HOGYAN LEHET ELÉRNI, HOGY A KORMÁNY NE A BANKOKAT, HANEM A NÉPET TÁMOGASSA?

HOGYAN LEHET ELÉRNI, HOGY A KORMÁNY NE A BANKOKAT, HANEM A NÉPET TÁMOGASSA?

HOGYAN LEHET ELÉRNI, HOGY A KORMÁNY NE A BANKOKAT, HANEM A NÉPET TÁMOGASSA?

[good_old_share]


loading...

Az alábbi cikk az Alfahír oldalán jelent meg. Változtatás nélkül közöljük.

 

Sarkadi-Illyés Csaba – Augusztus 2-tól augusztus 16-ig (ha minden jól megy, 17-ig) a devizahitel-károsultak érdekében demonstrálnak a Kossuth Lajos téren. A szervezők a kilakoltatások és a végrehajtások leállítását követelik, és azt kérik a társadalomtól, hogy a saját érdekükből is támogassák őket, hátha így a Fidesz is követi a horvát példát.Bejelentett, sátras tüntetés zajlik a következő napokban az Országház előtt, egészen augusztus 16-ig – amennyiben összejön a Jobbik és az LMP által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülés 17-én,

akkor a demonstrálók is maradnak még egy napot, mert ott akarnak lenni, amikor a devizahitel-károsultak ügyében vitáznak a képviselők az Országgyűlésben.

Fórizs Eszter szervező szerint a példa egyértelmű, ez pedig a horvát ítélet, amely semmisnek mondta ki a devizahiteleket. S ha az EU egyik tagállamában ezt kimondták, akkor kötelező, hogy a magyar parlament is foglalkozzon ezzel – tette hozzá.

loading...

"Őszintén, én nem várom, hogy Fidesz a jelenlegi helyzeten változtatni fog, így viszont ki fog derülni, hogy a Fidesz milyen hazaáruló”

 

– fogalmazott Fórizs Eszter, aki szerint ha megint behúzzák a kéziféket a kormánypárti politikusok, akkor októberre még forróbb lesz a helyzet.

Elmondta az Alfahírnek azt is, nem gondolja, hogy a tüntetésük meghatja a fideszeseket, de meg kell próbálniuk, ennek ellenére minden olyan jóérzésű ember segítségét várják, aki szerint egy igazságos törvényre van szükség.

Fórizs Eszter azokat a devizahiteleseket is várja, akik tudják még fizetni a hitelüket, hiszen ők fölöslegesen fizetnek ki egy csomó pénzt havonta, amit aztán a bank végül ellop. Miközben sokan éheznek, hogy törleszteni tudjanak.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Akiknek nincs devizahitelük, azok pedig ne felejtsék el: hazánkban 900.000 hitellel kapcsolatos végrehajtás van folyamatban jelen pillanatban is, így akár 2,7 millió ember is az utcára kerülhet. Az egész társadalom érdeke, hogy ennyi ember ne essen ki a termelésből, és ne szoruljanak álláskeresési járulékra, ami az adófizetők pénzéből lesz elvonva. Az egész gazdaság rámehet, ha ezek a végrehajtások kilakoltatásokba torkollnak – hangsúlyozta a tüntetés szervezője.„Az ellenzékiek egyedül biztosan nem tudják ezt megoldani, de ha egy nagy tüntetés van a Kossuth Lajos téren, akkor talán a Fidesz is elgondolkodik a horvát példán”

– érvelt még a támogatás mellett Fórizs Eszter, egyben kifejezte értetlenségét is: miért csak akkor mennek csak ki az emberek tízezrei a Parlament elé, ha hatalmas színpad és hangfalak vannak?

Mindenféleképpen el kell elérni, hogy nagyon rosszul érezze magát a kormány, ha továbbra is a bankokat támogatja, és nem a népét – fűzte még hozzá.Kíváncsiak voltunk arra is, hogy vajon milyen a viszony a téren szolgáló rendőrökkel, volt-e bármi atrocitás? Fórizs Eszter szerint a rendőrök nagy része is megértő:

„nem akarnak több kilakoltatásnál ott állni, és a végrehajtót védeni” – idézte fel a hallottakat. – Sarkadi-Illyés Csaba.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ OROSZLÁNOKAT NE ÉRDEKELJE, HOGY MIT GONDOLNAK RÓLUK A MAJMOK!
AZ OROSZLÁNOKAT NE ÉRDEKELJE, HOGY MIT GONDOLNAK RÓLUK A MAJMOK!

AZ OROSZLÁNOKAT NE ÉRDEKELJE, HOGY MIT GONDOLNAK RÓLUK A MAJMOK! [good_old_share] Természetesen nekem is van gondolatom a Kossuth téri tartós,...

TÉNYLEG ENYHÜLTEK AZ ADÓSOK TERHEI?
TÉNYLEG ENYHÜLTEK AZ ADÓSOK TERHEI?

TÉNYLEG ENYHÜLTEK AZ ADÓSOK TERHEI? [good_old_share] Dr. Varga-Damm Andrea -A FIDESZ EZT A HAZUG, DURVÁN A DEVIZAHITELESEKET SÉRTŐ NYILATKOZATÁT ADTA...

Close