MAGYARORSZÁGON IS VÁRJUK AZ EU-S FOGYASZTÓVÉDELMI JOGOKAT!

loading...

MAGYARORSZÁGON IS VÁRJUK AZ EU-S FOGYASZTÓVÉDELMI JOGOKAT!

Email


Bíró Ica – Csak, hogy a nem devizahitelesek is képben legyenek!

 

A devizában becsapottak, nem becstelen emberek, hanem a bankok és a kormány által súlyosan becsapott, kifosztott társadalmi réteg!OV minden ígérete ellenére sajnos a bankok a faktor cégeik és a végrehajtók martalékává dobta a hús -vér embereket és a hosszú évek munkája alatt összedolgozott otthonaikat! Kilátástalanná téve ezzel, milliók jövőjét!

Természetesen annyit, amennyit felvettünk, vissza kell fizetni az egyértelmű, de a háromszoros 256 -Ft váltású uzsora összegek, kifizethetetlenek, sőt embertelenek, egyenlő a kisemmizéssel, életek lenullázásával!

Ugye emlékszünk még arra, amikor Kósa Lajos a Fidesz nevében kacsának nevezte azt, hogy piaci árfolyamon „forintosítják” a forintot? A cikk a videó után folytatódik!Ezt ugye, belátja mindenki?

Ez becstelen és a népirtással egyenlő!  Ilyet, egy kormány sem tett, nézz utána az EU-s országokban, mindenütt annyit kellett visszafizetni, amennyit kaptak a saját pénznemükben! A videó után a cikk folytatódik!Tudatom eddig már,5000 feletti a deviza öngyilkosok száma!

 

Annak számát nem lehet követni, hogy mennyien haltak bele a stresszbe a teljes kifosztásba, vagy súlyosan belebetegedtek abba, hogy egy jogtalanul működő rendszer bűne miatt mindenüket ellopták a bankok és a fideszes faktor cégeik!

Most májustól kb. 1 millió végrehajtást és kilakoltatást akarnak, végrehajtani, persze jogellenesen !!!

Az kb. 3 millió utcára dobott magyar ember, a családjával együtt! Orbán nem hajlandó elismerni az igazságot! A videó után a cikk folytatódik!

loading…


Hibázik az, aki a mostani tolvaj diktatúrára szavaz, akik eladták a devizásokat a Bankszektornak úgy, hogy folyamatosan gyártják a bankokat mentő újabb és újabb jogi paragrafusokat, ami az EU s fogyasztó védelmi törvényeknek is ellentmond!

 

Az EU- törvényei minket is védenének, mert akik így becsapták a hitelfelvevőket egy szerződésben az semmis és kamat sem jár utána, nemhogy háromszoros összegek!

Most várunk arra, hogy érvényesítsék Magyarországon is ezeket a fogyasztókat védő törvényeket.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mindeközben itthon gyorsítják a végrehajtásokat, kilakoltatásokat állami jóváhagyással … és ez a borzalom és stresszes állapot már nyolc éve tart! – Bíró Ica.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás