MAGYAR “DEVIZÁS” KÉRDÉSEKET ZÚDÍTOTTAK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁGRA. HATALMAS CUNAMI JÖHET?

MAGYAR "DEVIZÁS" KÉRDÉSEKET ZÚDÍTOTTAK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁGRA. HATALMAS CUNAMI JÖHET?

MAGYAR "DEVIZÁS" KÉRDÉSEKET ZÚDÍTOTTAK AZ EURÓPAI BÍRÓSÁGRA. HATALMAS CUNAMI JÖHET?

[good_old_share]


Alább olvasható a Devizahitelesek Mentőöve Egyesület közleménye:

 

Nagyon sok jelenleg a szélhámos a devizahitelesek körül, mivel érdemi segítséget nem tudnak nyújtani.
Pillanatnyilag az a célunk, hogy az Európai Unió Bírósága előtt lévő előzetes döntéshozatali eljárások befejezéséig felfüggesztessük a hazai pereket.

Az Unió bírósága előtt jelenleg már több, mint 60 kérdés fekszik, így ha csak 1 is igazat ad nekünk, akkor nagyobb cunami jöhet, mint a Kásler-ügyben az árrés.

Itthon nem lehet igazunk, mert a bíráink döntő többsége júdáspénzért elárulta a Hazáját meg az esküjét, így ismét csak az országon kívülről várhatjuk a segítséget.

Addig is viszont vitatni, perelni, harcolni kell, mert különben mindenünket elvisznek.

Központunkban mindennap 4400 Nyíregyháza, Pacsirta u. 20.

BUDAPESTEN, KEDDEN XVI. Ker Veres Péter út 79. Krisztina Hotel Időpont foglalás: 70/ 428-9688

Várunk mindenkit tisztelettel, Zomborszky-Fehér Zsolt DHM

EU bÍrósági előzetes döntéshozatali eljárás miatti felfüggesztő végzés

 

Mára már sorozatban függesztetjük fel a pereinket, mivel jelenleg nincs esélyünk itthon a kúriával szemben. Ezen most csak a EU Bíróság változtathat. Közben pedig jó pozícióból tárgyalhatunk a bankkal és lezárhatjuk a szerződésünket.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Aki időt nyer, életet nyer! Z.-F. Zsolt, DHM 70/ 428-9688

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM