MOST BEINDUL A DEVIZÁS LAVINA? OSZD MEG!

MOST BEINDUL A DEVIZÁS LAVINA? OSZD MEG!

MOST BEINDUL A DEVIZÁS LAVINA? OSZD MEG!

[good_old_share]

Kedves „deviza”- károsultak!  2016-04-19

Kérjük, hogy ezt a cikket olvassátok, értelmezzétek, és osszátok minél több helyen!

 

Úgy tűnik, hogy a kitartás, és az elszántság mégiscsak eredményhez vezethet.

loading...

Természetesen ezt az eredményt azoknak köszönhetjük, akik mások helyett bevállalva a kényelmetlenségeket, és a kellemetlenségeket, (nem önző módon) kiálltak a károsultak érdekei mellett, és AKTÍVAN cselekedtek.

Kitaposták a „deviza”- károsultaknak a rögös utat, viszont ezen az úton a továbbiakban már tömegeknek kell végigmenni, mert ellenkező esetben elveszik minden eddigi áldozat és fáradozás!A reményről nem is beszélve!

Reméljük, hogy ezt a fenti mondatot megértette minden károsult és családja érdekében ezek után már hajlandó az összefogásra és (egy esetleges deviza-károsultaknak szervezett tömegrendezvényen) a részvételre is! Ugyanis be kell látnunk, hogy a társadalmi nyomás nélkül a továbbiakban már nem fogunk tudni komoly eredményt elérni!

loading...

Az alábbi károsulti idézetekből jól körvonalazódik a „devizás” megoldás:

Teo Fiser   -Íme a titkolt KÚRIA ÍTÉLET !!!

ELINDULT A LAVINA ??

CSAK EGY FONTOS IDÉZET az ÍTÉLETBŐL :

…" a szerződő felek szerződésben rögzített szándékka arra irányult, hogy a tartozást a forintösszeg átadását követően devizában tartsák nyilván, AZ ADÓSOK A KÖLCSÖN LETELTÉIG A DEVIZÁBAN NYILVÁNTARTOTT ÖSSZEGGEL TARTOZZANAK, és a devizából forintra esetenként "visszaszámított" részleteket törlesszék. A devizában "nyilvántartás" a tartozás összegének a folyamatos viszonyítását jelentette a CHF árfolyamváltozásához. A forintkölcsön devizában történő nyilvántartása nem deviza alapú kölcsönnek felel meg, hanem valójában értékállandósági kikötést magában foglaló megállapodásnak, azonban az értékállandósági kikötést a szerződés megkötésekor hatályos polgári jogi szabályok nem ismerték és nem támogatták "……….

..HURRÁÁÁÁÁ!!! LEESETT A KÚRIA TANTUSZA !!!!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az ítélet ide kattintva érhető el!:

Kúria OTP felülvizsgálati ítélet

 

Mint tudjuk, az ítéletet a Bankszövetség nem nézte jó szemmel, és egy levelet küldött Welmann Györgynek, a "független" Kúriai a polgári kollégiumának vezetőjének, amelyben nehezményezték az ítéletet.Erről bővebben DR. CSIKÁSZ-„BRÉKING NYÚZ”. MINDIG A BANK NYER? című cikkben olvashatsz, ahol megtalálod azt a sajnálkozó levelet is, melyben Welmann elnézést kér a bankároktól az ítélet miatt!

Ez után Póka László, a Nem adom a házamat mozgalom vezetője lesátorozott a Kúria elé.

 

Erről IDE KATTINTVA olvashatsz többet, illetve megtalálod azt a riportot is, melyet az ATV készített vele! WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI?

Ez pedig már a végkifejlet:

Ne feledjük: ezen az úton a továbbiakban már tömegeknek kell végigmenni, mert ellenkező esetben elveszik minden eddigi áldozat és fáradozás!

Kérjük, hogy oszd meg ezt a cikket minél több helyen! Köszönjük!

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY.
NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY [good_old_share] Az már most tisztán látható, hogy ennek a kezdeményezésnek a jelenlegi parlamenti pártjaink nem fognak örülni....

WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI?
WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI?

WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI? [good_old_share] Póka László- Az ATV is tudósított rólunk.   Éjszakára három ember...

Close