“DEVIZAHITELEK”- NAGY BAJOK VANNAK, KÉREM!

"DEVIZAHITELEK"- NAGY BAJOK VANNAK, KÉREM!

"DEVIZAHITELEK"- NAGY BAJOK VANNAK, KÉREM!

[good_old_share]


Ezekre is érdemes figyelni!

 

A devizakárosultak nagy többsége egyre több hibát fedez fel a szerződésekben, és ezek a hibák kihatnak a „forintosításra” is! Tehát arra az összegre, amit a károsultak többsége a mai napig is fizet! De miért is kell ennyit fizetniük a károsultaknak???
Ki látott olyant, hogy átszámítási árfolyam?  – Rudolf Golyó

 

Van eladási, vételi, meg esetleg közép. Ezek mindegyike deviza kereskedésnél váltással alkalmazható. De átszámítási??? Csak azért kérdezem, mert a kúria, meg az MNB szerint átszámítani kellett a devizát forintra. Na de milyen árfolyamon is?

Közép? És az átszámítással, hogyan keletkezett másik pénznem, aminek árfolyam kockázata volt? Átszámításnak nem lehet árfolyam kockázata, mert nem szerezték be a devizát, csak átszámították. Tehát nem keletkezett a banknak felszámolható költsége.

Vond vissza a kötelezettségvállaló okiratodat.

És még valami:

 

Az átszámítás banki magyarázata, amikor már ők sem tudják miről beszélnek.

Írja a bank:

loading...

„Az adósnak pedig a kölcsönadott devizának megfelelő összeget és annak járulékait kell visszafizetnie forintban.”

Válasz:
„devizának megfelelő összeget és annak járulékait” MINEK A JÁRULÉKAIT? A devizának megfelelő összeg járulékait, az az a forint járulékait. Tehát nem a devizáét? Köszönjük.

Na és hány adósnak írták ezt meg, senki nem vette észre? – Rudolf Golyó.

Vajon ezeket a hibákat miért nem veszik észre az MNB-nél, vagy miért nem látják a parlamenti pártok szakértői?

 

Arra kérjük az olvasókat, hogy ezekre a nevekre kattintva a politikusok, pártok oldalain osszák meg a cikkeket!
Fidesz:KATTINTSOrbán Viktor:KATTINTSKósa Lajos:KATTINTSNémeth Szilárd:KATTINTSKDNP – Kereszténydemokrata Néppárt:KATTINTSHarrach Péter:KATTINTSJobbik:KATTINTSVona Gábor:KATTINTSZ. Kárpát Dániel:KATTINTSMSZP:KATTINTSBotka László:KATTINTSDr. Tóth Bertalan:KATTINTSLMP – Lehet Más a Politika:KATTINTSGyurcsány Ferenc:KATTINTSSzabó Tímea:KATTINTSVadai Ágnes:KATTINTS

MI TÖRTÉNNE, HA MINDEN DEVIZAKÁROSULT EGYSZERRE ABBAHAGYNÁ A FIZETÉST?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM