HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST?

HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST?

HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST?

[good_old_share]


Időt nyert Bíró Ica a végrehajtókkal szemben?

 

A "deviza"-hitelezésnek nevezett hatalmas méretű átverésbe emberek haltak bele, családok és emberek egészsége ment tönkre, és tízezrek vándoroltak ki az országból.

A riportban is elhangzik, hogy Icának az utolsó percben" A Mi Hazánk mozgalom, és Gulya Tibor nyújtott segítséget abban, hogy ne történhessen meg a kilakoltatás. Erről hamarosan részletesebben is beszámolunk!Úgy tűnik, időt nyert Bíró Ica a végrehajtókkal folytatott küzdelemben és nem kell kiköltöznie az otthonából. Az ismert életmód tanácsadó tovább küzd az igazáért.

Eközben egyre több jó hír érkezik a "deviza"-károsultak számára! Talán komoly változások következnek? Mert úgy tűnik, hogy elindult egy pozitív folyamat is: Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy A BÍRÓSÁGOK SORBAN FÜGGESZTIK FEL A DEVIZÁS PEREKET, a NetCeleb pedig EGY TÖRTÉNELMI DEVIZAPERRŐL írt, amelyben a bátor bíró végre ki merte mondani az igazságot.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM