DEVIZAKÁROSULT KIÁLTVÁNY.

DEVIZAKÁROSULT KIÁLTVÁNY.
loading...

DEVIZAKÁROSULT KIÁLTVÁNY.

[good_old_share]


KIÁLTVÁNY a „devizakárosultak” megmentéséért!

Ti küldtétek – olvasói levél. Tisztelt Hölgyeim, Tisztelt Uraim!

 

Nagyon nagy baj van ebben a Magyar hazában.Még egy hónapja sincs, hogy az ellenzék rendkívüli parlamenti ülést kért többek között a „devizakárosultak” ügyében is. (2018 08.17-re össze is hívták a képviselőket.)

loading...

A kormánypárt  előző napon  jelezte, hogy nem hajlandó  részt venni az ülésen. A kormány és pártjának ez a gyáva és arcátlan megnyilvánulása várható volt. Ez a kormány nem hajlandó konzultálni velünk és szembe nézni az igazsággal!

Ezek alapján joggal háborodnak fel azok a magyar emberek, akiket már több mint tíz éve fosztogatnak „fehéringes nyakkendős bűnözők” (pénzintézetek, végrehajtók, stb.) Ki a felelős a „devizahiteles” válságért?  Akik emberek sokaságát bevitték ebbe a csapdába.

A miniszterelnöknek esze ágában sincs segíteni ezeken a bankok által tönkre tett embereken, inkább gyáván, sunyi  módon a bankvezérek szárnya alá menekül és  képes  szemrebbenés nélkül kimondani azt a hazugságot,  hogy: – „Megmentettük a devizahiteleseket

Végrehajtások, árverések, kilakoltatások ( a devizakárosultakkal szemben. )2012-től 2018-ig több mint 45 000 családot érintettek (több mint 100 000 ember. ) Családok mentek szét, öngyilkosságok, hajléktalanok egészségileg összetört emberek.

Mind ezt a kormányzat a bankvezérekkel kaján vigyorral közömbösen nézi!

A problémákat ott kell megoldani ahol ezek keletkeztek!

Amennyiben ezt a miniszterelnök nem tudja, vagy nem akar róla tudomást venni, akkor valami nagyon nem jól megy! Számtalan híres pénzügyi szakemberünk van, ezeket kell felkérni, hogy tárgyilagosan  vizsgálják meg a pénzintézetek által  kötött deviza alapú szerződéseket. Ezekben a szerződésekben a bankok trükkjei kimerítik a Btk.318 paragrafus (1) bekezdés tényét ( a csalás bűntettét. )

A szerződések minden pénzintézetnél azonos formában készültek. A szakemberek elemzései alapján mindenki tudja, hogy ezek a szerződések részben vagy teljes egészében  semmisek.

Több mint 5 év óta levelek sokaságát írtam számtalan fórumhoz. Orbán Viktornak két ajánlott levelet is írtam, egyikre sem kaptam semmilyen választ. (Ennyit jelent egy magyar szavazó, adófizető állampolgár a miniszterelnöknek!)

75 éves múltam, még most is dolgozok, hogy a Csányi bankjának befizessem a kirótt összeget. (az utolsó részletem 2024 11.04-én 78 588 Ft. )Ez lett a 2008. 11. hónapban felvett 5 100 000,- Ft-ból. Nem CHF!!! valutát sem én, sem a bank ezen ügylet alatt nem láttunk!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A miniszterelnöknek írt levelek másolatait is hajlandó vagyok elküldeni. A fentiekben leírtakat bizonyító erővel bíró okmányokkal tudom igazolni.

A parlamenti pártok és képviselők segítségét kérem, ne engedjék a miniszterelnököt tovább kozmetikázni, csúsztatni  és hazudozni ebben a témában! Mentsük meg a „devizakárosultakat”! Üdvözlettel: Sopronból, K J.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Read previous post:
ÖMLENEK A DEVIZAHITELES PETÍCIÓK AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK.
ÖMLENEK A DEVIZAHITELES PETÍCIÓK AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK.

ÖMLENEK A DEVIZAHITELES PETÍCIÓK AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK. [good_old_share] Kásler Árpád, a Haza Pártja vezetője beszámolt a "deviza"-károsultak érdekében gyűjtött, és...

EGY OLVASÓ VÉLEMÉNYE A SARGENTINI JELENTÉSRŐL.
EGY OLVASÓ VÉLEMÉNYE A SARGENTINI JELENTÉSRŐL.

EGY OLVASÓ VÉLEMÉNYE A SARGENTINI JELENTÉSRŐL. [good_old_share] „..(Devizahitelesek, figyeltek?).. A jelentés kárhoztatja a rengeteg kilakoltatást, és főleg, amikor a gyerekeket...

Close