TÖRÖLTESD A JELZÁLOGOT! MINTA!

TÖRÖLTESD A JELZÁLOGOT! MINTA!

TÖRÖLTESD A JELZÁLOGOT! MINTA!

[good_old_share]


MINTA—–Földhivatali jelzálog törlési kérelem az oldal alján elérhető! VÉDD A CSALÁDOD!

 

Terenyei Károly és Hárosi Ferenc bejegyzése:

Mint Hárosi Ferenc rámutatott, a földhivataloknál minden jelzálogjog bejegyzésnek, forint értékben kellene lennie.Erre törvény van. Viszont érdekes módon, nincs az országban olyan földhivatali bejegyzés, ami forintban történt volna a tulajdon lapra.

Mivel ez törvényellenes, és nem gondoljuk, hogy a hivatalban dolgozóknak erről fogalmuk sincs, csak egy megoldás van, a legfelső szintről jött az utasítás, miszerint külföldi devizában történjen a bejegyzés.

Ha nem így lenne, nem lehetne árverezni, például a közjegyzői CHF szerint, mivel a tulajdon lapon lévő forint, kölcsön érték ezt a lehetőséget kizárja.

Nézzünk mást.

 

Ha a törvény szerint forint bejegyzés van a tulajdon lapon, akkor 2015-ben mit forintosítottak volna??

Mivel a kölcsön értéket forintban kellett volna feltüntetni, csak annyit lehetett volna tenniük, hogy a forint alapján újra számolják a CHF-et. Vagyis, az a CHF, ami 2007-ben 20 000 volt, 2015-ben már csak kb. 12 000 CHF lehetne.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezért szegtek törvényt, valószínű, legfelső utasításra.Mivel ez történt az egész országban, valószínű, hogy kormány szintű utasítás volt. És ezt az elvet, 16 éve tartják, vagyis 4-5 kormány váltása is megtörtént a bevezetés óta, és ezért biztos, hogy a mindenkori kormány nagyon is tisztában volt vele, hogy ez miért van. – Terenyei Károly.

Hárosi Ferenc ajánlja: Akinek devizában van a jelzálog, az küldje el a földhivatalhoz a törlési kérelmet (mellékelve).

 

Utána, amennyiben elutasítja, akkor a hozzá tartozó közigazgatási és munkaügyi bíróságra kell címezni a keresetet, úgy, hogy a földhivatalnak küldeni, de a közig, bíróság címére! – Hárosi Ferenc.

MINTA Földhivatali jelzálog törlési kérelem

 

TÖRVÉNYSÉRTŐ ZÁLOGBEJEGYZÉSEK. IDE KATTINTVA OLVASS TÖBBET!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM