“DEVIZÁS” BÜNTETŐÜGY – MENYHÉRT PÉTER ÜZENETE

"DEVIZÁS" BÜNTETŐÜGY - MENYHÉRT PÉTER ÜZENETE.

"DEVIZÁS" BÜNTETŐÜGY – MENYHÉRT PÉTER ÜZENETE

Ha bárkit zaklatna bank, követeléskezelő, faktoring, közjegyző, végrehajtó, ügyész vagy ehhez hasonló szerv, a következőket írja meg neki:"Az ügyemben büntető eljárás van folyamatban a Fővárosi törvényszéken 352 sértett-pótmagánvádló által, 19.B.1396/2014. ügyszámon, minden deviza alapú jogügyletre vonatkozóan.

A büntetőügy jogerős lezárásáig a bíróságon kívül, senkivel, semmilyen tárgyalást, egyeztetést nem kívánok folytatni. A "szerződésem" a hatályos jogszabályok alapján, a büntetőügy jogerős befejezéséig SEMMIS és ÉRVÉNYTELEN, így minden abból származó jogügylet is SEMMIS és ÉRVÉNYTELEN!

Mivel nem rendelkezem sem folyamatban levő, sem lezárt SZERZŐDÉSSEL, az elszámolási és a forintosítási törvény rám nem vonatkozik. Minden további zaklatás ügyében a vád képviselőjéhez fordulok segítségért.

Kérem fentiek szíves tudomásulvételét. aláírás, dátum"
Aki a büntetőeljárásról lemaradt, az is csatlakozhat a Közösségi Feljelentéshez, hiszen az alapján az ő szerződése is csak egy csaló eszköz – tehát jogilag nem forintosítható.

Kedves barátaim!Az emberek birkák, haszonlesők vagy szimplán ostobák!
Másfél éve van folyamatban a csaló bankármaffia elleni bűnvádi eljárásunk. Bárki, bármikor csatlakozhatna, hiszen sem pénz, sem ügyvéd nem kell hozzá.
MINDEZEK ELLENÉRE CSAK 352 család lesz a pótmagánvádló a bírósági tárgyaláson, a sok százezer helyett. Mire vár a többi? Tapsra, vagy hogy más majd kikaparja helyette a gesztenyét? Minden ország és minden ember azt kapja amit megérdemel.

Siránkozni tök egyszerű, de semmi értelme. Cselekedni kell, felelősséget vállalni. Ez nálunk azonban nem jellemző. menyus  petermenyhert@gmail.com

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM