MOST BEINDUL A DEVIZÁS LAVINA? OSZD MEG!

MOST BEINDUL A DEVIZÁS LAVINA? OSZD MEG!
loading...

MOST BEINDUL A DEVIZÁS LAVINA? OSZD MEG!

Kedves „deviza”- károsultak!  2016-04-19

Kérjük, hogy ezt a cikket olvassátok, értelmezzétek, és osszátok minél több helyen!

 

Úgy tűnik, hogy a kitartás, és az elszántság mégiscsak eredményhez vezethet.

Természetesen ezt az eredményt azoknak köszönhetjük, akik mások helyett bevállalva a kényelmetlenségeket, és a kellemetlenségeket, (nem önző módon) kiálltak a károsultak érdekei mellett, és AKTÍVAN cselekedtek.

Kitaposták a „deviza”- károsultaknak a rögös utat, viszont ezen az úton a továbbiakban már tömegeknek kell végigmenni, mert ellenkező esetben elveszik minden eddigi áldozat és fáradozás!A reményről nem is beszélve!

loading...

Reméljük, hogy ezt a fenti mondatot megértette minden károsult és családja érdekében ezek után már hajlandó az összefogásra és (egy esetleges deviza-károsultaknak szervezett tömegrendezvényen) a részvételre is! Ugyanis be kell látnunk, hogy a társadalmi nyomás nélkül a továbbiakban már nem fogunk tudni komoly eredményt elérni!

Az alábbi károsulti idézetekből jól körvonalazódik a „devizás” megoldás:

Teo Fiser   -Íme a titkolt KÚRIA ÍTÉLET !!!

ELINDULT A LAVINA ??

CSAK EGY FONTOS IDÉZET az ÍTÉLETBŐL :

…" a szerződő felek szerződésben rögzített szándékka arra irányult, hogy a tartozást a forintösszeg átadását követően devizában tartsák nyilván, AZ ADÓSOK A KÖLCSÖN LETELTÉIG A DEVIZÁBAN NYILVÁNTARTOTT ÖSSZEGGEL TARTOZZANAK, és a devizából forintra esetenként "visszaszámított" részleteket törlesszék. A devizában "nyilvántartás" a tartozás összegének a folyamatos viszonyítását jelentette a CHF árfolyamváltozásához. A forintkölcsön devizában történő nyilvántartása nem deviza alapú kölcsönnek felel meg, hanem valójában értékállandósági kikötést magában foglaló megállapodásnak, azonban az értékállandósági kikötést a szerződés megkötésekor hatályos polgári jogi szabályok nem ismerték és nem támogatták "……….

..HURRÁÁÁÁÁ!!! LEESETT A KÚRIA TANTUSZA !!!!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az ítélet ide kattintva érhető el!:

Kúria OTP felülvizsgálati ítélet

 

Mint tudjuk, az ítéletet a Bankszövetség nem nézte jó szemmel, és egy levelet küldött Welmann Györgynek, a "független" Kúriai a polgári kollégiumának vezetőjének, amelyben nehezményezték az ítéletet.Erről bővebben DR. CSIKÁSZ-„BRÉKING NYÚZ”. MINDIG A BANK NYER? című cikkben olvashatsz, ahol megtalálod azt a sajnálkozó levelet is, melyben Welmann elnézést kér a bankároktól az ítélet miatt!

Ez után Póka László, a Nem adom a házamat mozgalom vezetője lesátorozott a Kúria elé.

 

Erről IDE KATTINTVA olvashatsz többet, illetve megtalálod azt a riportot is, melyet az ATV készített vele! WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI?

Ez pedig már a végkifejlet:

Ne feledjük: ezen az úton a továbbiakban már tömegeknek kell végigmenni, mert ellenkező esetben elveszik minden eddigi áldozat és fáradozás!

Kérjük, hogy oszd meg ezt a cikket minél több helyen! Köszönjük!

Read previous post:
NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY.
NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY

NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉS-RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY Az már most tisztán látható, hogy ennek a kezdeményezésnek a jelenlegi parlamenti pártjaink nem fognak örülni. (Igaz,...

WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI?
WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI?

WELLMANN MEGKAPTA AZ ÜZENETET? TE MIT ÜZENNÉL NEKI? Póka László- Az ATV is tudósított rólunk.   Éjszakára három ember marad....

Close