ÓVAKODJ A DEVIZÁS PÉNZLEHÚZÓKTÓL!

ÓVAKODJ A DEVIZÁS PÉNZLEHÚZÓKTÓL!

ÓVAKODJ A DEVIZÁS PÉNZLEHÚZÓKTÓL!

[good_old_share]

Olvasd figyelmesen!


NCK: Tisztában vagyunk azzal, hogy a „deviza”- károsultak egy része problémáik megoldása érdekében megtesz minden tőle telhetőt.

loading...

Sokan elsősorban jogi megoldásokat keresnek, így olyan ügyvédeket, jogászokat, vagy magukat „devizás megmentőként” feltüntető embereket, akiktől a problémáik megoldását várják.
Sokan érzik, hogy a parlamenti jogalkotókra (politikusokra), és az ügyészségre már nem számíthatnak, ezért maguk veszik kezükbe ügyeik intézését.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a hatalom a bankok védelme érdekében megtesz mindent, hogy a károsultak ne tudják érvényesíteni jogaikat, ezért rendkívül óvatosnak és körültekintőnek kell lenni azzal kapcsolatban, hogy kikben bízunk meg.

Arra pedig különösen figyelni kell, hogy akkor, amikor a teljes parlament (pl. forintosítási törvény) a bankokat menti a károsultak helyett, akkor milyen esélye lehet azoknak, akik ilyen szembeszélben „a tuti pernyertesség” ígéretével pénzt fizetnek egy-egy „devizás megmentőnek”.

Dr. Léhmann György: Gulya Tibor féle segítségnyújtási tevékenységgel kapcsolatos gondolataim közlését már hosszú idő óta befejeztem, de legutóbbi iratomban  – százezrek utálnak – milliók nem – közzétett egyik levelezői levél említést tett Gulya Tibor tevékenységéről az alábbiak szerint:

loading...

Minden bizonnyal az bántja Barabás Gyulát, hogy tudását nem a bankok és nagypénzű talpnyalóik szolgálatába állította! Mint, ahogy nem is oly régen Gulya Tibor is sértve látta saját önös érdekeit, és ezért támadta Önt! Az a Gulya Tibor, aki jogi végzettség nélkül járja az országot, jogi szolgáltatásait árulva! Összejöveteleket szervez magának különböző kisvárosokban (Keszthelyen is volt), jól megkoreografált " szeánszokat" tart, a maga arrogáns, pökhendi stílusában, ügyvéd úrnak szólíttatva magát (legalábbis nem tiltakozott egyszer sem, hogy mindenki így szólítja! ), majd a "szeánsz" végén közli, hogy pl. egy 3 milliós gépkocsi hitel lezárásáért 300 000 ft-ot kér, 150 000 a törzskönyv kikérése (mert azt csak ő tudja kikérni), 150 000 pedig a hitel lezárása. Ha mégsem sikerülne, 150 000-et visszaad! NA BRAVO!!!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Természetesen mindenkinek joga van az ilyen módon tevékenykedő Gulya Tibornak megbízást adni, és ennek a fajta Gulya Tibori magatartásnak továbbélését vélem felfedezni az alábbi, Tóth Mária ügyviteli tanácsadó által tegnapi napon hozzám megküldött alábbi levél alapján:
Belehallgattam Tóth Mária ügyviteli és felépülés specialistának a videón hallható szavaiba és az a véleményem alakult ki erről, hogy a Gulya Tibori segítségnyújtáshoz méltó. Ezt írta:

Kedves Olvasóm!  Panaszlevél minta és két hasznos dokumentum elérhető, amit felhasználhatsz és nyerhetsz saját ügyedben. A videó 8 perces hanganyag. Kívánom, hogy hasznodra legyen. Üdvözlettel Tóth Mária ügyviteli és felépülés specialista
[apss_share]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZÁS ÍTÉLKEZÉSI GYAKORLAT - TELJES KÁOSZ.
DEVIZÁS ÍTÉLKEZÉSI GYAKORLAT – TELJES KÁOSZ

DEVIZÁS ÍTÉLKEZÉSI GYAKORLAT - TELJES KÁOSZ [good_old_share] Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda - Megfogadtam, hogy nem teszek közzé semmilyen jogi...

DEVIZAHITELEK-420 EZER EMBER KERÜLHET AZ UTCÁRA.
DEVIZAHITELEK-420 EZER EMBER KERÜLHET AZ UTCÁRA

DEVIZAHITELEK - 420 EZER EMBER KERÜLHET AZ UTCÁRA [good_old_share] Figyelem! Az oldal alján szavazhatsz!   Az alábbi cikket (valószínű, hogy...

Close