A HITELKÁROSULTAKAT KÁRTALANÍTANI KELL, A KÁROKOZÓKAT PEDIG FELELŐSSÉGRE VONNI!

A HITELKÁROSULTAKAT KÁRTALANÍTANI KELL, A KÁROKOZÓKAT PEDIG FELELŐSSÉGRE VONNI!

A HITELKÁROSULTAKAT KÁRTALANÍTANI KELL, A KÁROKOZÓKAT PEDIG FELELŐSSÉGRE VONNI!

[good_old_share]


A Bankcsapda Egyesület és Falus Zsolt közleménye.

 

Ha vissza lehetne forgatni az idő kerekét, akkor mindent meg lehetne csinálni, mivel nem lehet, már nem lehet mindent megcsinálni …

loading...… a 4-5 éve felmondott szerződések adósai ellen végrehajtások százezrei indultak, kilakoltatták és elárverezték otthonaikat, ingóságaiktól is megfosztották őket, jövedelmeik és járandóságaik töredékét kapják évek óta, milliós végrehajtási költségeket is fizettek, közben sok családnak más típusú tartozásai is keletkeztek, mivel van ok és okozati összefüggés a teljes eladósodás és hitelezés között.

Amikor családok százezrei már "kicsinált" állapotban vannak, lehetetlenültek, akkor már nem vállalható alternatíva, hogy most így vagy úgy fizessünk, itt szándékos károkozás volt a javából, tehát vagy egy komplex megoldást kell érvényre juttatni, vagy még 10 év múlva is számolgatni fogunk.

Már ott tartunk, hogy a közokiratba foglalt uzsorás követelések és szerződések áldozatait, gyakorlatilag rehabilitálni kell erkölcsileg és anyagilag is …

 

A Bankcsapda és a Hitelönvédelem csapata is jól tudja, hogy az érintetteket a fentiek miatt teljes mértékben kártalanítani kell és a károkozókat felelősségre kell vonni, ez az egyetlen képviselhető és támogatható álláspont devizahitel ügyben. Tisztelettel: Falus Zsolt Ferenc Bankcsapda Egyesület.

Az egyesület közleménye után azonnal megérkeztek a reakciók is:Egy kérdés: Ezekkel a gondolatokkal mindenki egyet ért tisztelt Zsolt !!! Hogyan és milyen formában lehet ezt kivitelezni??? Kimenni az utcára egyik alternatíva ami sajnos nem működik. Mi a többi lehetőség ???

A válasz: Hamarosan, mindenkit tájékoztatunk a közös elképzeléseinkről, az együttműködés keretében történő célok megvalósításának folyamatáról.

loading...

Egy újabb kérdés: Értem én, hogy felvételkori árfolyamon akarnak forintosítani (illetve nem)

De azt eddig senki nem mondta, hogy mit.

Milyen összeget akarnak felvételkori árfolyamon forintosítani?

Azt az összeget, amit felvettem -bár itt is kétféle összeg van: amit az ingatlanra terheltek, és ami a kölcsönösszeg.

Vagy pedig a forintosításkor (2015.02.01.) a bank által nyilvántartott tartozást?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az a gyanúm, hogy az utóbbit! Azzal pedig mindenki nagyon megszívja!Ezért kell ragaszkodni az átadott/folyósított forintösszeggel való elszámoláshoz! Ott nincs félreértés!

Nehogy azt gondolja bárki is, hogy azok a pártok, akik a felvételkori árfolyamon történő forintosítást ígérik, hatalomra kerülés esetén hagyják veszni azt a hatalmas bevételi lehetőséget, a devizások további kifosztását!

A parlamenti választáson támogatnád azt a pártot, amelyik vállalja, hogy a devizaügy megoldását az általunk delegált civil szakértőkre, mint miniszteri biztosokra bízza kormányra jutása esetén?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EGYSÉGBE TÖMÖRÜLTEK A DEVIZAKÁROSULTAK ÉS A BANKI KÁROSULTAK.
EGYSÉGBE TÖMÖRÜLTEK A DEVIZAKÁROSULTAK ÉS A BANKI KÁROSULTAK.

EGYSÉGBE TÖMÖRÜLTEK A DEVIZAKÁROSULTAK ÉS A BANKI KÁROSULTAK. [good_old_share] ADÓSKAMARA: EDDIG NEM LÁTOTT EGYSÉGBEN LÉPNEK FEL A DEVIZAKÁROSULTAK   Minden...

260 MILLIÁRDOS ADÓSSÁGALAP, DEVIZAHITELEK ÚJRASZÁMOLÁSA!
260 MILLIÁRDOS ADÓSSÁGALAP, DEVIZAHITELEK ÚJRASZÁMOLÁSA!

260 MILLIÁRDOS ADÓSSÁGALAP, DEVIZAHITELEK ÚJRASZÁMOLÁSA! [good_old_share] Egyre nagyobb a káosz az úgynevezett devizahitelek körül.   Ha az Európai Unió Bírósága úgy...

Close