ISMÉT MEGTÖRTÉNIK – A BÍRÓSÁGOK SORBAN FÜGGESZTIK FEL A DEVIZÁS PEREKET!

loading...

ISMÉT MEGTÖRTÉNIK – A BÍRÓSÁGOK SORBAN FÜGGESZTIK FEL A DEVIZÁS PEREKET!

Email


A friss rövidhír Török-Borbás Csilla oldalán jelent meg. Azt változtatás nélkül közzétesszük.

 

TÁRGYALÓTERMI HÍREKTörök-Borbás Csilla – Az egyik ügyvédünktől kapott információk szerint a budapesti bíróságok (PKKB, BKKB, különböző kerületi bíróságok, Fővárosi Törvényszék, Fővárosi Ítélőtábla) sorra függesztik fel a pereket az EUB előtt C-38/17 számon folyamatban levő döntéshozatali eljárásban születendő ítéletig.

Ez vonatkozik a C-51/17 ítéletet követően esetlegesen már újraindult perekre is!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A C-38/17. szám (FIT 5.Pf. 21.114/16) alatt befogadott indítvány szerint az unió bíróságának a világosság és az érthetőség követelménye szempontjából a szerződés létrejötte körében kell vizsgálnia azt a tagállami szabályozást, amely lehetővé teszi, hogy a szerződés elsődleges tárgyát (kölcsön összegét) a pénzintézet csak utóbb, akkor közölje a fogyasztóval, amikor az már kötelezettséget vállalt a teljesítésre. (1/2016 PJE). Török-Borbás Csilla.

loading...

NCK: A „deviza”-hitelek körül már a kezdetektől komoly jogi anomália van. Évek óta számtalan jogász, ügyvéd, pénzügyi szakértő jelezte és bizonyította is ezeket a problémákat!A kormány, a miniszterelnök és az ellenzék is tudja! Gyakorlatilag a teljes parlamenti jogalkotás tisztában van vele. Ennek ellenére emberek tízezreinek élete, egészsége, ingatlanja, és a jövője megy rá! Sok esetben az elszenvedett károk visszafordíthatatlanok!

Mi kell ahhoz, hogy a kétharmados teljhatalmú kormány végre tisztességesen és végérvényesen egy törvénnyel rendezze ezt a nemzetpusztító és nemzetbiztonságilag is rendkívül veszélyes banki tevékenységet? Csak emlékeztetőnek:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás