“DEVIZAHITELEK”-A FIDESZ RÁRONTOTT A MAGYAR CSALÁDOKRA.

"DEVIZAHITELEK"-A FIDESZ RÁRONTOTT A MAGYAR CSALÁDOKRA.

"DEVIZAHITELEK"-A FIDESZ RÁRONTOTT A MAGYAR CSALÁDOKRA.

[good_old_share]


A sajátságos Magyar „devizás” lenyúlási trükköket már évek óta jól ismerjük. Az egyre erőteljesebb következményeivel viszont most szembesülhetünk.

 

Ez történik akkor, ha egy politikai hatalomra törő párt folyamatosan hazug ígéretekkel próbálja elnyerni a nagy társadalmi csoportot kitevő választói bizalmát, de a valóságban a korábbi ígéreteinek pontosan az ellenkezőjét teszi.A Következmény: eddig 1355 Magyar család már kilakoltatva. Családokról beszélünk, ezért ezt a számot érdemes megszorozni hárommal!

Most Nuszbaum Tibor, a Reflektor hasábjain elemezte a napjainkra „devizahitel” néven elhíresült társadalmi katasztrófát.

1355 magyar család kilakoltatva: a Fidesz rárontott saját nemzetére – írja.

 

A választás után májusban járt le a kilakoltatási moratórium. Nem véletlen történt így, a kormánypártok szándékosan a választás utánra időzítették a gyalázatot. Május óta az Orbán Viktor vezette magyar kormány 1355 magyar családot lakoltatott ki otthonából.

Ezen családok az igazságtalan devizahiteleik miatt adósodtak el teljesen, és bár kb. évente kürtöli tele a sajtót Rogán Antal, hogy megoldottuk a devizások problémáját, ez nyilvánvalóan nem történt meg. Logikus: ha megoldották volna, akkor nem kellene időről-időre újabb csodaötlettel előállniuk, másrészt most nem lenne cirka 30 ezer olyan család Magyarországon, amelyeket a kilakoltatás réme fenyeget.

Ezek azok a magyar emberek, akik nem kapnak segítséget az államtól, a Fidesz lemondott róluk és most kész a kilátástalanságba taszítani őket.Az időzítés is annyira elegáns, amennyire Orbán Viktortól csak telhet. Jó keresztapához illően a főni épp Horvátországban, a tengerparton időzik, nyilván jókat lakmározva mindabból a földi jóból, mit a tájék adhat. Vagy inkább egy kis hazait. Szubjektíve úgy képzelem, hogy pálmafák árnyékában májashurkát fogyaszt, jó lédús kovászos uborkával. Tán ezeket a gyanús tengeri herkentyűket nem szívleli.

De kanyarodjunk vissza a valósághoz: jelenleg a magyar rendőrség családok százait üldözi el otthonukból a kormány felhatalmazásából, miközben a miniszterelnök abban a Horvátországban nyaral, ahol néhány hónapja hozott törvényt a helyi kormány, hogy kedves bankok, kapjátok be, mi a nemzettel vagyunk, nem veletek, lesztek szívesek a hitel felvételének árfolyamán számolni az adott devizát. Ezzel a lépéssel a horvát kormány horvát devizahiteles családok ezreit menti meg. A magyar kormány pedig épp ráront a saját nemzetére és a bankok mellé áll a saját állampolgáraival szemben.

„Minden országnak joga van a keresztény kultúrát megvédeni” – mondta Orbán Viktor tusványosi beszédében. Hát, nem tudom: nekem a keresztényi kultúra arról szól, hogy egy nemzet magáról, mint közösségről gondolkodik. A gyengéket megvédi, mi több segíti. Aki elbotlott, annak kezet nyújt. (Főleg akkor, ha a kormány is pontosan tudja, hogy a "deviza"-svindli, egy átverésre épült, ahol a hitelfelvevő valójában a jóhiszemű átvert károsult! Videó az oldal alján. szerk.)

Ismétlem: Május óta 1355 magyar családot lakoltattak ki otthonából. Hol van ilyenkor a keresztény kultúra? Rénszarvasra vadászik kéjjel valahol Skandináviában? Éppen bedől valami kamu örökösnőnek milliárdos hasznot remélve? Ibizán szipog? Hurkát zabál kétpofára a tengerparton? Vagy hátradől, hogy megoldottuk ezt a problémát is, a kilakoltatott családok úgysem kerülhetnek utcára, mert milyen okosan betiltottuk a hajléktalanságot még a nyár elején?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Miközben augusztus 20-án ünneplőbe öltözik a magyarság lelke, hiszen államiságunk 1018. születésnapját tartjuk. Keresztényien. Kulturáltan. 2018-at ráadásul a kormány a családok évének nevezte ki. Remekül fog szórakozni az utcára kirakott 1355 család, meg a további veszélyben lévő harmincezer. Nuszbaum Tibor.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM