DR. BIHARI KRISZTINA – “DEVIZAHITELES” TÖRTÉNET

DR. BIHARI KRISZTINA - "DEVIZAHITELES" TÖRTÉNET.

DR. BIHARI KRISZTINA – "DEVIZAHITELES" TÖRTÉNET

[cn-social-icon]

Korábbi cikkünkben írtunk egy történetről, melynek ez a címe: HALOTT FIUK HITELE MIATT UTCÁRA DOBHATJÁK A CSALÁDOT.

 

Akkor ezt írtuk a rövid történet mellé: A hír hallatán joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés: milyen világban élünk? Valóban ilyen dolgok elősegítésére, és tűrésére kapott felhatalmazást a kormány?

Most a fenti szöveget egy gondolattal kiegészítjük. Nem csodálkozunk azon, hogy hazánkban történt már bankrobbantás. Azon viszont igen, hogy csak egy!Nagyné Zsuzsannát és férjét óriási veszteség érte 2009-ben. Egy tragikus autóbalesetben elveszítették – csupán 25 éves – fiukat, Józsefet. Most, hat évvel a történtek után, a kilakoltatás fenyegeti őket, ugyanis Zsuzsanna, József devizahitelre vásárolt autójának adóstársa. Szinte el sem temették fiukat, a bank már követelte a törlesztést. A Mokka vendége volt Nagyné Zsuzsanna, József édesanyja, valamint Dr. Bihari Krisztina, a család jogi képviselője.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM