A BANKOKNAK EL KELL SZÁMOLNIUK! NINCS KIÚT!

A BANKOKNAK EL KELL SZÁMOLNIUK! NINCS KIÚT!

A BANKOKNAK EL KELL SZÁMOLNIUK! NINCS KIÚT!

[good_old_share]


El is számoltatjuk őket!

 

Ne várja senki, hogy a bankok vezetői önként és dalolva a saját kardjukba fognak dőlni. Azt se várja senki, hogy a politika bármit a világon valaha is meg fog oldani. Azt se várd, hogy más mit tesz. Egyáltalán ne várj semmit. – Járvás Éva.

loading...
Csak tedd.

Csak cselekedj.

A te részedet neked kell meglépni, ha az eredményből részesedni akarsz. Nem minden lépésed nyomán terem virág, de lesznek olyan lépések melyek eredményt hoznak. Amelyek nem, azok pedig tanulsággal szolgálják a következő lépésedet. Addig kell menni fáradhatatlanul amíg célba nem érünk.

Cselekvési lehetőségek, amit már most megtehetsz:

 

1. Minden félelmedet, amit a bankok elültettek a lelkedbe kitakarítod onnan. A banktól nem kell félni. Ki az a bank? Sok kis névtelen senki gyülekezete. Ha apró darabjaira szedjük simán széthullik. Az USÁ-ban 2007 óta több mint 500 bank ment csődbe. Idén is már 5. Havonta 1. Segítsük hozzá a hazai bankokat is. Legyél te is részese ennek az elszámoltatásnak.

2. Szabadulj meg minden érzelmi töltettől, amit a banki ügyedhez ragasztottál. Ezek gyengítenek, és energiavámpírként működnek. Elvonnak a tényleges és hatékony cselekvéstől. Devizás agonizálásra kárhoztatnak.

loading...

3. Felvértezed magad némi tudással. elszántsággal, kitartással.

loading…


4. Egészen konkrétan és pontosan határozd meg az egyéni célod. Tudd, hogy bármit elhatározol, azt el is éred. Képes vagy rá. Az ember mindenre képes, ha nem ragad bele az álmodozásba, hanem a célt mint kivetített képet maga előtt látja mindig.

5. Készítsd el az egyéni cselekvési terved, amely a mindenkori továbblépést is tartalmazza. Ha egy lépés eredményes, akkor így, ha nem eredményes, akkor úgy lépek tovább. Soha ne azt nézd, hogy más milyen terv szerint halad. Az az ő ügye. Ez meg a tied. Lesznek az egyéni cselekvési terveknek olyan részei, amit hasonlóan más is meglép. Ha elég sokan lépnek hasonló módon, akkor ezek ereje elég nagy csapás lehet. Ez nem olyan maszturbálós összefogósdi, hogy jó sokan mondjuk ugyanazt, aztán senkinek az ügyében nem történik semmi. Fordítva van. Mindenkinek az ügyében történést generálunk, az fog kihatni a közös megoldásra.
6. Minden terv annyit ér amennyit megvalósítanak belőle. Ha már nincs félelem, nincs düh, nincs aggodalom, nincs hősködés, meglátod, mennyi energiád marad a terved megvalósításához. Persze ehhez nem árt gyakorolni, megkülönböztetni a tényleges tettet, a látszat tettől. A tényleges az aminek kézzelfogható eredménye van. Pl megírtam a feljelentést és mellékleteivel együtt postáztam is…..stb.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

7. Tudd, hogy a bankok legyőzhetők. A te igazi ellenfeled a bank, nem más. Minden egyebet a bank csak eszközként használ. Te ne az eszközzel foglalkozz, hanem azzal akivel szerződtél. A globalitás a bank legnagyobb ragasztóanyaga. Ez tartja össze. Az egyéni tettek viszont úgy rágják szét, mint szú a fát.

loading…


Rajtad is múlik, hogy a bankárok futva meneküljenek egy lakatlan szigetre. Saját ügyed pedig csak rajtad múlik.

Nincs sikertelenség, csak feladás van. A sikertelenség és a siker az út része, alakítója, de az utat nem szünteti meg, míg célba nem értél.

A célodat tartsd szem előtt.

Az én célom a békés, biztonságos bankmentes élet.

Ennek érdekében el- és leszámolok a bankkal. És te? – Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BIZONYÍTÉK-A BANKOK OLYAN PÉNZT KÖVETELNEK, AMIT SOHA NEM FOLYÓSÍTOTTAK!
A BIZONYÍTÉK-A BANKOK OLYAN PÉNZT KÖVETELNEK, AMIT SOHA NEM FOLYÓSÍTOTTAK!

A BIZONYÍTÉK-A BANKOK OLYAN PÉNZT KÖVETELNEK, AMIT SOHA NEM FOLYÓSÍTOTTAK! [good_old_share] Itt a banki számszaki csalás bizonyítása - Vezér-Szörényi László....

AZ ÜZENET-„DEVIZA”-KÁROSULTAK NAPJA.
AZ ÜZENET-„DEVIZA”-KÁROSULTAK NAPJA.

AZ ÜZENET-„DEVIZA”-KÁROSULTAK  NAPJA. [good_old_share] NCK üzenet az oldal alján! Falus Zsolt Ferenc Elnök Bankcsapda Egyesület. - HA SOKAN MEGOSZTJUK EZT...

Close