DEVIZAKÁROSULTAKNAK KÖTELEZŐ VIDEÓ.

loading...

DEVIZAKÁROSULTAKNAK KÖTELEZŐ VIDEÓ.

Email


Az események különös egyűt állása. A vezető elit együtt készítette el a Magyar lakosság részére a „deviza”-csapdát??? Oszd meg!

 

A napokban került fel a leg nézetteb videó-megosztó portálra egy videó, amely a devizahitelezésről és annak hazai előzményeiről szól.

Az alábbi videó megtekintését különösen ajánljuk a „deviza”-károsultaknak. Sok mindenre rávilágít, és rengeteg összefüggést bont ki.

Több mint pénzügyi téma a devizacsapda. Sőt, túlmutat a lakhatás kérdésén is. Miért nem tudtuk rendezni a mai napig sem?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás