A VÉGREHAJTÓT OKOLTÁK ÉDESAPJUK HALÁLÁÉRT – MEGTÁMADTÁK.

A VÉGREHAJTÓT OKOLTÁK ÉDESAPJUK HALÁLÁÉRT - MEGTÁMADTÁK.

A VÉGREHAJTÓT OKOLTÁK ÉDESAPJUK HALÁLÁÉRT – MEGTÁMADTÁK.

[good_old_share]


A kilakoltatások beindultak, az értesítéseket folyamatosan hordják a kézbesítők.

 

Hamarosan egyre több ilyen eset várható!Testvérpár támadott rá nyílt utcán a bírósági végrehajtóra, a magáról megfeledkezett két férfi ellen nemrég emelt vádat az ügyészség.

Az önálló bírósági végrehajtóként dolgozó férfi hivatalos eljárásban több alkalommal kapcsolatba került a testvérpárral, akik jogutódként léptek fel egy végrehajtás során.

Ilyen előzményeket követően tavaly október 10-én délután az utcán találkozott össze a végrehajtó a két férfival, akik felelősségre vonták azt hangoztatva, hogy édesapjuk halálát végrehajtó által négy éve folytatott eljárás okozta.

 

Megfenyegették, emiatt ő is úgy fog járni, mint az édesapjuk. Ráadásul egyikük két alkalommal megragadta a végrehajtó nyakát és megszorította, eközben testvérével folyamatosan a végrehajtó munkáját kifogásolták.Azt is állították, hogy a hivatalos eljárásban a szüleiktől befolyt pénzeket a végrehajtó eltüntette, majd megfenyegették, tudják, hol lakik Zalakaroson és megtalálják, kicsinálják. A megtámadott férfi közben igyekezett a feldúlt testvérpárt csitítani, és rábeszélni őket, hogy hivatali időben, másnap reggel keressék fel az irodájában.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Az inzultusnak a rendőrjárőrök megérkezése vetett véget.  A bírósági végrehajtó 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett, ám emiatt  nem tett feljelentést a támadói ellen.

loading...

A megyei főügyészségtől kapott tájékoztatás szerint  a két férfit hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolta meg a kanizsai járási ügyészség.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR.MARCZINGÓS-MI LESZ A SZENTÉ AVATOTT DEVIZÁS ÜGYEKKEL?
DR.MARCZINGÓS-MI LESZ A SZENTÉ AVATOTT DEVIZÁS ÜGYEKKEL?

DR.MARCZINGÓS-MI LESZ A SZENTÉ AVATOTT DEVIZÁS ÜGYEKKEL? [good_old_share] Több tucat Léhmann-üggyel találkoztam.   Elhunyt kollégánk blanketta beadványokkal bombázta a Kúriát,...

JÖNNEK AZ ÉRTESÍTÉSEK - 100 EZER EMBER KERÜLHET UTCÁRA.
JÖNNEK AZ ÉRTESÍTÉSEK – 100 EZER EMBER KERÜLHET UTCÁRA.

JÖNNEK AZ ÉRTESÍTÉSEK - 100 EZER EMBER KERÜLHET UTCÁRA. [good_old_share] Vagy inkább több....   És még mindig ott tartunk, ahol...

Close