Moratóriumot hirdetünk és rendezzük a devizahitel-károsultak helyzetét

devizahitel, dr. Szakács László, Dobrev Klára, Nemzeti Civil Kontroll, Moratóriumot hirdetünk és rendezzük a devizahitel-károsultak helyzetét

Dr. Szakács László és Dobrev Klára üzenete a Magyar "deviza"-károsultaknak:

Videó az oldal alján! Dr. Szakács László: Azt mondjuk, hogy igenis kárpótlás jár azoknak, akiktől többet vettek el a bankok, mint amennyit tisztességesen elvehettek volna.

10 évvel ezelőtt még a fideszesek is pontosan tudták és hangosan kiabálták, hogy a bankok becsapták és megtévesztették az ügyfeleiket…

Dobrev Klára: Lacival azon dolgozunk, hogy mindenkinek esélye legyen a tisztességes elszámoláshoz.

Olyan törvényt alkotunk, amely alapján a bíróságok erre a tisztességes elszámolásra kötelezhetik a bankokat és esélyegyelőséget biztosítunk az adósoknak. 

Újjászervezzük az eszközkezelőt és végrehajtási moratóriumot hirdetünk.

Addig nem állok meg, amíg az elmúlt évek egyik legnagyobb gazemberségében nem teszünk igazságot. A kormányváltás után egyszer és mindenkorra rendezni fogjuk a devizahitel-károsultak helyzetét.
És ebben rád is fogok számítani, Laci, mint egyéni országgyűlési képviselő! Dobrev Klára. A pártok üzenetei a hitelkárosultaknakAz MSZP üzenetét IDE KATTINTVA olvashatod, A Mi Hazánk Mozgalom üzenetét IDE KATTINTVA olvashatod, A Jobbik üzenetét IDE KATTINTVA olvashatod.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM