FONTOS KÉRÉS A „DEVIZA”-KÁROSULTAKHOZ!

FONTOS KÉRÉS A „DEVIZA”-KÁROSULTAKHOZ!

FONTOS KÉRÉS A „DEVIZA”-KÁROSULTAKHOZ!

[good_old_share]


Oszd meg! Kedves károsult-társak!

 

A Nemzeti Civil Kontroll 2010 óta foglalkozik (nagyrészt) a „deviza”-hiteles problémával.

Az eltelt idő alatt oldalainkon számtalan pénzügyi, jogi szakértői, politikusi és magánvélemény és dokumentum jelent meg a témával kapcsolatban.
Bár a Nemzeti Civil Kontroll nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet, mégis arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.

Számtalan olyan tény, és bizonyíték található az oldalainkon, melyek miatt –a szakértők, jogászok álláspontja alapján nem csak a „deviza”-hiteles szerződések érvénytelenek, hanem az alapszerződések jogfolytonosságént ránk erőszakolt forintosítás is!

Hogy a bankok ezt nem akarják tudomásul venni, azt tökéletesen megértjük, de, hogy a jogalkotó politikusok miért hallgatnak ezekben az ügyekben, és miért nem tesznek érdemi lépéseket az már más kérdés!

Azok a politikusok, akik a problémát megoldhatnák, mert a törvényeket ők hozzák, úgy tesznek, mintha nem tudnának ezekről a dolgokról. Persze, értjük mi. Ez így nagyon kényelmes. De így a „deviza”-kérdés nem lesz megoldva!

Hát akkor gondoskodjunk mi róla, hogy mélyebben megismerhessék a problémát! Még ki sem kell mozdulni otthonról senkinek sem!
Több mint 60 ezer lájkoló van a Nemzeti Civil Kontroll Facebook oldalán! Ez azért elég komoly erő! Legyünk egy picit aktívabbak!

Kigyűjtöttük a pártok, politikusok Facebook oldalait. Arra kérjük az olvasókat, hogy ezekre a nevekre kattintva a politikusok, pártok oldalain osszák meg a cikkeket! Természetesen a lista szabadon tovább bővíthető!

Itt a lista:

Arra kérjük az olvasókat, hogy ezekre a nevekre kattintva a politikusok, pártok oldalain osszák meg a cikkeket!
Fidesz: KATTINTS
Orbán Viktor: KATTINTS
Kósa Lajos: KATTINTS
Németh Szilárd: KATTINTS
KDNP – Kereszténydemokrata Néppárt: KATTINTS
Harrach Péter: KATTINTS
Jobbik: KATTINTS
Vona Gábor: KATTINTS
Z. Kárpát Dániel: KATTINTS
MSZP: KATTINTS
Botka László: KATTINTS
Dr. Tóth Bertalan: KATTINTS
LMP – Lehet Más a Politika: KATTINTS
Gyurcsány Ferenc: KATTINTS
Szabó Tímea: KATTINTS
Vadai Ágnes: KATTINTS

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM