A VÉGREHAJTÓT OKOLTÁK ÉDESAPJUK HALÁLÁÉRT – MEGTÁMADTÁK.

A VÉGREHAJTÓT OKOLTÁK ÉDESAPJUK HALÁLÁÉRT - MEGTÁMADTÁK.

A VÉGREHAJTÓT OKOLTÁK ÉDESAPJUK HALÁLÁÉRT – MEGTÁMADTÁK.

[good_old_share]


A kilakoltatások beindultak, az értesítéseket folyamatosan hordják a kézbesítők.

 

Hamarosan egyre több ilyen eset várható!Testvérpár támadott rá nyílt utcán a bírósági végrehajtóra, a magáról megfeledkezett két férfi ellen nemrég emelt vádat az ügyészség.

Az önálló bírósági végrehajtóként dolgozó férfi hivatalos eljárásban több alkalommal kapcsolatba került a testvérpárral, akik jogutódként léptek fel egy végrehajtás során.

Ilyen előzményeket követően tavaly október 10-én délután az utcán találkozott össze a végrehajtó a két férfival, akik felelősségre vonták azt hangoztatva, hogy édesapjuk halálát végrehajtó által négy éve folytatott eljárás okozta.

 

Megfenyegették, emiatt ő is úgy fog járni, mint az édesapjuk. Ráadásul egyikük két alkalommal megragadta a végrehajtó nyakát és megszorította, eközben testvérével folyamatosan a végrehajtó munkáját kifogásolták.Azt is állították, hogy a hivatalos eljárásban a szüleiktől befolyt pénzeket a végrehajtó eltüntette, majd megfenyegették, tudják, hol lakik Zalakaroson és megtalálják, kicsinálják. A megtámadott férfi közben igyekezett a feldúlt testvérpárt csitítani, és rábeszélni őket, hogy hivatali időben, másnap reggel keressék fel az irodájában.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az inzultusnak a rendőrjárőrök megérkezése vetett véget.  A bírósági végrehajtó 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett, ám emiatt  nem tett feljelentést a támadói ellen.

A megyei főügyészségtől kapott tájékoztatás szerint  a két férfit hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolta meg a kanizsai járási ügyészség.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM