DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS?

DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS?

DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS?

[good_old_share]


„…Ezen a télen sem tudtam venni tüzelőt, kapucnis szabadidős ruhában alszom 3 takaró alatt, és azon imádkozom, hogy ne legyen tél és ne legyen hideg. Tavaly télen hajszálon múlt, hogy nem fagytam halálra…”NCK: Az alábbi sorokat egy „deviza”-károsult társunk küldte. Nem panaszkodik, nem kér segítséget, pusztán leírja a tényeket, melyekkel minden nap szembesül.

Sajnos naponta rengeteg ehhez hasonló levelet kapunk, így a tények és a megtörtént események (törvények) tükrében nehéz a jogalkotók részéről NEM A SZÁNDÉKOSSÁGOT FELTÉTELEZNI, amellyel a megszavazott törvényekkel és paktummal előkészítették, és a mai napig is elősegítik a pénzvilág hazai fosztogatását, honfitársaink szenvedését, élet és vagyonvesztését. – mert valljuk be, ezek a törvények szinte kivétel nélkül a lakosság további sarcolását, így pénzvilág érdekeit szolgálják. A következményei pedig egyértelműek!

És csak egy ostoba ember gondolhatja azt, hogy ezeket a végzetes következményeket a parlamentben ücsörgők nem ismerik! Vajon nekik mi ér többet – a pénz, vagy az emberek élete????

Íme a levél: Tisztelt civil Kontroll!

 

Úgy mond én is deviza károsult vagyok, és rendszeres ólvasója vagyok az önök cikkeinek. 82%-os E kategóriás, fogyatékossági, támogatásban részesülő mozgás sérült rokkant vagyok.A végrehajtók "hada", már évek óta letiltja a rokkant ellátásom 50% át. Így 69 ezret kapok havonta.

Szolnoki lakos voltam, ahol volt egy 3 szoba összkomfortos, felújított, saját tulajdonú 5 emeleti lakásom. A faktoring elárverezte, áron alul (az én felfogásom szerint) 5 millióért.

A szolnoki vállalatok, függetlenül a kérésemre, hogy elköltözöm, tovább ki számlázták a lakás rezsit. Ebből adódott a (a végrehajtók és a közjegyzők örömére) horribilis közüzemi tartozás. 2017 év végére a Győri végrehajtó, semmibe véve a magyar törvényeket, az OTP közreműködésével letiltották a rokkant ellátásom (a nyufitól 50%, az OTP től 50% letiltását) 100% át.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

3 hónapig nem kaptam semmit, közben az OTP-nél hazudoztak mindent, hogy ők nem tudnak semmit, nem csináltak semmit.

Decemberben küldtem kérelmet a nyufinak, hogy postai kézbesítéssel kérem, a rokkant ellátást. Közben a Kormány Hivatalhoz fordultam a családi csőd, vagyonvédelem elindítása miatt.

2018 második felében a K H átadta a Győri Járásbíróságnak a családi csőd kérelmet, mivel a K H szerint a tartozásom, meghaladta a vagyonom, 200x osát.

A Bíróság befizettetett 30 e Ft-ot és kérte, nyújtsam be, hogy szerintem mennyi érték a vagyonom, mennyi az összes tartozásom, és miből akarom fizetni a KH irányába a törlesztést, ha beindul a családi csőd.3 x-os agyi infarktus után csak nyomtatva tudtam elkészíteni a beadványt a sógornőm segítségével, mivel a feleségem eldobott, hogy neki nem kell nyomorék ember.  Jelen pillanatig, még nem kaptam értesítést a Bíróságtól sem a K H tól. De a rokkant ellátásomat tiltsák a végrehajtók és a faktoring miatt.

Ezen a télen sem tudtam venni tüzelőt, kapucnis szabadidős ruhában alszom 3 takaró alatt és azon imádkozom, hogy ne legyen tél és ne legyen hideg. Tavaly télen, hajszálon múlt, hogy nem fagytam halálra, a Mosonmagyaróvári OTP fiók vezetői és a Győri végrehajtó miatt. Tisztelettel: B M András.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM