A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK

A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK


136 milliárd forint nem kevés. A kimutatások szerint ennyivel vágta meg a kormány a devizakárosultakat. Mindezt úgy tette, hogy korábban valódi segítséget ígért azoknak a családoknak, akiket a bankok (politikai támogatás mellett) becsaltak a hitelcsapdába.A csalás kiderült, a bankok maguk küldték ki az értesítőket, melyben közölték azokat az összegeket, amelyet folytatólagosan, és szervezetten, jogalap nélkül loptak el a családoktól.

Sokan úgy kerültek az utcára, hogy ezekkel az ellopott összegekkel túlfizetésben voltak.

Ennek ellenére a kilakoltatások és az árverezések folynak tovább, az ügyfelek megkárosítása miatt egyetlen bankár sem lett felelősségre vonva, a kormány nevében Orbán pedig azt állítja, hogy megmentették a devizakárosultakat, és megbüntették a bankokat.

Neked erről mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod.

Kedves olvasó! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Megy a „maszatolás”. Egy korábbi felvétel. Parlamenti tili-toli:

loading…


 

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979
 

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás