DEVIZAKÁROSULTAK JOGI VÉDELME – FELHÍVÁS

DEVIZAKÁROSULTAK JOGI VÉDELME - FELHÍVÁS.

DEVIZAKÁROSULTAK JOGI VÉDELME – FELHÍVÁS  [cn-social-icon]

Dr. Kriston István felhívása előtt két devizakárosult rövid, tényszerű hozzászólása:

 – Hét év után 3 800 000 ft a tartozásom, pedig csak 1 500 000ft-ot vettem fel, amit a bank a hét év alatt megkapott!

 – Szép is lenne egy ilyen összeg! Viszont már most tudom, hogy 8.5 millióra 7 év után 13 millió a tartozásom. Tehát ez egy nagyon-nagyon-nagyon pozitív példa, amiből szerintem nem sok lesz! 🙁

És akkor jöjjön a felhívás:

"JOBB ÁLLVA MEGHALNI, MINT TÉRDEN ÁLLVA ÉLNI" (DOLORES IBÁRRURI).
CSATLAKOZZ A "JOG ÉS IGAZSÁG MOZGALOM" CIVILTÁRSASÁGHOZ
Csatlakozás email: jogtanacsos@pr.hu

DEVIZAHITELESEK NINCS HOVA HÁTRÁLNOTOK. Devizahitelesek megmentése helyett a devizamentés befejeződött. A napokban bírói kezdeményezés történt a Kúria 2/2014. PJE  még nyitva álló 1. pontjának (árfolyamkockázati tájékoztatás tisztességtelensége eltörlésére) alkotmányellenessége megállapítására és megsemmisítésére.

A hatalom végleg felszámolja a devizajog érvényesítésének alkotmányos kereteit, ezzel az adósok jogfosztása teljessé válik.

A banki elszámolások kiküldése megkezdődött és április 30. napjáig befejeződik, ekkor nyilvánvalóvá válik mindenki számára a deviza árfolyamkockázat áthárításával az adósok árfolyam-különbözet címén történt befizetéseinek elsajátítása. Az 1.000.000 db devizaalapú szerződésből mindössze 12.000 db peresítése történt meg, ez az esély csak a perköltségeket viselni tudó keveseknek adatik meg.

És mi van Veletek 98,8% adóssal, reátok van néhány tucat műmájer érdekvédelmi szervezet, akik a lakosság okításán és pereinek menedzselésén kívül a  hatalommal szembeni alkotmányos fellépést, mint a most már nyilvánvalóvá vált egyetlen megoldást mulasztja. Nincs más lehetőségetek, mint csatlakozzatok tömegesen az egyetlen megalkuvást nem tűrő politikai érdekérvényesítő "Jog és Igazság Mozgalom" Civiltársasághoz. Nincs tagdíj, nincs vagyoni hozzájárulás rendelkezésre bocsátása, ennek a törvényben elismert formájú civiltársaságnak minden tagja – mindenki mindenkivel – szerződik, ez a Civiltársasági Szerződés hozza létre ezt a személyegyesülést.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

A civiltársaság minden tagját az általuk megbízott bármikor visszahívható főképviselők képviselik a civiltársaság ügyeiben. A főképviselők felkérése folyamatban van. Csatlakozzatok folyamatosan, de legkésőbb április 30. napjáig, hogy részesei lehessetek annak a végső harcnak és történelmi eseménynek, amikor a politikai hatalom mellett kibújik a tömegek közvetlen demokratikus szervezete és alkotmányos úton a hatalomba menetel. Nem kérjük többé a politikai pártokat az adósok képviseletére, mert asszisztálásuk mellett hozták meg 1.000.000 adós és családjaik révén 4.000.000 állampolgár jogfosztását beteljesítő devizatörvényeket.

Egyelőre a devizaperek folytatása mellett megteremtjük az adóstársadalom hatékony politikai érdekérvényesítésének szervezetét. A mi célunk a legnehezebb, de az egyetlen megoldás 98,8% adós számára, ez pedig a hatalmi ágakra történő alkotmányos nyomásgyakorlással a devizahitelesek állami kártalanításának elérése és a devizatörvények hatályon kívül helyezése.

Az a magyar-nemzetközi fináncpaktum, amely a devizafosztást lehetővé tette, egyben a magyar politikai osztály végső, de garantáltan az utolsó nemzetromboló tevékenysége.

A mai napon 100-an csatlakoztak felhívásunkra, aki nem csatlakozik, az simogassa a pártocskáját, dédelgesse politikusát, és oltalmazza azt a politikát, amely úgy tett vagyonossá egy szavazóbázist, hogy azt a társadalom legalább másik felétől (tőletek) elvette, a társadalmi igazságosság és szolidaritás elvének félretételével nemes egyszerűséggel ellopta. A hatalom olyan méretű adóprést működtet, és ez a jövedelemelosztás olyan fokú koncentrálását teszi lehetővé, amely a társadalmi csoportok majd mindegyikét megsérti és egyben a konfliktusok feletti uralmi eszközöket finanszírozza.

Ezért kell a 40.000 fős rendőrség, mert a hatalom olyan méretű társadalmi konfliktusokat generál, hogy azt utólag csak rendvédelmi úton tudja moderálni.

A banki elszámolásokkal a kocka el van vetve, papír van róla, hogy az adósok befizetései elvesztek és az adósokat új kölcsön felvételére kényszerítették, ezzel az Európai Unió Alapjogi Kartájában tilalmazott (adós)rabszolgaságot Magyarországon törvényesítették. A rabszolgatartó és törvényautomatát működtető állam elleni alkotmányos fellépés minden magyar állampolgárnak – élve alaptörvényben foglalt jogaival – mindenkinek kötelessége.

Egyedi szerződési jogvitáknak természetesen van perjogi megoldása, de ezek az egyedi perek 12.000 embernek szolgáltathatnak jogot, de Nektek akiknek nincsenek erőforrásaitok, rezsire és élelemre sincs pénzetek, Ti az igazsághoz csak a politikai küzdelem árán juthattok. Ezt megspórolni nem lehet. Mindig így volt ez a történelemben, hogy az anyagi és közjogi alávetésben lévő osztályok a sorsuk jobbítását csak a felül lévőket belátásra kényszerítő vagy elsöprő társadalmi küzdelemben érhették el. Vége a békeidőknek, ha nem mondom, akkor is tudjátok. KORMÁNY MONDJON LE, alakuljon szakértői kormány, az országgyűlés haladéktalanul hozza meg a devizahitelesek állami kártalanítását szolgáló törvényeket. A politikai-gazdasági-pénzügyi elit túl messzire ment, és olyan méretű adóstársadalmat hozott létre, amelynek már nem csak a munkajövedelme és lakásvagyona elsajátításából , hanem a több ezer öngyilkosság és a családok – a társadalom szövete – szétverésén keresztül az emberek véréből táplálkozik.

Ne feledd nincs hova hátrálnod, jobb állva meghalni, mint térden állva élni. Csatlakozz [email: jogtanacsos@pr.hu] a tőke, tudás és befolyás nélkül élő tömegek megalkuvást nem tűrő civil szervezeteként alapítás alatt álló "Jog és Igazság Mozgalom" Civiltársasághoz. Civiltársaságunkhoz az alapítási szakaszban április 30. napjáig lehet kizárólag email: jogtanacsos@pr.hu címen csatlakozni és május 1-jén zászlóbontó zártkörű alapító gyűléssel történelmi küzdelmünket útjára indítjuk.   

Dr. Kriston István jogvédő állampolgár  csatlakozás email: jogtanacsos@pr.hu  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM