A KÉPVISELŐ NEM MOZDUL ORBÁN IRODÁJA ELŐL.

A KÉPVISELŐ NEM MOZDUL ORBÁN IRODÁJA ELŐL.

A KÉPVISELŐ NEM MOZDUL ORBÁN IRODÁJA ELŐL.

[good_old_share]


Leültem miniszterelnök úr ajtaja elé, és megvárom azt a választ, amelyre múlt szombat óta várok a végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztése, valamint az ápolási díj ügyében

 

– írta ki péntek délután Dr. Varga-Damm Andrea, jobbikos országgyűlési képviselő a Facebook-oldalára, utalva itt a devizahiteles kilakoltatásokra. A képviselő a parlamentben, a miniszterelnök irodája előtt egy rövid videóval is jelentkezett.

loading...Ebben azt mondja: "nem megyek el innen haza, amíg a miniszterelnök úrtól nem kapom meg a múlt szombati levelemre a választ, amelynek lényege az, hogy a kilakoltatások és végrehajtások felfüggesztése érdekében hívja össze jövő hétre a parlamentet, és az ápolási díj ügyében dolgoztassa ki a pénzügyminiszterrel az ütemes emelését jövő június 30-ig. Remélem, hogy minél előbb választ kapok, de én ráérek. Én addig itt ülök, hiszen képviselő vagyok, amíg ezt a választ nem kapom meg".

Kommentekben azt is hozzáteszi, mindene van, akár több napra is ottmarad, ha kell.

 

Frissítés: Másfél órával az első posztja után a politikus ezt írta ki: "Ebben a pillanatban távozott miniszterelnök úr a parlamentből. Legalább köszönt."

Valószínűleg hamarosan kiderül, hogy a parlamentben várja meg a következő munkanapot Varga-Damm, vagy hétvégére azért hazamegy.

Frissítés 4. (szombat 13:10): A Magyar Narancs külön cikkben számolt be arról, hogy a képviselő mégis otthagyta a miniszterelnök irodáját és lement a sajátjába. A jobbikos szerint nem adta fel, csak:

A téves hírekkel ellentétben nem adtam fel. Lejöttem a frakció irodára a további stratégia kidolgozása érdekében a számítógépemért. Hamis híreket nem Ildomos terjeszteni.

loading...Beköltözött Orbán Viktor irodája elé Varga-Damm Andrea. A Jobbik képviselője a miniszterelnöktől vár választ a devizahiteles kilakoltatások és az ápolási díjjal kapcsolatos levelére. Az ellenzéki politikus azt követelte, hogy ezekről a problémákról is hívjanak össze rendkívüli ülésnapot. Telefonon értük el Varga-Damm Andreát.

Újra versenyben: Friss cikk KATTINTSA Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZÁSOK! OLVASSÁTOK, OSSZÁTOK! ÉRTETEK ÉJSZAKÁZNAK A PARLAMENTBEN!
DEVIZÁSOK! OLVASSÁTOK, OSSZÁTOK! ÉRTETEK ÉJSZAKÁZNAK A PARLAMENTBEN!

DEVIZÁSOK! OLVASSÁTOK, OSSZÁTOK! ÉRTETEK ÉJSZAKÁZNAK A PARLAMENTBEN! [good_old_share] Függesszük fel a végrehajtásokat, függesszük fel a kilakoltatásokat. Máshol semmissé tudták nyilvánítani...

A KORMÁNY DEVIZÁS INTÉZKEDÉSEITŐL SOKKOT KAPTAK A BANKOK.
A KORMÁNY DEVIZÁS INTÉZKEDÉSEITŐL SOKKOT KAPTAK A BANKOK.

A KORMÁNY DEVIZÁS INTÉZKEDÉSEITŐL SOKKOT KAPTAK A BANKOK. A BANKOKAT DEVIZAHITELES TÉMÁBAN MEGFESZÍTETTE A FIDESZ. A MAGYAR BANKRENDSZERT DEVIZAHITEL-TÉMÁBAN „ELÉGGÉ...

Close