NA KÉREM, ENNYI VOLT! – JELZÁLOG TÖRLÉS

NA KÉREM, ENNYI VOLT! - JELZÁLOG TÖRLÉS.

NA KÉREM, ENNYI VOLT! – JELZÁLOG TÖRLÉS

Ez is könnyen megtörtéhet, ha valaki kiáll a családja biztonságáért és az igazsága mellett!

[cn-social-icon]

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

Na kérem! Igy néz ki egy tartozás- rendezési megállapodás végeredménye ! A dokumentum neve: jelzálog törlési nyilatkozat!
Jakus Mariann 4 év után elrendezte ezt a nyilvántartást!Kellett hozza nehány száz levél, nehány ezer érv, majd egy elindított per és minden levélre megfelelő válasz!

Engem néha már az őrületbe kergetett éppen ezért nekem egy új élet esélyét is jelenti ez a megállapodás.
Gondoljátok el, hogy beszélsz valakivel telefonon aki mindeközben jegyzeteli amit mondok, majd mindezt megírja a bíróságra is!

Volt egyszer egy banki megbeszélésünk ahol nehány arra járó "hülyegyerek" beszólt nem túl kedvesen! Ment is a panasz egyenesen Bécsbe! Hova máshova.

Talán két hét sem telt el amikor jött egy bocsánat kérő levél…. Úgy emlékszem minden bekezdés ezzel kezdődött … 8-9 alkalommal biztosan!
Még arra is megkérték a Mariannt, hogy említse meg nekem is, hogy tőlem is elnézést kérnek.

(Ritka dolog a bocsánatkérés , eddig két eset volt amikor ez megtörtént … Az egyik ez volt , a másik pedig Kasler Árpád volt, a következő ember (?) azt hiszem mindezt a bíróságon fogja megtenni hamarosan …. )Szóval hála az égnek, hogy végre vége van ennek az őrületnek amit nem egy agyon retusált nem jogerős itelet első oldala igazol hanem egy tartozás lezárását követően kiadott jelzálog törlés!

Ennyi volt! – Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM