A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK

A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK.

A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK

[good_old_share]


136 milliárd forint nem kevés. A kimutatások szerint ennyivel vágta meg a kormány a devizakárosultakat. Mindezt úgy tette, hogy korábban valódi segítséget ígért azoknak a családoknak, akiket a bankok (politikai támogatás mellett) becsaltak a hitelcsapdába. Ezt állítja Schiffer András.Mi pedig hozzátesszük az MNB által kimutatott, bíróságok által jogerősen kimondott, és a bankok által közölt tényeket: Hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg. A csalás kiderült, a bankok maguk küldték ki az értesítőket, melyben közölték azokat az összegeket, amelyet folytatólagosan és szervezetten, jogalap nélkül tulajdonítottak el a családoktól.

loading...

Hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították. A politikusaink  szerint ez "csak" tisztességtelenség !!!

734 milliárd forint szervezett, és folytatólagos jogalap nélküli eltulajdonítása tényleg csak tisztességtelen lenne??? Szerinted ez rendben van ??? Melyik parlamenti párt tett feljelentést és índított ügyészségi vizsgálatot ebben az ügyben ? ?

Sokan úgy kerültek az utcára, hogy ha a bankok ezeket az ellopott összegeket beszámolták volna, akkor valójában túlfizetésben voltak!!!
Ennek ellenére a kilakoltatások és az árverezések folynak tovább, az ügyfelek megkárosítása miatt egyetlen bankár sem lett felelősségre vonva, a kormány nevében Orbán pedig azt állítja, hogy megmentették a devizakárosultakat, és megbüntették a bankokat.

Neked erről mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod.

Kedves olvasó! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/Megy a „maszatolás”. Egy korábbi felvétel. Parlamenti tili-toli:

loading...

loading…


 

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRA BÚJKÁL A DEVIZAKÁROSULTAK ELŐL.
A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRA BÚJKÁL A DEVIZAKÁROSULTAK ELŐL

A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRA BUJKÁL A DEVIZAKÁROSULTAK ELŐL [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Póka László - A bankszövetség főtitkára a meghívás...

GULYA TIBOR-A VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETHETŐEK!
GULYA TIBOR-A VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETHETŐEK!

GULYA TIBOR-A VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETHETŐEK! [good_old_share] Figyelem! A Gulya Tibor által közzétett dokumentumok az oldal alján lévő linkre kattintva elérhetőek!  ...

Close