“DEVIZAHITELEK”- NAGY BAJOK VANNAK, KÉREM!

"DEVIZAHITELEK"- NAGY BAJOK VANNAK, KÉREM!

"DEVIZAHITELEK"- NAGY BAJOK VANNAK, KÉREM!

[good_old_share]


Ezekre is érdemes figyelni!

 

A devizakárosultak nagy többsége egyre több hibát fedez fel a szerződésekben, és ezek a hibák kihatnak a „forintosításra” is! Tehát arra az összegre, amit a károsultak többsége a mai napig is fizet! De miért is kell ennyit fizetniük a károsultaknak???
Ki látott olyant, hogy átszámítási árfolyam?  – Rudolf Golyó

 

Van eladási, vételi, meg esetleg közép. Ezek mindegyike deviza kereskedésnél váltással alkalmazható. De átszámítási??? Csak azért kérdezem, mert a kúria, meg az MNB szerint átszámítani kellett a devizát forintra. Na de milyen árfolyamon is?

Közép? És az átszámítással, hogyan keletkezett másik pénznem, aminek árfolyam kockázata volt? Átszámításnak nem lehet árfolyam kockázata, mert nem szerezték be a devizát, csak átszámították. Tehát nem keletkezett a banknak felszámolható költsége.

Vond vissza a kötelezettségvállaló okiratodat.

És még valami:

 

Az átszámítás banki magyarázata, amikor már ők sem tudják miről beszélnek.

Írja a bank:

„Az adósnak pedig a kölcsönadott devizának megfelelő összeget és annak járulékait kell visszafizetnie forintban.”

Válasz:
„devizának megfelelő összeget és annak járulékait” MINEK A JÁRULÉKAIT? A devizának megfelelő összeg járulékait, az az a forint járulékait. Tehát nem a devizáét? Köszönjük.

Na és hány adósnak írták ezt meg, senki nem vette észre? – Rudolf Golyó.

Vajon ezeket a hibákat miért nem veszik észre az MNB-nél, vagy miért nem látják a parlamenti pártok szakértői?

 

Arra kérjük az olvasókat, hogy ezekre a nevekre kattintva a politikusok, pártok oldalain osszák meg a cikkeket!
Fidesz:KATTINTSOrbán Viktor:KATTINTSKósa Lajos:KATTINTSNémeth Szilárd:KATTINTSKDNP – Kereszténydemokrata Néppárt:KATTINTSHarrach Péter:KATTINTSJobbik:KATTINTSVona Gábor:KATTINTSZ. Kárpát Dániel:KATTINTSMSZP:KATTINTSBotka László:KATTINTSDr. Tóth Bertalan:KATTINTSLMP – Lehet Más a Politika:KATTINTSGyurcsány Ferenc:KATTINTSSzabó Tímea:KATTINTSVadai Ágnes:KATTINTS

MI TÖRTÉNNE, HA MINDEN DEVIZAKÁROSULT EGYSZERRE ABBAHAGYNÁ A FIZETÉST?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM