Lesz miből kárpótolni az adósokat!

A mai gyülekező a Bankcenter és a Nemzeti Bank előtt volt. Ha már ott voltunk, vagy ötvenen bementünk a Nemzeti Bankba a biztonságiak nagy örömére. Meggyőződtünk róla, hogy minden rendben van, lesz miből kárpótolni az adósokat. A képen Falus Zsoltal emelgetjük a 12 kg-os aranytömböt.

Holnap ismét a Kossuth téren leszünk. A hideg ellenére nagyon jó volt a hangulat és jó volt látni, hogy a nagy nyomás alatt lévő emberek is tudnak még jóízűen nevetni.

Miért érdemes feljönni a megmozdulásra? – hiszen fárasztó, időigényes és költségei is vannak.

Elsősorban azért, mert kilátástalanságba lévő emberek egy két alkalom itt tartózkodás után, újból visszanyerik a hitüket és újból hiszik, hogy van értelme az életnek. Megértik, hogy valójában nincs miért aggódjanak, akik valójában aggódhatnak azok a bankárok.

Ha feljönnek a gyülekezőkre, van idő megbeszélni részletesen minden kérdésüket, hiszen ráérünk. Meg fogják tudni érteni azt, hogy Önöknek nincs deviza tartozásuk és ha nincs, akkor nem is kell azt megfizetni.

Csak akkor tudok segíteni az embereken, ha kijönnek a négy fal közül, csak ekkor fognak megszabadulni szorongásaiktól. Szombatra meglepetést tartogatunk. Rengetegen jelezték, hogy buszokat szerveznek. Mindenki bizonyítson, szervezze meg maga körül és gyűjtsön össze egy kisbuszra való embert, így eloszlanak a költségek, de ha csak egy személygépkocsit tölt meg valaki 4–5 személlyel, az is teljesítette a ráeső részt. Mindenképp érdemes a szombat előtt egy napot részt venni, akkor van idő egyéni foglalkozásra is.

A visszajelzések szerint nagymértékű vidéki szervezkedések indultak be. Nagy nap lesz a szombati, aki nem akar lemaradni, annak itt a helye. Aki buszokat szervez hívjon telefonon 70/506-0865 vagy írjon emailt, hogy közzétehessem a honlapon, hogy mely városokból indulnak. Fuvarozó vállalkozók, itt az ALKALOM, jelentkezzenek.

loading...

Ide azok az emberek jönnek, akiket nem lehet tovább kifosztani. Egyik szlogenünk, ha már CHF, hogy „Kinyílott a svájci bicska!”, már csak az a kérdés, hogy Önnél a penge vagy a körömreszelő van?


Ma reggel fél hatkor a Vancouveri magyar rádiónak adtam egy 30 perces riportot az ügyünkről. Ha már a tengerentúli média érdeklődik, akkor kénytelen lesz a hazai is, de egyelőre az elhallgatás módszerét választották. Rendszerváltás után a főszerkesztők, mehetnek is mosogatni Albionba.

Bankárok rettegjetek, adósok vigadva jöjjetek, a felszabadulás pillanata közeledik.

Kásler Árpád
Budapest, 2012.02.11.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Egyre többen, egyre erősebbek!

Egész nap havazott, szinte megállás nélkül. Ma felülmúltuk létszámban a tegnapi megmozdulást. Kb. 150-170 ember gyűlt össze, hóval, faggyal dacolva,...

Egyre többen…

Tudom, hogy mindenkit váratlanul ért a bejelentésünk, de hadd oszlassam el a kételyeket. Ha visszaolvassák felvezető kommunikációnkat akkor láthatják, hogy...

Close