“DEVIZA”-KÁROSULT! MOST FIGYELJ! FIDESZ: FEL KELL LÉPNI AZ EMBEREK KIFOSZTÁSA ELLEN!

"DEVIZA"-KÁROSULT! MOST FIGYELJ! FIDESZ: FEL KELL LÉPNI AZ EMBEREK KIFOSZTÁSA ELLEN!

"DEVIZA"-KÁROSULT! MOST FIGYELJ! FIDESZ: FEL KELL LÉPNI AZ EMBEREK KIFOSZTÁSA ELLEN!

[good_old_share]

Ez valami vicc? Vagy kampány, mert közeledik a választás? Esetleg tényleg tenni kívánnak valamit?


 

Nem tudjuk. Kíváncsian várjuk a híreket és az eredményeket! A te véleményedre is kíváncsiak vagyunk. Mondd el!
A FIDESZ weboldalán megjelent cikket változtatás nélkül közreadjuk! Videó alább!
Tűrhetetlen, hogy a bankok kifosztják a rászoruló embereket. Az ingatlanokat akár féláron is elárverezik, és még azután is milliós hiteltartozásokat követelnek az emberektől. A Fidesz-KDNP meg akarja akadályozni az emberek kifosztását.

A Fidesz -KDNP szociális munkacsoportja hamarosan megoldási javaslatot kínál erre.

A Fidesz-KDNP egyik következő törvénymódosítási javaslata az emberek kifosztása elleni fellépést fogja szolgálni, ez a hitelkárosultak ingatlanjának árverezési gyakorlatát érintené – hangzott el Halász János és Németh Szilárd keddi sajtótájékoztatóján.

loading…


Halász János közölte, törvényhozási eszközökkel is fel kell lépni az emberek kifosztása ellen, ezt szolgálja a kormánypártok következő jogalkotási javaslata.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Németh Szilárd kitért az ingatlan árverezések eljárására. Elmondta, hogy ha valakinek bennragad a bankhitele, akkor elindul egy két fordulós árverezési eljárás, mely kétszer 60 nap alatt lezárul, és az ingatlan akár az értékének 50 százalékáért is elvihető.

Hozzátette: az árverés első körében az ingatlan értékének a 70 százalékán már elvihető, de ha ezen nem menne el, akkor a második körben 50 százalékán eladható az ingatlan. Ez méltánytalan az emberekkel szemben, a parlamentnek lesz tennivalója ebben az ügyben – szögezte le.

loading…


FIGYELEM! Sokan jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

Hozzátette: a hiteltartozásokat fizetni kell, de nem lehet megtenni az ilyen helyzetbe jutott emberekkel szemben azt, hogy elvegyék mindenüket. Kiemelte, van olyan extrém eset is, hogy aki így veszíti el egy élet során szerzett ingatlanát, lakását, annak a folyamat végén még hiteltartozása is maradhat. Németh Szilárd szerint felvetődik az a kérdés is, hogy a bank körültekintően járt-e el akkor, amikor valakinek ekkora hitelt adott.

A frakcióvezető-helyettes tájékoztatott, a Fidesz és a KDNP szociális munkacsoportja dolgozik a javaslaton.

loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM