FONTOS KÉRÉS A „DEVIZA”-KÁROSULTAKHOZ!

FONTOS KÉRÉS A „DEVIZA”-KÁROSULTAKHOZ!

FONTOS KÉRÉS A „DEVIZA”-KÁROSULTAKHOZ!

[good_old_share]


Oszd meg! Kedves károsult-társak!

 

A Nemzeti Civil Kontroll 2010 óta foglalkozik (nagyrészt) a „deviza”-hiteles problémával.

loading...

Az eltelt idő alatt oldalainkon számtalan pénzügyi, jogi szakértői, politikusi és magánvélemény és dokumentum jelent meg a témával kapcsolatban.
Bár a Nemzeti Civil Kontroll nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet, mégis arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.

Számtalan olyan tény, és bizonyíték található az oldalainkon, melyek miatt –a szakértők, jogászok álláspontja alapján nem csak a „deviza”-hiteles szerződések érvénytelenek, hanem az alapszerződések jogfolytonosságént ránk erőszakolt forintosítás is!

Hogy a bankok ezt nem akarják tudomásul venni, azt tökéletesen megértjük, de, hogy a jogalkotó politikusok miért hallgatnak ezekben az ügyekben, és miért nem tesznek érdemi lépéseket az már más kérdés!

Azok a politikusok, akik a problémát megoldhatnák, mert a törvényeket ők hozzák, úgy tesznek, mintha nem tudnának ezekről a dolgokról. Persze, értjük mi. Ez így nagyon kényelmes. De így a „deviza”-kérdés nem lesz megoldva!

loading...

Hát akkor gondoskodjunk mi róla, hogy mélyebben megismerhessék a problémát! Még ki sem kell mozdulni otthonról senkinek sem!
Több mint 60 ezer lájkoló van a Nemzeti Civil Kontroll Facebook oldalán! Ez azért elég komoly erő! Legyünk egy picit aktívabbak!

Kigyűjtöttük a pártok, politikusok Facebook oldalait. Arra kérjük az olvasókat, hogy ezekre a nevekre kattintva a politikusok, pártok oldalain osszák meg a cikkeket! Természetesen a lista szabadon tovább bővíthető!

Itt a lista:

Arra kérjük az olvasókat, hogy ezekre a nevekre kattintva a politikusok, pártok oldalain osszák meg a cikkeket!
Fidesz: KATTINTS
Orbán Viktor: KATTINTS
Kósa Lajos: KATTINTS
Németh Szilárd: KATTINTS
KDNP – Kereszténydemokrata Néppárt: KATTINTS
Harrach Péter: KATTINTS
Jobbik: KATTINTS
Vona Gábor: KATTINTS
Z. Kárpát Dániel: KATTINTS
MSZP: KATTINTS
Botka László: KATTINTS
Dr. Tóth Bertalan: KATTINTS
LMP – Lehet Más a Politika: KATTINTS
Gyurcsány Ferenc: KATTINTS
Szabó Tímea: KATTINTS
Vadai Ágnes: KATTINTS

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK"- NAGY BAJOK VANNAK, KÉREM!
“DEVIZAHITELEK”- NAGY BAJOK VANNAK, KÉREM!

"DEVIZAHITELEK"- NAGY BAJOK VANNAK, KÉREM! [good_old_share] Ezekre is érdemes figyelni!   A devizakárosultak nagy többsége egyre több hibát fedez fel...

A BANKOKNAK EL KELL SZÁMOLNIUK! NINCS KIÚT!
A BANKOKNAK EL KELL SZÁMOLNIUK! NINCS KIÚT!

A BANKOKNAK EL KELL SZÁMOLNIUK! NINCS KIÚT! [good_old_share] El is számoltatjuk őket!   Ne várja senki, hogy a bankok vezetői...

Close