A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK

A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK.

A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK

[good_old_share]


136 milliárd forint nem kevés. A kimutatások szerint ennyivel vágta meg a kormány a devizakárosultakat. Mindezt úgy tette, hogy korábban valódi segítséget ígért azoknak a családoknak, akiket a bankok (politikai támogatás mellett) becsaltak a hitelcsapdába. Ezt állítja Schiffer András.Mi pedig hozzátesszük az MNB által kimutatott, bíróságok által jogerősen kimondott, és a bankok által közölt tényeket: Hazánkban a bankok által tisztességtelenül felszámított összeg 734 milliárd forint volt. A forintosítás során az elszámolásban 1,9 millió szerződés volt érintett. Egy átlagos jelzáloghiteles esetében 718 ezer forint volt a tisztességtelenül felszámított összeg. A csalás kiderült, a bankok maguk küldték ki az értesítőket, melyben közölték azokat az összegeket, amelyet folytatólagosan és szervezetten, jogalap nélkül tulajdonítottak el a családoktól.

Hazánkban a bankok 734 milliárd forintot vontak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították. A politikusaink  szerint ez "csak" tisztességtelenség !!!

734 milliárd forint szervezett, és folytatólagos jogalap nélküli eltulajdonítása tényleg csak tisztességtelen lenne??? Szerinted ez rendben van ??? Melyik parlamenti párt tett feljelentést és índított ügyészségi vizsgálatot ebben az ügyben ? ?

Sokan úgy kerültek az utcára, hogy ha a bankok ezeket az ellopott összegeket beszámolták volna, akkor valójában túlfizetésben voltak!!!
Ennek ellenére a kilakoltatások és az árverezések folynak tovább, az ügyfelek megkárosítása miatt egyetlen bankár sem lett felelősségre vonva, a kormány nevében Orbán pedig azt állítja, hogy megmentették a devizakárosultakat, és megbüntették a bankokat.

Neked erről mi a véleményed? Az oldal alján megírhatod.

Kedves olvasó! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/Megy a „maszatolás”. Egy korábbi felvétel. Parlamenti tili-toli:

loading…


 

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM