A KORMÁNY DEVIZÁS INTÉZKEDÉSEITŐL SOKKOT KAPTAK A BANKOK.

A KORMÁNY DEVIZÁS INTÉZKEDÉSEITŐL SOKKOT KAPTAK A BANKOK.

A KORMÁNY DEVIZÁS INTÉZKEDÉSEITŐL SOKKOT KAPTAK A BANKOK.


A BANKOKAT DEVIZAHITELES TÉMÁBAN MEGFESZÍTETTE A FIDESZ.

A MAGYAR BANKRENDSZERT DEVIZAHITEL-TÉMÁBAN „ELÉGGÉ MEGFESZÍTETTÜK” Videó alább!

Révész Máriusz szerint ők mindent megtettek a devizahitel-károsultakért. Eközben Horvátországban fejenként 4 millió forintnyi összeg jár vissza nekik.

Szerinted is mindent megtettek? Százezreket fenyeget kilakoltatás, de Révész Máriusz kormánybiztos szerint nincs nagy baj.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ez a fideszes hozzáállás minket egy kicsit az Üvegtigris egyik jelenetére emlékeztet. Azért az komolyan elgondolkodtató, hogy a kétharmados fidesz-kdnp csak ennyire képes, miközben a bankok érdekében pont a kormánypártok törvényeinek „köszönhetően” emberek ezreit dobálják az utcára, és ezzel együtt hajszolják a kilátástalanságba és sok esetben az öngyilkosságba. A kérdés: a bankrendszert szolgálja a kormány?

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM