BANKMENTŐ TÖRVÉNY – BÓNA ZOLTÁN (FIDESZ) MOST NEM KÍVÁN FELSZÓLALNI

BANKMENTŐ TÖRVÉNY - BÓNA ZOLTÁN (FIDESZ) MOST NEM KÍVÁN FELSZÓLALNI.

BANKMENTŐ TÖRVÉNY – BÓNA ZOLTÁN (FIDESZ) MOST NEM KÍVÁN FELSZÓLALNI

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

Bóna Zoltán nem jelezte, hogy fel szeretne szólalni a háza előtti rendezvényen
 
A korábbi levelünkre, melyben lehetőséget biztosítottunk Bóna Zoltánnak, hogy megvédje a rendezvényen, hogy miért szavazta meg a gyilkos Kettő Ötvenhat – ot, nem válaszolt.
Helyi pletykák szerint el is utazott. 

Korábban közöltük Póka Lászó (Nem adom a házamat mozgalom) levelét melyet Bóna Zoltánnak (fidesz) írt. Ide kattintva olvashatod: PÓKA LÁSZLÓ LEVELE AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐHÖZ

 
Így van ez. Eddig szinte bárhova mentünk, számonkérni a képviselőket, elmentek otthonról. Úgy tűnik, hogy csak a parlamentben, és a képviselői álarcban olyan magabiztosak. Emberként nagy nullák.
 
Ezek szerint azon kérdésünkre sem akart válaszolni, hogy az egyházi iskolákban a mások öngyilkosságba hajszolását tanítják-e.

Mi azért ott leszünk, és ezekről az összefüggésekről fogunk beszélni. Mindenkit arra fogunk bíztatni, hogy alkalmazza a nyomásgyakorlás ezen formáját mindaddig, amíg a megválasztott képviselők nem kezdik el az emberek érdekeit nézni az oligarchák érdekeivel szemben. 

Várjuk a média képviselőit is. 
Dunavarsány Kolozsvári utca 7/A.
Kezdés 16 órakor.
Eseményoldal:
https://www.facebook.com/events/1524671911137168/?source=1&sid_create=3207073444
 
Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM