AZ ELLENZÉK ADJA VISSZA MANDÁTUMÁT!

AZ ELLENZÉK ADJA VISSZA MANDÁTUMÁT!

AZ ELLENZÉK ADJA VISSZA MANDÁTUMÁT!

[good_old_share]


Az alábbi nyílt levelet Pásztorné Gabriella Facebook oldaláról hoztuk el. Gondolatébresztőnek, vitaindítónak szánjuk. Civilként egyetlen pártot sem támogatunk, de egyértelmű, hogy a parlamentáris demokrácia csak parlamentáris ellenzékkel működhet! Oszd meg a cikket!

 

Tehát, ha az ellenzéki parlamenti pártoknak tényleg "Nem tetszik a rendszer", akkor van jó, gyors, és hatékony megoldás! Nyílt levél Gyurcsány Ferencnek!

Őszinte meglepetéssel néztem tegnap az évadnyitóját, majd olvastam az újságban a véleményét. Meglepetés volt, hogy végre észrevette, "parlamenti eszközökkel" nem mennek semmire a diktatúra törvényeivel szemben.

Ugrottam egy nagyot, mert hallottam a koppanást is, ahogy leesett… a tantusz…mert 7 éve éve dobták ki az Alkotmányt, és helyettesítették be az Alaptörvénnyel, és csak most tudatosult Önben a parlamenti lét hiábavalósága.

Politikusként kicsit elkésett. Pedig közben mennyit emlegette Bibót, hogy "demokratának lenni annyit tesz…." Aztán félrenézett amikor a jogainkat elvette a rezsim.

Nem hogy félrenézett, de párttársaival, és a többi ellenzéki párttal együtt még esküt is tett a jogainkat kidobó NER – re!

És félrenéztek mindannyian a fülüket is bedugva, nehogy meghallják a társadalom elégedetlen, és egyre erősödő hangját, a jogtalanságok, és nyomorba döntések miatt. Most meg tippet ad arra, hogy mit csináljunk…mozduljunk meg, utcai tüntetéseket csináljunk stb. Már megbocsásson, de megint más farkával veri a csalánt.

Mi menjünk, csináljuk az ellenállást, közben Ön, Önök meg élvezik a mandátumuk adta biztonságot bent a melegedőben.Parlamenti keretek között nevettetik ki magukat a rezsimmel 7 éve, hagyják alázni Önökön keresztül a választókat!

Tisztességes dolog ez?Megmondom mi, és hogyan lenne tisztességes. Letenni a mandátumot Orbán orra elé, és kijönni a parlamentből, sorsközösséget vállalva az ellenállókkal, mi több közéjük állni!

Ne csak a szerencsétlen ellenállókat vegzálják már a rendőrök, és büntessék őket orrba szájba, mint tették ezidáig.

Mutassák már meg, hogy nem csak az igét hirdetik, de tesznek is az alkotmányos rend visszaállításáért, ha hagyták idáig fajulni a dolgokat! Mert lássuk be, mindez nem történhetett volna meg, ha 2014-ben, majd 2018 – ban nem tesznek esküt az (kimondom) alapsz..ra!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Van egy mondás. (most kicsit kifordítom) Aki tanácsot ad, az adjon kalácsot is.

Akkor gyerünk! Rajra! Csináljuk meg! – ahogy szokta mondani… Állítsuk meg a diktatúrát! Állítsuk le az országot, ha másképp nem megy! Gyerünk! Szerveződjünk, álljunk ellen a rezsim gyalázatának! Mi megyünk. Ott leszünk. És Önök?

Az Európai Unió tagállamai hiába állnak Magyarország mellé, ha Önök segítenek Orbánnak fenntartani a látszatdemokráciát! Fárasztó, és kiábrándító az a politika (?) amit művelnek.

Önökön keresztül tehette csak meg Orbán azt a gyalázatot, hogy törvényekkel lehetetlenítse el a mindennapjainkat!

Önök asszisztáltak a diktatúra bebetonozásához, hiába kiabáltunk sokan, és nem keveset!

Akkor most tegyék jóvá amit elszúrtak! Kíváncsian várom (várjuk) a fejleményeket. Maradok aki voltam, Gabriella Pásztorné.

 

Egy olvasónk így értékelte az alábbi levél tartalmát:Ha az ellenzék nem veszi át a mandátumot, nem esküdnek fel az alaptörvényre, akkor nem tud megalakulni az országgyűlés, mert az unió nem ismeri el az egypártrendszert! Viszont, akármikor visszaadhatják, de arra várhatunk!!!

Szerinted vissza merné adni a teljes ellenzék a mandátumát, vagy a pénz fontosabb? Lehet, hogy a FIDESZ ijedne meg leginkább attól, hogy ha az ellenzék egységesen felállna, és visszaadná a mandátumát? EZ LEHET A DEMOKRATIKUS MEGOLDÁS?

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM