“DEVIZÁS” BÜNTETŐÜGY – MENYHÉRT PÉTER ÜZENETE

loading...

"DEVIZÁS" BÜNTETŐÜGY – MENYHÉRT PÉTER ÜZENETE

Ha bárkit zaklatna bank, követeléskezelő, faktoring, közjegyző, végrehajtó, ügyész vagy ehhez hasonló szerv, a következőket írja meg neki:"Az ügyemben büntető eljárás van folyamatban a Fővárosi törvényszéken 352 sértett-pótmagánvádló által, 19.B.1396/2014. ügyszámon, minden deviza alapú jogügyletre vonatkozóan.

A büntetőügy jogerős lezárásáig a bíróságon kívül, senkivel, semmilyen tárgyalást, egyeztetést nem kívánok folytatni. A "szerződésem" a hatályos jogszabályok alapján, a büntetőügy jogerős befejezéséig SEMMIS és ÉRVÉNYTELEN, így minden abból származó jogügylet is SEMMIS és ÉRVÉNYTELEN!

Mivel nem rendelkezem sem folyamatban levő, sem lezárt SZERZŐDÉSSEL, az elszámolási és a forintosítási törvény rám nem vonatkozik. Minden további zaklatás ügyében a vád képviselőjéhez fordulok segítségért.

Kérem fentiek szíves tudomásulvételét. aláírás, dátum"
Aki a büntetőeljárásról lemaradt, az is csatlakozhat a Közösségi Feljelentéshez, hiszen az alapján az ő szerződése is csak egy csaló eszköz – tehát jogilag nem forintosítható.

loading...

Kedves barátaim!Az emberek birkák, haszonlesők vagy szimplán ostobák!
Másfél éve van folyamatban a csaló bankármaffia elleni bűnvádi eljárásunk. Bárki, bármikor csatlakozhatna, hiszen sem pénz, sem ügyvéd nem kell hozzá.
MINDEZEK ELLENÉRE CSAK 352 család lesz a pótmagánvádló a bírósági tárgyaláson, a sok százezer helyett. Mire vár a többi? Tapsra, vagy hogy más majd kikaparja helyette a gesztenyét? Minden ország és minden ember azt kapja amit megérdemel.

Siránkozni tök egyszerű, de semmi értelme. Cselekedni kell, felelősséget vállalni. Ez nálunk azonban nem jellemző. menyus  petermenyhert@gmail.com

Email

Szólj hozzá

Hozzászólás