MAGYARORSZÁGON IS VÁRJUK AZ EU-S FOGYASZTÓVÉDELMI JOGOKAT!

MAGYARORSZÁGON IS VÁRJUK AZ EU-S FOGYASZTÓVÉDELMI JOGOKAT!

MAGYARORSZÁGON IS VÁRJUK AZ EU-S FOGYASZTÓVÉDELMI JOGOKAT!

[good_old_share]


Bíró Ica – Csak, hogy a nem devizahitelesek is képben legyenek!

 

A devizában becsapottak, nem becstelen emberek, hanem a bankok és a kormány által súlyosan becsapott, kifosztott társadalmi réteg!OV minden ígérete ellenére sajnos a bankok a faktor cégeik és a végrehajtók martalékává dobta a hús -vér embereket és a hosszú évek munkája alatt összedolgozott otthonaikat! Kilátástalanná téve ezzel, milliók jövőjét!

Természetesen annyit, amennyit felvettünk, vissza kell fizetni az egyértelmű, de a háromszoros 256 -Ft váltású uzsora összegek, kifizethetetlenek, sőt embertelenek, egyenlő a kisemmizéssel, életek lenullázásával!

Ugye emlékszünk még arra, amikor Kósa Lajos a Fidesz nevében kacsának nevezte azt, hogy piaci árfolyamon „forintosítják” a forintot? A cikk a videó után folytatódik!Ezt ugye, belátja mindenki?

Ez becstelen és a népirtással egyenlő!  Ilyet, egy kormány sem tett, nézz utána az EU-s országokban, mindenütt annyit kellett visszafizetni, amennyit kaptak a saját pénznemükben! A videó után a cikk folytatódik!Tudatom eddig már,5000 feletti a deviza öngyilkosok száma!

 

Annak számát nem lehet követni, hogy mennyien haltak bele a stresszbe a teljes kifosztásba, vagy súlyosan belebetegedtek abba, hogy egy jogtalanul működő rendszer bűne miatt mindenüket ellopták a bankok és a fideszes faktor cégeik!

Most májustól kb. 1 millió végrehajtást és kilakoltatást akarnak, végrehajtani, persze jogellenesen !!!

Az kb. 3 millió utcára dobott magyar ember, a családjával együtt! Orbán nem hajlandó elismerni az igazságot! A videó után a cikk folytatódik!

loading…


Hibázik az, aki a mostani tolvaj diktatúrára szavaz, akik eladták a devizásokat a Bankszektornak úgy, hogy folyamatosan gyártják a bankokat mentő újabb és újabb jogi paragrafusokat, ami az EU s fogyasztó védelmi törvényeknek is ellentmond!

 

Az EU- törvényei minket is védenének, mert akik így becsapták a hitelfelvevőket egy szerződésben az semmis és kamat sem jár utána, nemhogy háromszoros összegek!

Most várunk arra, hogy érvényesítsék Magyarországon is ezeket a fogyasztókat védő törvényeket.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Mindeközben itthon gyorsítják a végrehajtásokat, kilakoltatásokat állami jóváhagyással … és ez a borzalom és stresszes állapot már nyolc éve tart! – Bíró Ica.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM