DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS?

DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS?

DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS?

[good_old_share]


„…Ezen a télen sem tudtam venni tüzelőt, kapucnis szabadidős ruhában alszom 3 takaró alatt, és azon imádkozom, hogy ne legyen tél és ne legyen hideg. Tavaly télen hajszálon múlt, hogy nem fagytam halálra…”NCK: Az alábbi sorokat egy „deviza”-károsult társunk küldte. Nem panaszkodik, nem kér segítséget, pusztán leírja a tényeket, melyekkel minden nap szembesül.

loading...

Sajnos naponta rengeteg ehhez hasonló levelet kapunk, így a tények és a megtörtént események (törvények) tükrében nehéz a jogalkotók részéről NEM A SZÁNDÉKOSSÁGOT FELTÉTELEZNI, amellyel a megszavazott törvényekkel és paktummal előkészítették, és a mai napig is elősegítik a pénzvilág hazai fosztogatását, honfitársaink szenvedését, élet és vagyonvesztését. – mert valljuk be, ezek a törvények szinte kivétel nélkül a lakosság további sarcolását, így pénzvilág érdekeit szolgálják. A következményei pedig egyértelműek!

És csak egy ostoba ember gondolhatja azt, hogy ezeket a végzetes következményeket a parlamentben ücsörgők nem ismerik! Vajon nekik mi ér többet – a pénz, vagy az emberek élete????

Íme a levél: Tisztelt civil Kontroll!

 

Úgy mond én is deviza károsult vagyok, és rendszeres ólvasója vagyok az önök cikkeinek. 82%-os E kategóriás, fogyatékossági, támogatásban részesülő mozgás sérült rokkant vagyok.A végrehajtók "hada", már évek óta letiltja a rokkant ellátásom 50% át. Így 69 ezret kapok havonta.

Szolnoki lakos voltam, ahol volt egy 3 szoba összkomfortos, felújított, saját tulajdonú 5 emeleti lakásom. A faktoring elárverezte, áron alul (az én felfogásom szerint) 5 millióért.

loading...

A szolnoki vállalatok, függetlenül a kérésemre, hogy elköltözöm, tovább ki számlázták a lakás rezsit. Ebből adódott a (a végrehajtók és a közjegyzők örömére) horribilis közüzemi tartozás. 2017 év végére a Győri végrehajtó, semmibe véve a magyar törvényeket, az OTP közreműködésével letiltották a rokkant ellátásom (a nyufitól 50%, az OTP től 50% letiltását) 100% át.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

3 hónapig nem kaptam semmit, közben az OTP-nél hazudoztak mindent, hogy ők nem tudnak semmit, nem csináltak semmit.

Decemberben küldtem kérelmet a nyufinak, hogy postai kézbesítéssel kérem, a rokkant ellátást. Közben a Kormány Hivatalhoz fordultam a családi csőd, vagyonvédelem elindítása miatt.

2018 második felében a K H átadta a Győri Járásbíróságnak a családi csőd kérelmet, mivel a K H szerint a tartozásom, meghaladta a vagyonom, 200x osát.

A Bíróság befizettetett 30 e Ft-ot és kérte, nyújtsam be, hogy szerintem mennyi érték a vagyonom, mennyi az összes tartozásom, és miből akarom fizetni a KH irányába a törlesztést, ha beindul a családi csőd.3 x-os agyi infarktus után csak nyomtatva tudtam elkészíteni a beadványt a sógornőm segítségével, mivel a feleségem eldobott, hogy neki nem kell nyomorék ember.  Jelen pillanatig, még nem kaptam értesítést a Bíróságtól sem a K H tól. De a rokkant ellátásomat tiltsák a végrehajtók és a faktoring miatt.

Ezen a télen sem tudtam venni tüzelőt, kapucnis szabadidős ruhában alszom 3 takaró alatt és azon imádkozom, hogy ne legyen tél és ne legyen hideg. Tavaly télen, hajszálon múlt, hogy nem fagytam halálra, a Mosonmagyaróvári OTP fiók vezetői és a Győri végrehajtó miatt. Tisztelettel: B M András.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST?
HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST?

HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST? [good_old_share] Időt nyert Bíró Ica a végrehajtókkal szemben?   A "deviza"-hitelezésnek nevezett hatalmas...

NA, KÉREM! KEZDŐDIK? - ÁRFOLYAMKOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÁS HIÁNYA A SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELENSÉGÉT EREDMÉNYEZI!
NA, KÉREM! KEZDŐDIK? – ÁRFOLYAMKOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÁS HIÁNYA A SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELENSÉGÉT EREDMÉNYEZI!

NA, KÉREM! KEZDŐDIK? - ÁRFOLYAMKOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÁS HIÁNYA A SZERZŐDÉS ÉRVÉNYTELENSÉGÉT EREDMÉNYEZI! [good_old_share] Ismét jó hírről számolhatunk be! Ezúttal a HitelSikerek...

Close