ISMÉT MEGTÖRTÉNIK – A BÍRÓSÁGOK SORBAN FÜGGESZTIK FEL A DEVIZÁS PEREKET!

ISMÉT MEGTÖRTÉNIK - A BÍRÓSÁGOK SORBAN FÜGGESZTIK FEL A DEVIZÁS PEREKET!

ISMÉT MEGTÖRTÉNIK – A BÍRÓSÁGOK SORBAN FÜGGESZTIK FEL A DEVIZÁS PEREKET!

[good_old_share]


A friss rövidhír Török-Borbás Csilla oldalán jelent meg. Azt változtatás nélkül közzétesszük.

 

TÁRGYALÓTERMI HÍREKTörök-Borbás Csilla – Az egyik ügyvédünktől kapott információk szerint a budapesti bíróságok (PKKB, BKKB, különböző kerületi bíróságok, Fővárosi Törvényszék, Fővárosi Ítélőtábla) sorra függesztik fel a pereket az EUB előtt C-38/17 számon folyamatban levő döntéshozatali eljárásban születendő ítéletig.

Ez vonatkozik a C-51/17 ítéletet követően esetlegesen már újraindult perekre is!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A C-38/17. szám (FIT 5.Pf. 21.114/16) alatt befogadott indítvány szerint az unió bíróságának a világosság és az érthetőség követelménye szempontjából a szerződés létrejötte körében kell vizsgálnia azt a tagállami szabályozást, amely lehetővé teszi, hogy a szerződés elsődleges tárgyát (kölcsön összegét) a pénzintézet csak utóbb, akkor közölje a fogyasztóval, amikor az már kötelezettséget vállalt a teljesítésre. (1/2016 PJE). Török-Borbás Csilla.

NCK: A „deviza”-hitelek körül már a kezdetektől komoly jogi anomália van. Évek óta számtalan jogász, ügyvéd, pénzügyi szakértő jelezte és bizonyította is ezeket a problémákat!A kormány, a miniszterelnök és az ellenzék is tudja! Gyakorlatilag a teljes parlamenti jogalkotás tisztában van vele. Ennek ellenére emberek tízezreinek élete, egészsége, ingatlanja, és a jövője megy rá! Sok esetben az elszenvedett károk visszafordíthatatlanok!

Mi kell ahhoz, hogy a kétharmados teljhatalmú kormány végre tisztességesen és végérvényesen egy törvénnyel rendezze ezt a nemzetpusztító és nemzetbiztonságilag is rendkívül veszélyes banki tevékenységet? Csak emlékeztetőnek:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM