DEVIZAKÁROSULT KIÁLTVÁNY.

DEVIZAKÁROSULT KIÁLTVÁNY.

DEVIZAKÁROSULT KIÁLTVÁNY.

[good_old_share]


KIÁLTVÁNY a „devizakárosultak” megmentéséért!

Ti küldtétek – olvasói levél. Tisztelt Hölgyeim, Tisztelt Uraim!

 

Nagyon nagy baj van ebben a Magyar hazában.Még egy hónapja sincs, hogy az ellenzék rendkívüli parlamenti ülést kért többek között a „devizakárosultak” ügyében is. (2018 08.17-re össze is hívták a képviselőket.)

A kormánypárt  előző napon  jelezte, hogy nem hajlandó  részt venni az ülésen. A kormány és pártjának ez a gyáva és arcátlan megnyilvánulása várható volt. Ez a kormány nem hajlandó konzultálni velünk és szembe nézni az igazsággal!

Ezek alapján joggal háborodnak fel azok a magyar emberek, akiket már több mint tíz éve fosztogatnak „fehéringes nyakkendős bűnözők” (pénzintézetek, végrehajtók, stb.) Ki a felelős a „devizahiteles” válságért?  Akik emberek sokaságát bevitték ebbe a csapdába.

A miniszterelnöknek esze ágában sincs segíteni ezeken a bankok által tönkre tett embereken, inkább gyáván, sunyi  módon a bankvezérek szárnya alá menekül és  képes  szemrebbenés nélkül kimondani azt a hazugságot,  hogy: – „Megmentettük a devizahiteleseket

Végrehajtások, árverések, kilakoltatások ( a devizakárosultakkal szemben. )2012-től 2018-ig több mint 45 000 családot érintettek (több mint 100 000 ember. ) Családok mentek szét, öngyilkosságok, hajléktalanok egészségileg összetört emberek.

Mind ezt a kormányzat a bankvezérekkel kaján vigyorral közömbösen nézi!

A problémákat ott kell megoldani ahol ezek keletkeztek!

Amennyiben ezt a miniszterelnök nem tudja, vagy nem akar róla tudomást venni, akkor valami nagyon nem jól megy! Számtalan híres pénzügyi szakemberünk van, ezeket kell felkérni, hogy tárgyilagosan  vizsgálják meg a pénzintézetek által  kötött deviza alapú szerződéseket. Ezekben a szerződésekben a bankok trükkjei kimerítik a Btk.318 paragrafus (1) bekezdés tényét ( a csalás bűntettét. )

A szerződések minden pénzintézetnél azonos formában készültek. A szakemberek elemzései alapján mindenki tudja, hogy ezek a szerződések részben vagy teljes egészében  semmisek.

Több mint 5 év óta levelek sokaságát írtam számtalan fórumhoz. Orbán Viktornak két ajánlott levelet is írtam, egyikre sem kaptam semmilyen választ. (Ennyit jelent egy magyar szavazó, adófizető állampolgár a miniszterelnöknek!)

75 éves múltam, még most is dolgozok, hogy a Csányi bankjának befizessem a kirótt összeget. (az utolsó részletem 2024 11.04-én 78 588 Ft. )Ez lett a 2008. 11. hónapban felvett 5 100 000,- Ft-ból. Nem CHF!!! valutát sem én, sem a bank ezen ügylet alatt nem láttunk!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A miniszterelnöknek írt levelek másolatait is hajlandó vagyok elküldeni. A fentiekben leírtakat bizonyító erővel bíró okmányokkal tudom igazolni.

A parlamenti pártok és képviselők segítségét kérem, ne engedjék a miniszterelnököt tovább kozmetikázni, csúsztatni  és hazudozni ebben a témában! Mentsük meg a „devizakárosultakat”! Üdvözlettel: Sopronból, K J.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM