A BANKOKNAK EL KELL SZÁMOLNIUK! NINCS KIÚT!

A BANKOKNAK EL KELL SZÁMOLNIUK! NINCS KIÚT!

A BANKOKNAK EL KELL SZÁMOLNIUK! NINCS KIÚT!

[good_old_share]


El is számoltatjuk őket!

 

Ne várja senki, hogy a bankok vezetői önként és dalolva a saját kardjukba fognak dőlni. Azt se várja senki, hogy a politika bármit a világon valaha is meg fog oldani. Azt se várd, hogy más mit tesz. Egyáltalán ne várj semmit. – Járvás Éva.
Csak tedd.

Csak cselekedj.

A te részedet neked kell meglépni, ha az eredményből részesedni akarsz. Nem minden lépésed nyomán terem virág, de lesznek olyan lépések melyek eredményt hoznak. Amelyek nem, azok pedig tanulsággal szolgálják a következő lépésedet. Addig kell menni fáradhatatlanul amíg célba nem érünk.

Cselekvési lehetőségek, amit már most megtehetsz:

 

1. Minden félelmedet, amit a bankok elültettek a lelkedbe kitakarítod onnan. A banktól nem kell félni. Ki az a bank? Sok kis névtelen senki gyülekezete. Ha apró darabjaira szedjük simán széthullik. Az USÁ-ban 2007 óta több mint 500 bank ment csődbe. Idén is már 5. Havonta 1. Segítsük hozzá a hazai bankokat is. Legyél te is részese ennek az elszámoltatásnak.

2. Szabadulj meg minden érzelmi töltettől, amit a banki ügyedhez ragasztottál. Ezek gyengítenek, és energiavámpírként működnek. Elvonnak a tényleges és hatékony cselekvéstől. Devizás agonizálásra kárhoztatnak.

3. Felvértezed magad némi tudással. elszántsággal, kitartással.

loading…


4. Egészen konkrétan és pontosan határozd meg az egyéni célod. Tudd, hogy bármit elhatározol, azt el is éred. Képes vagy rá. Az ember mindenre képes, ha nem ragad bele az álmodozásba, hanem a célt mint kivetített képet maga előtt látja mindig.

5. Készítsd el az egyéni cselekvési terved, amely a mindenkori továbblépést is tartalmazza. Ha egy lépés eredményes, akkor így, ha nem eredményes, akkor úgy lépek tovább. Soha ne azt nézd, hogy más milyen terv szerint halad. Az az ő ügye. Ez meg a tied. Lesznek az egyéni cselekvési terveknek olyan részei, amit hasonlóan más is meglép. Ha elég sokan lépnek hasonló módon, akkor ezek ereje elég nagy csapás lehet. Ez nem olyan maszturbálós összefogósdi, hogy jó sokan mondjuk ugyanazt, aztán senkinek az ügyében nem történik semmi. Fordítva van. Mindenkinek az ügyében történést generálunk, az fog kihatni a közös megoldásra.
6. Minden terv annyit ér amennyit megvalósítanak belőle. Ha már nincs félelem, nincs düh, nincs aggodalom, nincs hősködés, meglátod, mennyi energiád marad a terved megvalósításához. Persze ehhez nem árt gyakorolni, megkülönböztetni a tényleges tettet, a látszat tettől. A tényleges az aminek kézzelfogható eredménye van. Pl megírtam a feljelentést és mellékleteivel együtt postáztam is…..stb.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

7. Tudd, hogy a bankok legyőzhetők. A te igazi ellenfeled a bank, nem más. Minden egyebet a bank csak eszközként használ. Te ne az eszközzel foglalkozz, hanem azzal akivel szerződtél. A globalitás a bank legnagyobb ragasztóanyaga. Ez tartja össze. Az egyéni tettek viszont úgy rágják szét, mint szú a fát.

loading…


Rajtad is múlik, hogy a bankárok futva meneküljenek egy lakatlan szigetre. Saját ügyed pedig csak rajtad múlik.

Nincs sikertelenség, csak feladás van. A sikertelenség és a siker az út része, alakítója, de az utat nem szünteti meg, míg célba nem értél.

A célodat tartsd szem előtt.

Az én célom a békés, biztonságos bankmentes élet.

Ennek érdekében el- és leszámolok a bankkal. És te? – Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM