ÓVAKODJ A DEVIZÁS PÉNZLEHÚZÓKTÓL!

ÓVAKODJ A DEVIZÁS PÉNZLEHÚZÓKTÓL!

ÓVAKODJ A DEVIZÁS PÉNZLEHÚZÓKTÓL!

[good_old_share]

Olvasd figyelmesen!


NCK: Tisztában vagyunk azzal, hogy a „deviza”- károsultak egy része problémáik megoldása érdekében megtesz minden tőle telhetőt.

Sokan elsősorban jogi megoldásokat keresnek, így olyan ügyvédeket, jogászokat, vagy magukat „devizás megmentőként” feltüntető embereket, akiktől a problémáik megoldását várják.
Sokan érzik, hogy a parlamenti jogalkotókra (politikusokra), és az ügyészségre már nem számíthatnak, ezért maguk veszik kezükbe ügyeik intézését.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a hatalom a bankok védelme érdekében megtesz mindent, hogy a károsultak ne tudják érvényesíteni jogaikat, ezért rendkívül óvatosnak és körültekintőnek kell lenni azzal kapcsolatban, hogy kikben bízunk meg.

Arra pedig különösen figyelni kell, hogy akkor, amikor a teljes parlament (pl. forintosítási törvény) a bankokat menti a károsultak helyett, akkor milyen esélye lehet azoknak, akik ilyen szembeszélben „a tuti pernyertesség” ígéretével pénzt fizetnek egy-egy „devizás megmentőnek”.

Dr. Léhmann György: Gulya Tibor féle segítségnyújtási tevékenységgel kapcsolatos gondolataim közlését már hosszú idő óta befejeztem, de legutóbbi iratomban  – százezrek utálnak – milliók nem – közzétett egyik levelezői levél említést tett Gulya Tibor tevékenységéről az alábbiak szerint:

Minden bizonnyal az bántja Barabás Gyulát, hogy tudását nem a bankok és nagypénzű talpnyalóik szolgálatába állította! Mint, ahogy nem is oly régen Gulya Tibor is sértve látta saját önös érdekeit, és ezért támadta Önt! Az a Gulya Tibor, aki jogi végzettség nélkül járja az országot, jogi szolgáltatásait árulva! Összejöveteleket szervez magának különböző kisvárosokban (Keszthelyen is volt), jól megkoreografált " szeánszokat" tart, a maga arrogáns, pökhendi stílusában, ügyvéd úrnak szólíttatva magát (legalábbis nem tiltakozott egyszer sem, hogy mindenki így szólítja! ), majd a "szeánsz" végén közli, hogy pl. egy 3 milliós gépkocsi hitel lezárásáért 300 000 ft-ot kér, 150 000 a törzskönyv kikérése (mert azt csak ő tudja kikérni), 150 000 pedig a hitel lezárása. Ha mégsem sikerülne, 150 000-et visszaad! NA BRAVO!!!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Természetesen mindenkinek joga van az ilyen módon tevékenykedő Gulya Tibornak megbízást adni, és ennek a fajta Gulya Tibori magatartásnak továbbélését vélem felfedezni az alábbi, Tóth Mária ügyviteli tanácsadó által tegnapi napon hozzám megküldött alábbi levél alapján:
Belehallgattam Tóth Mária ügyviteli és felépülés specialistának a videón hallható szavaiba és az a véleményem alakult ki erről, hogy a Gulya Tibori segítségnyújtáshoz méltó. Ezt írta:

Kedves Olvasóm!  Panaszlevél minta és két hasznos dokumentum elérhető, amit felhasználhatsz és nyerhetsz saját ügyedben. A videó 8 perces hanganyag. Kívánom, hogy hasznodra legyen. Üdvözlettel Tóth Mária ügyviteli és felépülés specialista
[apss_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM