A BANKOT NEM LEHET ZAKLATNI… (??)

A BANKOT NEM LEHET ZAKLATNI... (??)

A BANKOT NEM LEHET ZAKLATNI… (??)

[cn-social-icon]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

A bankot nem lehet zaklatni, illetve nem zaklatás, és nem is közveszéllyel fenyegetés, ha valaki áthúzott bomba képét ragasztja a bankok ablakára kívül és belül, valamint ezzel a papírral üzen az ügyintézőknek.
Remekül indokol az ügyészség. A végzés itt olvasható: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1083411011684843.1073741915.626932930665989&type=1


Csak épp azt nem mondja, (de a sorok között üzeni) hogy TE, aki otthon rettegsz, vagy fészbúkforradalmárkodsz, fogj vége egy darab papírt, és írd rá a bajodat, majd ragaszd ki a bakodra, hivatalodra, vagy bárhova!
Ne siránkozz, hogy nincs pénzed elutazni egy tüntetésre!
Ne várd hogy sokan legyetek!
Menjél és csináld!

Biztos vagyok benne, hogy az ügyészeknek, rendőröknek, bíróknak sem tetszik ez az oligarchák, és hazaáruló politikusok által vezérelt hatalmi berendezkedés.
Szeretnének végre csak és kizárólag a törvényes törvények alárendeltségében dolgozni.

Szerdán megyek a bűnjelekért.

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom  0630-931-9802

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM