TÖRÖLTESD A JELZÁLOGOT! MINTA!

TÖRÖLTESD A JELZÁLOGOT! MINTA!
loading...

TÖRÖLTESD A JELZÁLOGOT! MINTA!


MINTA—–Földhivatali jelzálog törlési kérelem az oldal alján elérhető! VÉDD A CSALÁDOD!

 

Terenyei Károly és Hárosi Ferenc bejegyzése:

Mint Hárosi Ferenc rámutatott, a földhivataloknál minden jelzálogjog bejegyzésnek, forint értékben kellene lennie.Erre törvény van. Viszont érdekes módon, nincs az országban olyan földhivatali bejegyzés, ami forintban történt volna a tulajdon lapra.

loading...

Mivel ez törvényellenes, és nem gondoljuk, hogy a hivatalban dolgozóknak erről fogalmuk sincs, csak egy megoldás van, a legfelső szintről jött az utasítás, miszerint külföldi devizában történjen a bejegyzés.

Ha nem így lenne, nem lehetne árverezni, például a közjegyzői CHF szerint, mivel a tulajdon lapon lévő forint, kölcsön érték ezt a lehetőséget kizárja.

Nézzünk mást.

 

Ha a törvény szerint forint bejegyzés van a tulajdon lapon, akkor 2015-ben mit forintosítottak volna??

Mivel a kölcsön értéket forintban kellett volna feltüntetni, csak annyit lehetett volna tenniük, hogy a forint alapján újra számolják a CHF-et. Vagyis, az a CHF, ami 2007-ben 20 000 volt, 2015-ben már csak kb. 12 000 CHF lehetne.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezért szegtek törvényt, valószínű, legfelső utasításra.Mivel ez történt az egész országban, valószínű, hogy kormány szintű utasítás volt. És ezt az elvet, 16 éve tartják, vagyis 4-5 kormány váltása is megtörtént a bevezetés óta, és ezért biztos, hogy a mindenkori kormány nagyon is tisztában volt vele, hogy ez miért van. – Terenyei Károly.

Hárosi Ferenc ajánlja: Akinek devizában van a jelzálog, az küldje el a földhivatalhoz a törlési kérelmet (mellékelve).

 

Utána, amennyiben elutasítja, akkor a hozzá tartozó közigazgatási és munkaügyi bíróságra kell címezni a keresetet, úgy, hogy a földhivatalnak küldeni, de a közig, bíróság címére! – Hárosi Ferenc.

MINTA Földhivatali jelzálog törlési kérelem

 

TÖRVÉNYSÉRTŐ ZÁLOGBEJEGYZÉSEK. IDE KATTINTVA OLVASS TÖBBET!

loading…


Read previous post:
VÉGRE! A DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDI A RENDŐRSÉG!
VÉGRE! A DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDI A RENDŐRSÉG!

VÉGRE! A DEVIZAKÁROSULTAKAT VÉDI A RENDŐRSÉG! NCK: Jó hír érkezett!   Ez a nap is eljött. Elmondhatjuk, hogy a rendőrség...

ORBÁNÉKNAK IGAZUK VAN-MEGOLDOTTÁK A DEVIZÁSOK PROBLÉMÁJÁT!
ORBÁNÉKNAK IGAZUK VAN-MEGOLDOTTÁK A DEVIZÁSOK PROBLÉMÁJÁT!

ORBÁNÉKNAK IGAZUK VAN-MEGOLDOTTÁK A DEVIZÁSOK PROBLÉMÁJÁT! FIGYELEM! Fontos kérdés az oldal alján!   Járvás Éva - Lehet, hogy Orbánéknak van...

Close