HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST?

loading...

HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST?

Email


Időt nyert Bíró Ica a végrehajtókkal szemben?

 

A "deviza"-hitelezésnek nevezett hatalmas méretű átverésbe emberek haltak bele, családok és emberek egészsége ment tönkre, és tízezrek vándoroltak ki az országból.

A riportban is elhangzik, hogy Icának az utolsó percben" A Mi Hazánk mozgalom, és Gulya Tibor nyújtott segítséget abban, hogy ne történhessen meg a kilakoltatás. Erről hamarosan részletesebben is beszámolunk!Úgy tűnik, időt nyert Bíró Ica a végrehajtókkal folytatott küzdelemben és nem kell kiköltöznie az otthonából. Az ismert életmód tanácsadó tovább küzd az igazáért.

Eközben egyre több jó hír érkezik a "deviza"-károsultak számára! Talán komoly változások következnek? Mert úgy tűnik, hogy elindult egy pozitív folyamat is: Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy A BÍRÓSÁGOK SORBAN FÜGGESZTIK FEL A DEVIZÁS PEREKET, a NetCeleb pedig EGY TÖRTÉNELMI DEVIZAPERRŐL írt, amelyben a bátor bíró végre ki merte mondani az igazságot.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás