NA KÉREM, ENNYI VOLT! – JELZÁLOG TÖRLÉS

NA KÉREM, ENNYI VOLT! - JELZÁLOG TÖRLÉS.

NA KÉREM, ENNYI VOLT! – JELZÁLOG TÖRLÉS

Ez is könnyen megtörtéhet, ha valaki kiáll a családja biztonságáért és az igazsága mellett!

[cn-social-icon]

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem

loading...

Na kérem! Igy néz ki egy tartozás- rendezési megállapodás végeredménye ! A dokumentum neve: jelzálog törlési nyilatkozat!
Jakus Mariann 4 év után elrendezte ezt a nyilvántartást!Kellett hozza nehány száz levél, nehány ezer érv, majd egy elindított per és minden levélre megfelelő válasz!

Engem néha már az őrületbe kergetett éppen ezért nekem egy új élet esélyét is jelenti ez a megállapodás.
Gondoljátok el, hogy beszélsz valakivel telefonon aki mindeközben jegyzeteli amit mondok, majd mindezt megírja a bíróságra is!

Volt egyszer egy banki megbeszélésünk ahol nehány arra járó "hülyegyerek" beszólt nem túl kedvesen! Ment is a panasz egyenesen Bécsbe! Hova máshova.

Talán két hét sem telt el amikor jött egy bocsánat kérő levél…. Úgy emlékszem minden bekezdés ezzel kezdődött … 8-9 alkalommal biztosan!
Még arra is megkérték a Mariannt, hogy említse meg nekem is, hogy tőlem is elnézést kérnek.

loading...

(Ritka dolog a bocsánatkérés , eddig két eset volt amikor ez megtörtént … Az egyik ez volt , a másik pedig Kasler Árpád volt, a következő ember (?) azt hiszem mindezt a bíróságon fogja megtenni hamarosan …. )Szóval hála az égnek, hogy végre vége van ennek az őrületnek amit nem egy agyon retusált nem jogerős itelet első oldala igazol hanem egy tartozás lezárását követően kiadott jelzálog törlés!

Ennyi volt! – Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HALOTT FIUK HITELE MIATT UTCÁRA DOBHATJÁK A CSALÁDOT.
HALOTT FIUK HITELE MIATT UTCÁRA DOBHATJÁK A CSALÁDOT

HALOTT FIUK HITELE MIATT UTCÁRA DOBHATJÁK A CSALÁDOT [cn-social-icon] A hír hallatán joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés: milyen világban...

DR. LÉHMANN - ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL FRISS FORMANYOMTATVÁNY!
DR. LÉHMANN – ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL FRISS FORMANYOMTATVÁNY!

DR. LÉHMANN - ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL FRISS FORMANYOMTATVÁNY! [cn-social-icon] ...Mert jogunk van hozzá!.. Elállás a szerződéstől - avagy ügyfeleim nem...

Close