár a rendőrség segítségét kérve is. Kérjük, hogy a cél fontosságára való tekintettel ezt vegyük tudomásul, és felnőtt, a jogaikért demonstráló emberekként vegyünk részt a rendezvényen.

Aki nem így tesz, azt mi sem fogjuk így kezelni, az ebből fakadó kellemetlenségektől kíméljük meg egymást.

Köszönettel:
Bálint Zoltán László FACEBOOK: 
https://www.facebook.com/devizasdemonstracio?fref=nf&pnref=story


Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM